- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.981
AYNEN BEYBİ ONDAN CUMARTESİ SALI PERŞEMBE YAPCAM BAKALIM YANINDA DA ÖDEM ATICI ÇAY İÇİCEMÜç öğün yumurta yiyorsun demi
NE GÜZEL REEENNNKK BENDE ALCAMMMMM
içinde neler varsa artık :Hahahahahaah yok sen kirmizi alacaba ne yapragi bu kafa yapiyi demek bana
Migrosa gittigimizde aliyoruz ama bilmem ki
ben çemkirmeyi sevmiiimm takım disiplin işi partişte zati bosver biz kendi işimize bakalımyapıyo olabilir mi ondan mı bu çemkirmeler sen ben keptin bundan ıcelım bence takım kendıne gelırkorkudan
böllleeee o peyniir nasıll uzadıııı falalllnnnnAhahahha temem söz sana ballandırarak anlatacam
kilo bildirimi yapıcekksiinnGünaydın kızlarben menü yazmaktan çekiliyorum artik çünküm stres oluyorum bana iyi gelmiyo ama cumaları kilomu söylerim o da belkimmm
Poncik yisin de kilo alsin diyeBen
Beni beni bihterini
Ben varken onumu cagriysenyaziklar olsun
sen bize gel akşam boşver onuBen
Beni beni bihterini
Ben varken onumu cagriysenyaziklar olsun
Peynir bi sündü varya iki metreAYNEN BEYBİ ONDAN CUMARTESİ SALI PERŞEMBE YAPCAM BAKALIM YANINDA DA ÖDEM ATICI ÇAY İÇİCEM
NE GÜZEL REEENNNKK BENDE ALCAMMMMM
içinde neler varsa artık :ayy akşam içerim eve gdince hem dinlendirir belki rahat uyutur
ben çemkirmeyi sevmiiimm takım disiplin işi partişte zati bosver biz kendi işimize bakalım
böllleeee o peyniir nasıll uzadıııı falalllnnnn
kilo bildirimi yapıcekksiinnmenü yazma ona ok ama bildirim yapmazsan
su an hiç canım istemediPeynir bi sündü varya iki metreboyle anlatacam ahajaa
Hee yapacam kilo bildirimi sös
Hehhh tamam panpilikoPoncik yisin de kilo alsin diyeonun simitini yagli yaptim sana kepekli kasarlan yirink Sen baska biliyon ses etme
Ben bugün eriste yapcam tambugday kescem kendimsen bize gel akşam boşver onu
iş çıkışı makarna yapim sana kıymalı salcalı
Cok guzel olurdu aklima niye sokuyosn ki simdi yaaaaaaaaaaaaa fena ypicam sizi heee delirirsemm valla yemek adi soyleyemezsinizzzzzzzsen bize gel akşam boşver onu
iş çıkışı makarna yapim sana kıymalı salcalı
Akşama da eriste yirikHehhh tamam panpilikohahaha
pffff zihhim yiiBen bugün eriste yapcam tambugday kescem kendimpeynirli cevizli @ParteMoralll partiskom hazir makarna yimez ben yaparim oğa sen elleşme
Hahahahahahahhaahaahaha yaa git basimdan makarna demee yaaAkşama da eriste yirikama 4 er kaşık fazla yok israr itme yohh temem birer tabah yirink suss
Ossun yirsin acikhadi kapi açik cabuk ol 3 gune gelin mi
Bencede susalim yoh oyle biseysu an hiç canım istemediayy netyse kapatalım bu konuyu
Bilmem belkide yakinimdiro kadaar mı uzaksıııııınHaftaya cuma geliim o zaman
Ama diyet yemek bu dapffff zihhim yii
ayy sen yapıyon mu evde makarnaBen bugün eriste yapcam tambugday kescem kendimpeynirli cevizli @ParteMoralll partiskom hazir makarna yimez ben yaparim oğa sen elleşme
taam aplaaaCok guzel olurdu aklima niye sokuyosn ki simdi yaaaaaaaaaaaaa fena ypicam sizi heee delirirsemm valla yemek adi soyleyemezsinizzzzzzz
saa diyiiiipffff zihhim yii
Bencede susalim yoh oyle bisey
yakınız yakınızBilmem belkide yakinimdirtemem hadi is çıkışı gel
Bilmem belkide yakinimdirtemem hadi is çıkışı gel
Temem yapmiyomHahahahahahahhaahaahaha yaa git basimdan makarna demee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?