- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.681
Maşallah maşallahBaslayinca devami geliyo 12 dk oldu bile
O dert herkes de var tatlım
olsunn babyyyy.Bende yaa bide pazar yok evdeya et yapicam ya tavuk yada kofte
Ne yapcan bulunca bağa da di
olsunn babyyyy.bende bilmiyimmm hem diyet bozucu seylerrrrr
Maşallah maşallah
ims. Cnm hareketw gececegim yoksa son aylar agirlasacagim bebek baski yapacak devamli wc isleri baslayacak yine zor olur dolasmam siz de bana fikirler verebilirsiniz cevreniz de degisik suslu ouslu bebis hazirliklari gorurseniz akliniza ben gelemmmm
Heyy masallahhh darisi basimaaa
Ay vallaaSpor listesi sayfa 19924 teki en son @ParteMoralll yazdigi liste dogru o sayfadan sonra yanlis listeyle devam edilmis herkes yaptigi sporlari dk bi kontrol etsin @keptinn
Spor listesi sayfa 19924 teki en son @ParteMoralll yazdigi liste dogru o sayfadan sonra yanlis listeyle devam edilmis herkes yaptigi sporlari dk bi kontrol etsin @keptinn
Ay vallaaponcikbirgelincik baksin bakalimmm
Sey yap yada patatesleri butun haldeyken para para ama ince tabi.ustune bol kiyma domatesli biberli salcali en uste besamel imhhhNe yapcan bulunca bağa da didiyet ossundu firinda pattisli kofte mi yapsam ki ne
Suan zat3n hic ugrasamam modum yokelleşmeyin listeye hemen bakıyorum
Temem ben daha dünkü sporumu yazacumelleşmeyin listeye hemen bakıyorum
Aksama anca biter 24 den gelicekTemem ben daha dünkü sporumu yazacumbekliyom aha
Domates yoh evdeSey yap yada patatesleri butun haldeyken para para ama ince tabi.ustune bol kiyma domatesli biberli salcali en uste besamel imhhh
Yada izmir yap madeeem
Aynen çünkü gecmisi okumiyilaaAksama anca biter 24 den gelicekbakmadim yoruldum direk.
Niye karistiriyolar listeyi hic anlamiyorummmmmmmmmmm herkee gecmisi okusaaaa
Giniydin pincikGünaydın kızlar
Z
Suan zat3n hic ugrasamam modum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?