Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla dün farketmedim yada ben girdiğimde düzgündü şimdi girebildim akşam bidaha giremedim özürlerimi diliyorum :KK17::KK17: Telefonum kafayı yedi giremiyorum telefondanda :silah:
Son benim liste dogru olmasi lazim duzelttim cunkuu
arkasindan selcanda ekledi. Ama sen kontrl et ona gore gecmiste eksiklik olmasn

Senin nişan ne zaman dur hatirlatayım dedim motive olursun belki :KK53: giyeceğin elbiseyi düşün..

29 temmuz :işsiz: teşekkür ederim :işsiz: bilincindeyim :işsiz: akşam iltifatlar alınca :işsiz: zayıflamışsın ye didiler :işsiz: sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı :işsiz: bi anlık gafletle oldu :işsiz: pişmanım :KK1:

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(300)Hedef52:+40+50+40+120+50
(285)Senad:90+45+40+110
(365)SekerPancarii:68+73+80+54+90
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(400 )ParteMoralll :50+80+60+50+160

MOR TAKİM
(270)Poncikbirgelincik:60+60+60+60+30
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(435)selcanmehmetcan:45+120+120+150
(250)sarraf: 130+120
(367)Aylnaylm1 :30+120+27+160+30

PEMBE TAKİM:1770
MOR TAKIM:1632

Doğru liste @ParteMoralll

@Aylnaylm1 canım sen son listeye sporunu ekleyeceksen kopyala yapıştır yapma renkler değişiyo demişsin son listeyi paylaşandan alıntı yap
şu şekil parantez içinde olan yerleri sil o zaman renkler aynı kalır

29 temmuz :işsiz: teşekkür ederim :işsiz: bilincindeyim :işsiz: akşam iltifatlar alınca :işsiz: zayıflamışsın ye didiler :işsiz: sabahtan akşama kadar gayet sağlıklıydı :işsiz: bi anlık gafletle oldu :işsiz: pişmanım :KK1:
Ahh canıımm kanma o ye diyenlere..ben de oyleyim iki iltifat ye gelsin 2 kilo..kızmadın dimi bana senin için dedim :KK15:

Sabah gayet güzel kahvaltımı ettim :işsiz: temizlik yaptım:işsiz: kahve içtim :işsiz: son derece sağlıklıydı:işsiz: nişana gittik:işsiz: 1 çatal bile pasta almadım:işsiz: çünkü başlarsam duramazdım:işsiz: herşey çok güzeldi:işsiz: akşam misafir geldi :işsiz: çorbayla bezelye yicektim sadece :işsiz: çok zayıflamışsın dediler:işsiz: ne gerek var iyisin dediler :işsiz: bi anlık gafletle yeedim :işsiz: saatte geçti :işsiz: bugün cezalıyım yürücem yürücem eve gidincede spor yapcam :KK1::KK1:

Pırasa taze fasulye de yesiydim bişe ya her zaman. Olmuş alamıyorum sebze alanım yok bende bebisle sınırlı sayıda aliyorum

kaptinn kaptinn bitti tatlım ama bende bittim desem yeridir herşey bitti ufak tefek şeyler kaldı onları saymiyorum :)
biz daha başlamadık bile :110::110: 19mayıs taatiline denk getirelim dedim anneme 3 günde biter ben evdeyken :bicak:
Günaydın kızlar..kahvaltı edicem kızimı bekliyorum :işsiz:
günaydın kuzuummm:KK200:
Hadi ya ozaman baktir yine bence ama sen iyi kg vermiyomusun ? Bi sorun varmi ki
benim cadi kizim annenesi dedesiyle durdu cunku zzten uyuyodu hamakta :KK70: onla o yol bitmezdi :KK70: sadcee o yol 1 saat 30 dk hic durmadan soluklanmadan hizli tempo oldugundan boyle bidaha bukadar zorlamicam.

Bence baktir derim. B vitamin eksikliginde de sac dokuluyomus. Eger o eksikse balik balik yoksa badem yersin bi avuc. Test sart ya bi ara bende gidiyim
baya uzunmuş :KK55: yavas yürüseydiniz keşkem biraazzz bide bayır daha da zorlamıştır geçer herhalde agrısı 1 2 güne :dua:
Resmen hafif topalliyorum agridan:işsiz: bisey mi oldu acaba yaaa :eek:
Bugun nasil spor yapcam ben:kusmuk:
bugün yapma mola ver kendine :dondurma:
D vitaminine mutlaka baktırın kızlar..ben 8 ay kullandım şimdi doktorum günesten almaya çalış dedi..yaz sonu tekrar test yaptırıcam düşükse ilaca devam..doktor demeden kullanmayın fazlası böbreklere zarar..
ters şart diyosun yani :bicak::bicak: iğneli mipneli öle:110:
Günaydın kızlar :bicak: taşlayın beni :KK61:
günaydın:tokat: ne yedin yine :tokat::tokat:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrik ediyorummm:KK20: ama cokta ses cıkarmıyorum çünkü bende artıdayım :KK53:
Gece uyumadı rüya gördü heralde korktum diye uyandı şimdi de devirdi totoyu uyuyo :KK70:
oy yesin annesi onu :D:D uykuyu seven cocuk güzel olur diye düşünüyorum inşallah cocugum bu konuda bana ceker uykucu olur:KK53:

Pırasa taze fasulye de yesiydim bişe ya her zaman. Olmuş alamıyorum sebze alanım yok bende bebisle sınırlı sayıda aliyorum
hafta da 1 gün bebişi at bebek arabasına çık pazara ne istiyosan al sebze meyve o sana bayaa gider zaten :super:

biz daha başlamadık bile :110::110: 19mayıs taatiline denk getirelim dedim anneme 3 günde biter ben evdeyken :bicak:

günaydın kuzuummm:KK200:

baya uzunmuş :KK55: yavas yürüseydiniz keşkem biraazzz bide bayır daha da zorlamıştır geçer herhalde agrısı 1 2 güne :dua:

bugün yapma mola ver kendine :dondurma:

ters şart diyosun yani :bicak::bicak: iğneli mipneli öle:110:

günaydın:tokat: ne yedin yine :tokat::tokat:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrik ediyorummm:KK20: ama cokta ses cıkarmıyorum çünkü bende artıdayım :KK53:

oy yesin annesi onu :KK70::KK70: uykuyu seven cocuk güzel olur diye düşünüyorum inşallah cocugum bu konuda bana ceker uykucu olur:KK53:

bende artıdayım :110: ama yarın o listeye başlıcaz ya hemen eksi olmamız lazım cumaya :eğlence:

bende artıdayım :110: ama yarın o listeye başlıcaz ya hemen eksi olmamız lazım cumaya :eğlence:
upload_2017-5-8_10-0-18.webp

listeyi böle hazırladım ben cıktısını alcam bugünde çarsıya gidip meyve almam lazım yarın başlıyoruz evett

Gunaydin kızlar :KK200:
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom::olamaz: 54.3:KK14: yine haftasonu yine feci bi arti:tokat: anca kilomu koruyom haftaici ver haftasonu al:KK14:

Back
X