Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bi yoruldum kii cok enerjisizim halbuki daha cok bisey yapmadim neden hemen tükendim daha bahar temizligi yapacam ne ara başlicaksam artik
adı yetiyo temizliğin yorulmak için

85kullaniyim bende diyim barim eksik kalmam

evettt emınım nbb'nin 90b takıyorum suan penti var o 85 galiba çok emin değilim ama bende göğüs var baya baya sanki emziriyomuşumda süt doluymuş gibi tövbe ama zayıflayınca azbısı kuculuyolar
valla ben eskiden 85 tskiyodm dogumdan sonra 90 olmustu zaten sut dolunca.
Sonra kuculdu suan taaam iyi istedigim gibi kucuk zaten hic bir zaman olmadi anamiza cekmisiz kucuk bedende gogus kapanmiyodu boyle iyi. Bu arada benim sudyenler o altta olan pamuk gibi slikon varya ondan degil ykmsa 80 asla olmaz
Benimki telli sadece

Temmuza kadar istediğimiz kiloya ulaşalım Allahııııımm nooooğlurrrrrrrrrrr bitsin bu issss
Aminnnnn sen gitcekmiydin balayina dugun ne zaman
adı yetiyo temizliğin yorulmak için

85kullaniyim bende diyim barim eksik kalmam
hahahahahaha

Yaa niye bana gülüyon ne ki bu liste anlamadim ben mayis hedefi ne ara bitti de hazirana geldik

benimkide telli ama senın neyı anlatmaya calıstıgını anlamadım

Öveciksin tabi hakediyosun ki daş gibisinnnnnnnn

Oohh ne guzel bitmis seninki benim hepsi duruyo daha bende yatak alti sifonyer altini her hafta kaldiriyom cekiyom ama gardrobum o kadar ağır ki ve cok da büyük degil aslinda ama benim mobilyalar cok agir anca senede iki kez eşim cekiyo bende silip süpürüyom gardrobun arkasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…