- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.521
adı yetiyo temizliğin yorulmak içinAyy bi yoruldum kii cok enerjisizimhalbuki daha cok bisey yapmadim neden hemen tükendim daha bahar temizligi yapacam ne ara başlicaksam artik
kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimdahahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii
tisiikrler bebekler cok tatlisinizponcikcik sende
adı yetiyo temizliğin yorulmak için
85kullaniyim bende diyim barimeksik kalmam
hee pek seviiim böle allahtan ordna bi zayıflama yokhımm85 iyimiş
valla ben eskiden 85 tskiyodm dogumdan sonra 90 olmustu zaten sut dolunca.evettt emınım nbb'nin 90b takıyorum suan penti var o 85 galiba çok emin değilim ama bende göğüs var baya baya sanki emziriyomuşumda süt doluymuş gibi tövbeama zayıflayınca azbısı kuculuyolar
Aminnnnn sen gitcekmiydin balayina dugun ne zamanTemmuza kadar istediğimiz kiloya ulaşalım Allahııııımm nooooğlurrrrrrrrrrrbitsin bu issss
hahahahahahaadı yetiyo temizliğin yorulmak için
85kullaniyim bende diyim barimeksik kalmam
hee pek seviiim böle allahtan ordna bi zayıflama yok
Yaa niye bana gülüyon(haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@nuffiun 72.4=>69=>72.3
@zuzuzuzu1234 66.8=>60.5=>66
@elaalemi 57=>55=>56.7
@Alina_ 59.7=>55.7=>59.3
@keptinn 55.1=>54=>54.7
@Aylnaylm1 67.7=>63=>66.8
@poncikbirgelincik 59.3=>57=>59.3
@SekerPancarii 51.7=>50=52.8
@sarraf 78.9=>77.9=>
@Moonlii ? =>=>
@ParteMoralll ?=>63=>
@selcanmehmetcan ?=>=>
@htc71 63.5=>62=>
@senad 64.2=>60=>63.3
valla ben eskiden 85 tskiyodm dogumdan sonra 90 olmustu zaten sut dolunca.
Sonra kuculdu suan taaam iyi istedigim gibikucuk zaten hic bir zaman olmadi anamiza cekmisiz kucuk bedende gogus kapanmiyodu boyle iyi. Bu arada benim sudyenler o altta olan pamuk gibi slikon varya ondan degil ykmsa 80 asla olmaz
Benimki telli sadece
Aminnnnn sen gitcekmiydin balayina dugun ne zaman
hahahahahaha
kirliler dökmekten iyidirIc camasirlari döktük meydana
bnm neremden gidiyo bilmiyom ki zati bacaklarda duruyo her yerim aynıbenım cok accık kuculuyo zayıflayıncaacıcık bende seviiim
Öveciksin tabi hakediyosun kikiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimdahahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii
tisiikrler bebekler cok tatlisinizponcikcik sende
kirliler dökmekten iyidirıyyy
bnm neremden gidiyo bilmiyom ki zati bacaklarda duruyo her yerim aynıD:
hahahahaha koptum suanbenimkide telli ama senın neyı anlatmaya calıstıgını anlamadım
Kayami hahahahaahahhahahaahÖveciksin tabi hakediyosun kidaş gibisinnnnnnnn
Ay
hahahahaha koptum suanhahahahahahahahahahahaah hic alakam yok diosun ahahahah
mayıs sonu hedefleri hatırlatma amclıydıYaa niye bana gülüyonne ki bu liste anlamadim ben mayis hedefi ne ara bitti de hazirana geldik
Oohh ne guzel bitmis seninki benim hepsi duruyo dahaValla ben kiskliklari dogum gnu haftasi yaptim. Bitirdim suan hic yok bi iki ince gomlek var esimn giydigi genelde kisa kol giyiyo.
Ee halilari vermistim evde fayanslara kadar temizlendi camlar vs dip.kose rahatladim.
Ben yatak odami yatak altini dolap sifonyer altlarini haftada bir yapiorm ama gor nasil tozlaniyo sanki yapilmamis gibi sinir oluyorum yaa.
Yaaaaaa hani buyuk gostersin diye sutyen modeli varya alt kisminda kalin pamuk gibi slikonlubenim bugün yine algılar kapalıahahahhahahah
Yaaaamayıs sonu hedefleri hatırlatma amclıydısende baya yaklamışın hani diye güldümdü :
Yaaaaaa hani buyuk gostersin diye sutyen modeli varya alt kisminda kalin pamuk gibi slikonluooff hic almadim bu kadar anlatabildim ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?