Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee cekilmeliyse zorrr. Yatagin altina o yuvarlak donenli viledadsn var o giriyo bukuldugu icin.
Sifonyerin dolabin altinada cam sopam var ona bez takip siliyorm

heee dolgu desenee sende bende hıcc kullanmadım oyle zaten buuyk bıde onu alsam offf dusunemıyorum
Allah alalh hic oyle durmuyo
Bebek olunca yandin.
Banada buyuk diyolardi sinir oluyodum suan normal kucukde sevmem ama allah vergisi yapilcak bisey yok buyugude kucugude.

Allah alalh hic oyle durmuyo
Bebek olunca yandin.
Banada buyuk diyolardi sinir oluyodum suan normal kucukde sevmem ama allah vergisi yapilcak bisey yok buyugude kucugude.

Artık kucuk gosteren camaşırlar var mesela yururken falan sallanmıyo onlardan alıyorum dıkkat cekıyo yururken falan fazla kucukte buyukte ıyı degıl evet ama dedıgın gibi Allah vergisi bunada sukur hıc olmayan napsın

pankreastan falan kücülme olabılır aminnnnnn Allah onlara zeval vermesin hele benim böbreğe

Hahahaha nasil bisey merk ettim dikkat niye cekiyo
Ben magic formdan aliyodum hep bu sefer gittim tenden aldim lanet gelsin begenmedim

Hee cekilmeliyse zorrr. Yatagin altina o yuvarlak donenli viledadsn var o giriyo bukuldugu icin.
Sifonyerin dolabin altinada cam sopam var ona bez takip siliyorm
Ayy sen şanlısın benimkiler eski kaldi biraz hepsi yere yapışık ille çekip silip supurecen o yuzden cok tozlanmiyo aslinda gardrobun alti yere cok yapisik oldugundan mi ki belmiyom ama keske biraz yer olsaydi hep silerdim daha rahat olurdu

Yapti sporunu ve uykusu geldi cocugunahah ayyy yeni yikadiydim terledi cocuh

Ama ozamanda cok psleniyo yaaa. Ama bende onu cekemesem kahrimdan ölurdum
Koltuklarimi mesela oyuzden alti bos aldim hep sileyim amaan hep temizlik yapim diye

bir 69 olamadım gitti eşim sağlık ocağında yaptır dedi bakim yapıyorlarsa orda yaptırayım yoksa yarın hastaneye gitcem

Ama ozamanda cok psleniyo yaaa. Ama bende onu cekemesem kahrimdan ölurdum
Koltuklarimi mesela oyuzden alti bos aldim hep sileyim amaan hep temizlik yapim diye
Hee anca gardrob senede iki kez cekiliyo keske alti acik bos olaydi rahatca sileydim benim kanepeler hele bi agir ve onlarda yere yapışık temizlikde neler cektigimi sen düşün

pankreastan falan kücülme olabılır aminnnnnn Allah onlara zeval vermesin hele benim böbreğe
daha onu ayfonla takas edeceeezz
evet en yorgun resmimdi o saçlarımı görün diye atmıştım
hee sarı gıvr gıvırdı
Yapti sporunu ve uykusu geldi cocugunahah ayyy yeni yikadiydim terledi cocuh
nasıl bi spormş o öyle
bir 69 olamadım gitti eşim sağlık ocağında yaptır dedi bakim yapıyorlarsa orda yaptırayım yoksa yarın hastaneye gitcem
yapmazlar gibi geliyo bana ama sizin ordkailer nasıl bilmem bizimkiler küçük oldugundan hersey yokkolcan olcan bu ay sonu69lara incen ben hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…