- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.881
Ayy kunefeeeeeeeeBende her avmye gittigimde canim kunefe cekii baska bisey cekmii
Nasi fantaziler bunlarEvet ahahahahahhah
Deli onlar deliii bahma sen onlara parfüm iyidirNasi fantaziler bunlarmillet neler yapıyo biz hala parfümden medet umalim aahahahahahshshh
İyidir dimi alalım biz afdggddhdhjsDeli onlar deliii bahma sen onlara parfüm iyidir
Amin amin aminnnAyyyyySen goru Yarabb
aynen katiliyorummmm ben simdi etinin hani lifli biskuvisi uzerine kakao varya ondan tarif ariyorum cok guzl tadi bari tatmin olurukSaol bebegim harikaydi ben kilom az olmasina ragmen küçük bi dilim yedim cok saglikli evet yagsiz sekersiz ama kalorisi az degil az az yemek en guzeli ozellikle kilo korumada yemek en guzeli boyle tatlilarihee ben kendime hamburger ekmegi de yaptim geçen gün tambugdayli bek gizil oluyo
Ne hamarat hatunsun sen ya ben ev işini yapmaya eriniyorum senin maşallah ın var neyse ki örnek alıyorum seni kendimeSupersin canim fast food yedikce insanin cani cekiyo ben ne zamandir yemiyorum hicde canim istemiyoyap canim küçük bi dilim kahvene eşlik eder cok nefis bende lorlu çörek otlu yulaf kraker yaptim bide portakalli kakaolu tatli versiyonunu yaptim üzüm ve fistik batirdim üstüne simdi ekmek yogurdum o mayalanana kadar oturuyorum
Reklam izlemiyorum izlersen hepsinden canım ister benim sonraAynen öyle valla önüne geliyo bide güzel güzel reklamlarrr
Ayyyy ne denir ki yaaaa geri gelmezmiii
Ay bebeğim çok üzüldümm anlayabiliyorum seni teyzeminde kuşlari var çok üzülür hatta ağlar bişey olduğunda :/
canım kapı açık bırak belki gelir geri o kaybetmiştir yolunu ... benim ayten kuşum balkonda omzumda oluyor kaçmıyor o da yıllardır bizimle artık onla balkona çıkmam sen dediğim gibi akşam ışığıda açık bırak
Ayy saol balım mutfakda vakit gecirmeyi cok seviyorum sen çalışıyosun cok yoruluyosun ben bütün gün evdeyim ondanNe hamarat hatunsun sen ya ben ev işini yapmaya eriniyorum senin maşallah ın var neyse ki örnek alıyorum seni kendime
Alah heeİyidir dimi alalım biz afdggddhdhjs
Amin amin aminnnsonra kilo verelim ondan sonra
Ayy o hazirlar kadar leziz olmuyo ama ben diyet ürünleri sevdigim icin evde yapılanlari da seviyom
- aynen katiliyorummmm ben simdi etinin hani lifli biskuvisi uzerine kakao varya ondan tarif ariyorum cok guzl tadi bari tatmin oluruk
Ayy cok uzuldummm yaaHiç umudum yok
bende öyle çok seviyodum eve geldiğimde kapı sesine ötmeye başlıyodu kapıyı açtım ses gelmedi direk koştum içeri geldiğimden beri ağlıyorum
öyle yaptım kuzum balkonda kafesi kapısı açık ışığıda açtım ama umudum yok hiç öğlen kaçtı muhtemeleninşallah birinin evine falan girerde ölmez
TM tm 51 e düş bi akşam öğün yerine yersinAlah heesuss ses etme dillendirme
Hee kilo vereh yirink51 olunca söz temem mi yicem temem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?