- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.881
Ay o bende çok eksik kesinlikle o yüzden yavaş kilo veriyorum o zmaanD vitamini unutma kilo vermeyi engelliyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o bende çok eksik kesinlikle o yüzden yavaş kilo veriyorum o zmaanD vitamini unutma kilo vermeyi engelliyo.
Yaa baktirdinmi. Hepimiz baktirmaliyiz aslinda.Ay o bende çok eksik kesinlikle o yüzden yavaş kilo veriyorum o zmaan
Bolbol gunese cikman lazimmmAy o bende çok eksik kesinlikle o yüzden yavaş kilo veriyorum o zmaan
ayn o şekilBende cumartesi 53.3 çıktımdiyarin kesin 54 cikarim
ayy ben haftasonu yemek krizine giriyom yaa bide esim de evdeydi yidim de yidim
haftaici ver haftasonu al
hep 53 üm 2 senedir
bi 50 olamadim
![]()
becne gidip bi kan degerlerine vs. baktırsan iyi olcak bu baş dönmeleri falan pek iyi bişi olmasa gerekOlmazsa yarım muzu tarcinlayip yiyeyim bir dahiliye yada diyetisyen e gitmek şart oldu artik
yürüyüş arsızlıgı bu yaptıgınyaa ben normaldede yuruyorm daha fazlada yuruydum ama dedigim gbi yokuslu inisli hizli tempo bacaklarim bagritodu resmen cok zorlamisim surede uzun olsufu icin suan yururken diz kapagimin ustu ve arkasi batiyo asiri aciuo cok yuklendim ooof
hafta sonu karışıyoOof bu spor listesi neydi oyle yaaa birbirine girmissssss![]()
kaptinn in bu yemeye kilo veremezsin iştahını çok sözüne karşı yazdım ben onu
kaptinn in de senin kadar tepki göstereceğine inanmıyorum mümkünse bari o beni tanımış olsun
Ben oraya şikayet manasında yazmadım kiyediklerimjn farkında değilim diye yazdım.zaten yediklerim bana ideal gelmeseydi o kiloları da almazdim
Emzirme için ideali en iyi onlar bilirler diye yazdimmuhtenelen hastayım diye çok açıklayıcı yazmamisin
Ben ilk kizimda bu tür baş dönmeleri falan DIE.yedim yedim ve sonunda benim psikolojim bozuldu
Hayır yani bu kadar tepki verecek ne var anlamadım
Neyse uzatmayalımyanlis anlaşıldığını için özür dilerim
Bugün. Ben yine sağlık ocağına gideyim..bu sefer tahlil yapar inşallah![]()
Evet tatlım onun yüzüne hastane de yatmsitim ordan biliyorum canımYaa baktirdinmi. Hepimiz baktirmaliyiz aslinda.
Ama d vitamin eksiligi kesinlikle engelliyomus heryerde yaziyo zaten.
günaydın bebekiiiimmmGunaydin fistiklar![]()
günaydın kuzuummm valla hiç kan vermedim öyle keyfi gidip o yüzden bilmiyorum benGünaydın gençlik sağlık ocağına gidiyorum kan vercem özellikle bakılması gereken bir kan var mı kilo için tiroid ler dışında insülin direncine baktircam birde
alıntılaman sorun değilll istediğin zaman etiketleyebilirsin gördüğümde cevap veririm kesinlikleeBen bişey yiyemedim demedim kitam tersine yediklerimjn alintiladim
mide bulantısı çektiğim.icin ne.yesem de bastirsam midemi yazmıştım hatta o modem olmuş otomatik
olmadi yaa ben seni yanlışlıkla alintiladim.dogrudur ama
kaptinn i zaten alintilayacaktim
- Sonra dedim buda her yere kuyruk gibi beni.surukluyir der o yüzden vazgeçtim
bitti mi bari temizlikGünaydın herkese hafta sonu dün gelemedim bir türlü halı falan yıkadım akşama kadar uğraş dur işte
ne yazsam diye düşünüyodumkaptinn nerdesn? Begendin gittin
ben ki bütün gün kapalı bi ofiste oturuyorum bende kesin eksiktir o zamanYaa baktirdinmi. Hepimiz baktirmaliyiz aslinda.
Ama d vitamin eksiligi kesinlikle engelliyomus heryerde yaziyo zaten.
idolümdür kendileri
Hadi ya ozaman baktir yine bence ama sen iyi kg vermiyomusun ? Bi sorun varmi kiEvet tatlım onun yüzüne hastane de yatmsitim ordan biliyorum canım
benim cadi kizim annenesi dedesiyle durdu cunku zzten uyuyodu hamaktagünaydın bebekiiiimmm
günaydın kuzuummm valla hiç kan vermedim öyle keyfi gidip o yüzden bilmiyorum ben
alıntılaman sorun değilll istediğin zaman etiketleyebilirsin gördüğümde cevap veririm kesinliklee
bitti mi bari temizlik
ne yazsam diye düşünüyodum
ben ki bütün gün kapalı bi ofiste oturuyorum bende kesin eksiktir o zamanzaten saclarımda cok güçsüzleşti acaba eczaneden takviye mi istesem
test şart mı
D vitaminine mutlaka baktırın kızlar..ben 8 ay kullandım şimdi doktorum günesten almaya çalış dedi..yaz sonu tekrar test yaptırıcam düşükse ilaca devam..doktor demeden kullanmayın fazlası böbreklere zarar..günaydın bebekiiiimmm
günaydın kuzuummm valla hiç kan vermedim öyle keyfi gidip o yüzden bilmiyorum ben
alıntılaman sorun değilll istediğin zaman etiketleyebilirsin gördüğümde cevap veririm kesinliklee
bitti mi bari temizlik
ne yazsam diye düşünüyodum
ben ki bütün gün kapalı bi ofiste oturuyorum bende kesin eksiktir o zamanzaten saclarımda cok güçsüzleşti acaba eczaneden takviye mi istesem
test şart mı
Kasların iyice gerildi demekki ondandir canımResmen hafif topalliyorum agridanbisey mi oldu acaba yaaa
Bugun nasil spor yapcam ben![]()
Taslicam zaten fircalamak icin seni bekliyorummmmmmGünaydın kızlartaşlayın beni
![]()
Senin nişan ne zaman dur hatirlatayım dedim motive olursun belkiGünaydın kızlartaşlayın beni
![]()
Ya canim ben 3 saat yuruyim en fazla ayagimn alti agrir ayy derim yoruldm falan.Kasların iyice gerildi demekki ondandir canım
Taslicam zaten fircalamak icin seni bekliyorummmmmm
Listeeee almis basini gidiyoooo birbrine girmisssssssssssss![]()
Niye uyuyomuuumuuu oyleyse ne guzeeeeelGünaydın kızlar..kahvaltı edicem kızimı bekliyorum![]()