- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.621
30 haftada yaparsin canim yada ozamana kadar. Erken daha ama 30dan sinra agirlasabilirsin simdi renklide cinsiyeti kesinlesicek yavas yavas baslarsin 25 den sonraims. Cnm hareketw gececegim yoksa son aylar agirlasacagim bebek baski yapacak devamli wc isleri baslayacak yine zor olur dolasmam siz de bana fikirler verebilirsiniz cevreniz de degisik suslu ouslu bebis hazirliklari gorurseniz akliniza ben gelemmmm
Heyy masallahhh darisi basimaaa
öööööYemeek
yazmamış mıŞöyle bi sayfaları dolandim dagidiyom demişim görüşürük demişim kimse cevap yazmamış gulesim geldi
Ahahahahahahhee biz her daim iletişimdeyik saolun efendim
yoo saana yazıyolar mıkızlar size özelden hiç tanımadığınız üyelerden özellikle yeni üyelerden mesaj geliyor mu
2.oldu şüphelenmeye başladım nickimi değiştirsem eski msjlarda değişmiyor değil miyoo saana yazıyolar mı
Ay çok zor başlama başlamaAyy bi yoruldum kii cok enerjisizimhalbuki daha cok bisey yapmadim neden hemen tükendim daha bahar temizligi yapacam ne ara başlicaksam artik
canim ben haftaya geliyorum bu hafta internetim yoktu o yüzden yazamadim 5 gün sonra yenilenecek paketim onu bekliyorum sinavlarim da bitti
Bu saate kadar hix bisey yemednmi?Tartıda 66.6 çıktım keşke bildirimi şu an yapsaydim
Öğlen yoğurt makarna elma yedim yaBu saate kadar hix bisey yemednmi?
Zaten bu saatte ki kilo normal kilo sayilmaz.
Orucluykende aksam azaliyo kilo mesela yemek yenmedigi icin sen biseyler yemediysen ben artik
Aksam toplu yazda bakarizzz ozaman simdi karisiyo boyle.Öğlen yoğurt makarna elma yedim ya
Alla birşey yemedin mıTartıda 66.6 çıktım keşke bildirimi şu an yapsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?