- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.501
sen mi :/ ne biliyim senin ustun mu kalin acaba? Tam anliyamadim. Ama senin bacaginin belki biraz daha basenli haliyimdir. Ustum kiloma gore cok ince belki senin ustun kalinsa o gosteriyodur. Ustmu calissan sen daha iyi bilirsin vucudunu.
Pff bilemedim ya sisko falan deglsn ama giyim vs hersey gosterebilir
90mi takiyosun yani olcusumu 90?evett benim üstüm cok kalın kollarım kalın sırtım geniş göğsümde büyük 90 bedenbirazda basen var bacaklarım ince ama inceltcem hepsiniiii evet giyim çok gösteriyo kiloları kıyafetle kamufle edebilmek çok önemlii
90mi takiyosun yani olcusumu 90?
Immmmmmm ustune daha da bol giyersen daha kilolu gorunursun bende bol severm ama gicik oluyorm giyince kilolu durdum diye. Ama ustume yapisinca belim faln inceligi cikio ay daha hos oluyo sanki. Iyice takintili olduk yaa
Ozaman sen ust calis. Bende basen kol ic bacak
63 öyle yazıyorPuffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
Bende 70 ile başladım bebem gidiyor sıkma canını 66.00 gördüm bende haftaya 65.500 olacamPuffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.Zaten en az 500 veriyosunuz kizlar.
Yeni geldiniz ama senle @Alina_ soz dinlemesi azmi hosuma gitti. Boylr devam kizlar.
net 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn
hem genc hem fitHahahahahahaahah kiz kilomu didim
Ama 23 24 icin tesekkurler
27 olucam eylulde. Ama diyorum ya hep disarda kizimi gorunc3 aaa seninmi diyolaray simardim
dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkkPuffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
hadi başlasın spooorrrSonunda çıkıyorum inşallah otobüsten indikten sonra kronometre yıl çalıştırılan haksızlık olmasın :)) yürüyüş yapmaya yuppiii
ooohhhh yarasıııınn gitsin yaglar inşalllahhhKizlar laoami yedim.eeer baya guzel oldu.uc kasik yulaf ezmesi,bir kayisi,bir tutam uzum,bir cay kasigi bal.sekersiz asure gibiydi.
Uzerine de bir lt ye yakin su ictim.
(haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@nuffiun 72.4=>69=>72.3
@zuzuzuzu1234 66.8=>60.5=>66
@elaalemi 57=>55=>56.7
@Alina_ 59.7=>55.7=>59.3
@keptinn 55.1=>54=>54.7
@Aylnaylm1 67.7=>63=>66.8
@poncikbirgelincik 59.3=>57=>59.3
@SekerPancarii 51.7=>50=52.8
@sarraf 78.9=>77.9=>
@Moonlii ? =>=>
@ParteMoralll ?=>63=>
@selcanmehmetcan ?=>=>
@htc71 63.5=>62=>
@senad 64.2=>60=>63.3
kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam90 beden takıoyurm ama ölçsem 95 falan cıkar dıye dusunuyorum ölcmedım hıccc
Bende kafama göre takılıyorum işe gelirken ne bulursam giyiyorum önemsemiyorum cunku yanlızım
ben basen ic bacak kol sırt Allah ne verdıyse calıscam
İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimdanet 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn
hem genc hem fit
dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkk
hadi başlasın spooorrr
Benim bittide noldu is bitermiAyy bi yoruldum kii cok enerjisizimhalbuki daha cok bisey yapmadim neden hemen tükendim daha bahar temizligi yapacam ne ara başlicaksam artik
Bn suan listeye donmeden bisey yazmiyorm ya gicik oldum temmuzaaa tatile gitmeden bu is bitmeliii yeteeeeeeeeer
Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadimBenim bittide noldu is bitermi
kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimdahahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii
tisiikrler bebekler cok tatlisinizponcikcik sende
Bn suan listeye donmeden bisey yazmiyorm ya gicik oldum temmuzaaa tatile gitmeden bu is bitmeliii yeteeeeeeeeer
Valla ben kiskliklari dogum gnu haftasi yaptim. Bitirdim suan hic yok bi iki ince gomlek var esimn giydigi genelde kisa kol giyiyo.Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadimbi gardrobu duzenleyip duvarlari sileydim gerisi kolay bide gardrobun arkasini çekmek cok zor esimin evde oldugu günü bekliyom bi yakalayim yatak odasini bitiririm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?