Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evett benim üstüm cok kalın kollarım kalın sırtım geniş göğsümde büyük 90 beden birazda basen var bacaklarım ince ama inceltcem hepsiniiii evet giyim çok gösteriyo kiloları kıyafetle kamufle edebilmek çok önemlii

90mi takiyosun yani olcusumu 90?
Immmmmmm ustune daha da bol giyersen daha kilolu gorunursun bende bol severm ama gicik oluyorm giyince kilolu durdum diye. Ama ustume yapisinca belim faln inceligi cikio ay daha hos oluyo sanki. Iyice takintili olduk yaa
Ozaman sen ust calis. Bende basen kol ic bacak

90 beden takıoyurm ama ölçsem 95 falan cıkar dıye dusunuyorum ölcmedım hıccc
Bende kafama göre takılıyorum işe gelirken ne bulursam giyiyorum önemsemiyorum cunku yanlızım
ben basen ic bacak kol sırt Allah ne verdıyse calıscam

Zaten en az 500 veriyosunuz kizlar.
Yeni geldiniz ama senle @Alina_ soz dinlemesi azmi hosuma gitti. Boylr devam kizlar.
İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.

Ben kac gosteriyorum poncikbirgelincik yeni gordun
Sanada soriyim bari kaptinn
net 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn
Hahahahahahaahah kiz kilomu didim
Ama 23 24 icin tesekkurler
27 olucam eylulde. Ama diyorum ya hep disarda kizimi gorunc3 aaa seninmi diyolar ay simardim
hem genc hem fit
Puffff Mayıs hedefim kaçtı benim yaaa mayısı da ortalasan nerdeyse..
dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkk
Sonunda çıkıyorum inşallah otobüsten indikten sonra kronometre yıl çalıştırılan haksızlık olmasın :)) yürüyüş yapmaya yuppiii
hadi başlasın spooorrr

Kizlar laoami yedim.eeer baya guzel oldu.uc kasik yulaf ezmesi,bir kayisi,bir tutam uzum,bir cay kasigi bal.sekersiz asure gibiydi.
Uzerine de bir lt ye yakin su ictim.
ooohhhh yarasıııınn gitsin yaglar inşalllahhh

kiz 90 eminmosn ben emzirirken takiyodum yanlismi aliyosun yoksam
Benim olcum 92 miydi htrlamiom ama en son 80b aldim ten den

İki hafta bosa kurek salladim ,biraz benden,biraz dis etkenler,ancak bu kadar oldu bu hafta.ama bugunle basladim yeni haftanin hazirligina.bir kilo verecegim.

net 62 63 diyebilirimmm hatta daha zayıf senin etin sıkı fit duruyosunn

hem genc hem fit

dur beybi mayıs hedeflerini payylaşaym ben hemencikkk

hadi başlasın spooorrr
kizlar yeter simdi havalara giricem zaten hep o moddayimda hahahahaahaha kendimi övmesem olmaz SekerPancarii

tisiikrler bebekler cok tatlisiniz poncikcik sende

Benim bittide noldu is bitermi
Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadim bi gardrobu duzenleyip duvarlari sileydim gerisi kolay bide gardrobun arkasini çekmek cok zor esimin evde oldugu günü bekliyom bi yakalayim yatak odasini bitiririm hemen

evettt emınım nbb'nin 90b takıyorum suan penti var o 85 galiba çok emin değilim ama bende göğüs var baya baya sanki emziriyomuşumda süt doluymuş gibi tövbe ama zayıflayınca azbısı kuculuyolar

Ayy hee orasi oyle de daha ben kışlıkları kaldirmadim bi gardrobu duzenleyip duvarlari sileydim gerisi kolay bide gardrobun arkasini çekmek cok zor esimin evde oldugu günü bekliyom bi yakalayim yatak odasini bitiririm hemen
Valla ben kiskliklari dogum gnu haftasi yaptim. Bitirdim suan hic yok bi iki ince gomlek var esimn giydigi genelde kisa kol giyiyo.
Ee halilari vermistim evde fayanslara kadar temizlendi camlar vs dip.kose rahatladim.
Ben yatak odami yatak altini dolap sifonyer altlarini haftada bir yapiorm ama gor nasil tozlaniyo sanki yapilmamis gibi sinir oluyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…