- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.541
Hee cekilmeliyse zorrr. Yatagin altina o yuvarlak donenli viledadsn var o giriyo bukuldugu icin.Oohh ne guzel bitmis seninki benim hepsi duruyo dahabende yatak alti sifonyer altini her hafta kaldiriyom cekiyom ama gardrobum o kadar ağır ki ve cok da büyük degil aslinda ama benim mobilyalar cok agir anca senede iki kez eşim cekiyo bende silip süpürüyom gardrobun arkasini
Allah alalh hic oyle durmuyoheee dolgu desenee sendebende hıcc kullanmadım oyle zaten buuyk bıde onu alsam offf dusunemıyorum
bobreğim mi küçüldü diyosuniç organlarından olabilir
Yaaaane gülüyon bah gorecen daha da yaklasacam hedefe kizim suan spor yapiyo agirliklarla bende mi yapsam
Allah alalh hic oyle durmuyo
Bebek olunca yandin.
Banada buyuk diyolardi sinir oluyodum suan normal kucukde sevmem ama allah vergisi yapilcak bisey yok buyugude kucugude.
bobreğim mi küçüldü diyosuninşallah kalple akciğerde küçülme olmaz Allah zeval vermesin hepsi bana lazım
kız sana örnek olmaya calısıyo ana gaahhh spor yapak diyoher yanın yag bağlıcak diyo anlamıyon mu
Hahahaha nasil bisey merk ettim dikkat niye cekiyoArtık kucuk gosteren camaşırlar var mesela yururken falan sallanmıyo onlardan alıyorum dıkkat cekıyo yururken falanfazla kucukte buyukte ıyı degıl evet ama dedıgın gibi Allah vergisi bunada sukur hıc olmayan napsın
Ayy sen şanlısın benimkiler eski kaldi birazHee cekilmeliyse zorrr. Yatagin altina o yuvarlak donenli viledadsn var o giriyo bukuldugu icin.
Sifonyerin dolabin altinada cam sopam var ona bez takip siliyorm
evet en yorgun resmimdi oben senide gördümdü
Yapti sporunu ve uykusu geldi cocugunbobreğim mi küçüldü diyosuninşallah kalple akciğerde küçülme olmaz Allah zeval vermesin hepsi bana lazım
kız sana örnek olmaya calısıyo ana gaahhh spor yapak diyoher yanın yag bağlıcak diyo anlamıyon mu
Ama ozamanda cok psleniyo yaaa. Ama bende onu cekemesem kahrimdan ölurdumAyy sen şanlısın benimkiler eski kaldi birazhepsi yere yapışık ille çekip silip supurecen o yuzden cok tozlanmiyo aslinda gardrobun alti yere cok yapisik oldugundan mi ki belmiyom ama keske biraz yer olsaydi hep silerdim daha rahat olurdu
sabah kahvaltıdan 10 dk önce sıcak suya bir tutam at ılıyınca iç gaz ödem ne varsa bay bay diyorsunPuffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
Iki gun yatip kalkmaysim var.Yapti sporunu ve uykusu geldi cocugunahah ayyy yeni yikadiydim terledi cocuh
Ben hep dolgulu kullaniyom camasirimi alışmışim öbürü cok bos geliyiYaaaaaa hani buyuk gostersin diye sutyen modeli varya alt kisminda kalin pamuk gibi slikonluooff hic almadim bu kadar anlatabildim ahahahha
Bende kizimi kvdeme birakip bir gün yatmak istiyomIki gun yatip kalkmaysim var.
bir 69 olamadım gitti(haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@nuffiun 72.4=>69=>72.3
@zuzuzuzu1234 66.8=>60.5=>66
@elaalemi 57=>55=>56.7
@Alina_ 59.7=>55.7=>59.3
@keptinn 55.1=>54=>54.7
@Aylnaylm1 67.7=>63=>66.8
@poncikbirgelincik 59.3=>57=>59.3
@SekerPancarii 51.7=>50=52.8
@sarraf 78.9=>77.9=>
@Moonlii ? =>=>
@ParteMoralll ?=>63=>
@selcanmehmetcan ?=>=>
@htc71 63.5=>62=>
@senad 64.2=>60=>63.3
Hahahaha nasil bisey merk ettim dikkat niye cekiyo
Ben magic formdan aliyodum hep bu sefer gittim tenden aldim lanet gelsin begenmedim
Hee anca gardrob senede iki kez cekiliyo keske alti acik bos olaydi rahatca sileydimAma ozamanda cok psleniyo yaaa. Ama bende onu cekemesem kahrimdan ölurdum
Koltuklarimi mesela oyuzden alti bos aldimhep sileyim amaan hep temizlik yapim diye
daha onu ayfonla takas edeceeezzpankreastan falan kücülme olabılıraminnnnnn Allah onlara zeval vermesin hele benim böbreğe
hee sarı gıvr gıvırdıevet en yorgun resmimdi osaçlarımı görün diye atmıştım
nasıl bi spormş o öyleYapti sporunu ve uykusu geldi cocugunahah ayyy yeni yikadiydim terledi cocuh
yapmazlar gibi geliyo bana ama sizin ordkailer nasıl bilmem bizimkiler küçük oldugundan hersey yokkolcan olcan bu ay sonu69lara incen ben hissediyorumbir 69 olamadım gittieşim sağlık ocağında yaptır dedi bakim yapıyorlarsa orda yaptırayım yoksa yarın hastaneye gitcem
daha onu ayfonla takas edeceeezz
hee sarı gıvr gıvırdı
nasıl bi spormş o öyle
yapmazlar gibi geliyo bana ama sizin ordkailer nasıl bilmem bizimkiler küçük oldugundan hersey yokkolcan olcan bu ay sonu69lara incen ben hissediyorum
ayy eve gidmde temizlik yape heveslendirdiniz beniAma ozamanda cok psleniyo yaaa. Ama bende onu cekemesem kahrimdan ölurdum
Koltuklarimi mesela oyuzden alti bos aldimhep sileyim amaan hep temizlik yapim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?