- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.641
Ayy ben kesin agirlasirim dombalak hantal oldum benn ..30 haftada yaparsin canim yada ozamana kadar. Erken daha ama 30dan sinra agirlasabilirsin simdi renklide cinsiyeti kesinlesicek yavas yavas baslarsin 25 den sonra
Hangi liste beybiciimm
Bence artık yeme yogurtla falan gecistirrrAğlamak isitoyurm daha akşam yemeği yemedim koltuk siliyorum ve bitmedi ölim ben ya valla bak uyy
Oh sabit tutmayi basarabildin yani teorik ediyorumcanim ben haftaya geliyorum bu hafta internetim yoktu o yüzden yazamadim 5 gün sonra yenilenecek paketim onu bekliyorum sinavlarim da bittikilomda sabit bu sabah tartildim bıraktığım kilodayim artim yok
Niye bi anda yaptin kuzum günlere bölseydinkaptinn öyle yaptım zaten tatlım yorgunluktan açlık da hissetmiyorum bide salatalık yedim
Eşim bu akşam nöbette ya o yokken daha iyi oluyor temizlik işleri çıksın dedim ne bilem yoruldum yaNiye bi anda yaptin kuzum günlere bölseydin
Ya canim menulerin asiriiiiiiii yetersiz ben saglikli bulmuyorum.Menum
Sabah bitki çayı bir armut
Öğlen yeşil biber çiğ yedim havuç salatalık menemen çay peynir zeytin galeta
Akşam bı salatalık yoğurt mecburi akşam yemeği böyle oldu
Guzel cicimmmm afiyet olsunSabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin
Ara:kahve
Öğle: 1kase çorba çok az tavuk yemeği domates
Ara:Nescafe
Aksam: 1kase çorba bamya yemeği yoğurt
Canım sabah kahvaltısı yok bende çalışırken alışkanlık oldu bu sabah sekiz de de kalksam yiyemiyoeum bekarken calsitgimda oldu bu atlatamiyoeum bu aliskanligimiYa canim menulerin asiriiiiiiii yetersiz ben saglikli bulmuyorum.
Bikere en onemli ogun kahvalti boyle olmamali.
30+120+27+160=177 mı☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(130)Hedef52:+40+50+40
(135)Senad:90+45
(221)SekerPancarii:68+73+80
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(130)ParteMoralll :50+80
MOR TAKİM
(180)Poncikbirgelincik:60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(45)selcanmehmetcan:45+129
(130)sarraf: 130
(177)Aylnaylm1 :30+120+27+160
PEMBE TAKİM:996
MOR TAKIM:935
bence duzeltebilirsin onemli cunku. Nasil biryer bilmiyorun ama yanina alamazmisn yani domates salata yesillik peynir zeytin cay bu bile yeter.Canım sabah kahvaltısı yok bende çalışırken alışkanlık oldu bu sabah sekiz de de kalksam yiyemiyoeum bekarken calsitgimda oldu bu atlatamiyoeum bu aliskanligimi
Canim ayarlardan onu kapatabilirsin bana sadace benim izlediklerim ozel msj atabiliyokızlar size özelden hiç tanımadığınız üyelerden özellikle yeni üyelerden mesaj geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?