Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Kahvalti, 1 bucuk dilim tam buğday ekmeği, 1 az yağda baharatli yumurta, biraz peynir, 1 cay kaşığı labne, 2 yesil 4 siyah zeytin, bi lokma kaymakli bal bi lokma tahin pekmez, sekersiz cay
Öğle: küçük bi kare sekersiz diyet browni, nescafe
Ara: 3 minik kare yulaf krakerimden
Aksam: 1 kase et suyuna un çorbası, 2 parca kemikli et
Tuzlu ve portakalli yulaflarim pişince küçük birer parca tatdım
Spor: 36 dk twist shape
37 dk agirlikla tüm vücut çalışma

Toplam 73 dk

• aynen katiliyorummmm ben simdi etinin hani lifli biskuvisi uzerine kakao varya ondan tarif ariyorum cok guzl tadi bari tatmin oluruk

Ne hamarat hatunsun sen ya ben ev işini yapmaya eriniyorum senin maşallah ın var neyse ki örnek alıyorum seni kendime

Ayyyy ne denir ki yaaaa geri gelmezmiii

Hiç umudum yok

Ay bebeğim çok üzüldümm anlayabiliyorum seni teyzeminde kuşlari var çok üzülür hatta ağlar bişey olduğunda :/

bende öyle çok seviyodum eve geldiğimde kapı sesine ötmeye başlıyodu kapıyı açtım ses gelmedi direk koştum içeri geldiğimden beri ağlıyorum

öyle yaptım kuzum balkonda kafesi kapısı açık ışığıda açtım ama umudum yok hiç öğlen kaçtı muhtemelen inşallah birinin evine falan girerde ölmez

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
(68)SekerPancarii:68
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30

PEMBE TAKİM:158
MOR TAKIM:220

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Ne hamarat hatunsun sen ya ben ev işini yapmaya eriniyorum senin maşallah ın var neyse ki örnek alıyorum seni kendime
Ayy saol balım mutfakda vakit gecirmeyi cok seviyorum sen çalışıyosun cok yoruluyosun ben bütün gün evdeyim ondan

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
(68)SekerPancarii:68
()Alina_:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)Aylnaylm1 :30/120

PEMBE TAKİM:158
MOR TAKIM:220.

Renk kendiliğinden siyah oluyor :/

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günüliste yenilenir.

Ayy cok uzuldummm yaa(((( insallah bi umut belkiii gelirrr

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(30)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:231
MOR TAKIM:220

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…