- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.001
sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek
bir dilim peynir
5 tanede zeytin yedim
bir dilim peynir
5 tanede zeytin yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özge ve hürsultanı bekliyorum. özge dörtte gelirim demişti. hürsultan nerde yaaa kafamın tası atacak vallaklava:
günaydın şekerler
benim kilom bu haftada aynı sanırım
kesin bilmiyorum çünkü sabah acaleyle evden çıktım bu gün cuma olduğunu ve tartılmam gerektiğini unutmuşum buraya gelince farkettim
şekerler dün koştur koştur mahvoldum bide yağmur fırtına ama çok güzel cicişler aldım bugün onları yerleştirip satmaya başlıycam ama bazılarını çok sevdim eve götürüp kendimmi giysem ne (şeytan çık kafamdan)haaa haaa haaa
bu gün çok keyifliyim ama çokta işim var o yüzden pek takılamam burda ama fırsat buldukça gelirim tabi
dünü okuyayım ben
slm kizlarr nasilsiniz bakalim diyecegim ama mesajlarinizin nerdeyse hepsini okudum hicde ic acici gorukmuyorsunuz ne oldunuz boyle yaa tamamen dokulmussunuzz
bende artik geldim evdeyim temizlikti felan ugrastim hala bitmedi ama yavas yavas bitirecegim
gelelim kiloma 7 kilo alip 72 kiloya cikmayi basardim kizlarr 2aydir tartilmamistim gayet sakin bir sekilde adana kebaplarini mideme indirdim simdi ise cok fena bir durumda oturuyorum
haysem gelmiss takima ama geri cikmak istemis u kizin su misafirleri ne zaman bitecek hayret birsey valla yazik dogru durust diyet bile yapamiyor
s2000 birde rose14 gelecekti onlardan ses yok sanirim
baskada herkez gitmis 1.73 yok ayrilmis kimse girmiyorr valla kilo almaniz normal bu durumdaa
2.takimla gorusmeleriniz ne alemde birseyler yapmaniz gerek kizlarr toparlanin
ben artik evdeyim ama ne derece siklikla gelirim bilemiyorum ama gelmeye calisirim arada
hepinizi opuyorum suandada kimse yok insallah karsilasiriz birinizle cunku biraz daha buralardayim dolanayim bakalim akimlari ne haldeler
slm kıslae baya oldu ama bir merhaba diyim dedim.. gecen msn den şişko nesliyi dürttüm gene ama galiba enişde bey vardı görmedi.. ee nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş.. bu arada aynalar guruba birilerini arıyorsuuz anladıgıma göre.. benim burdan biri diyete başlamış bende burayı önerdi.. bayada hevesli kesinde verişri gibime geliyo.. mutahhara bugün yazdı sizlere onu deneyin derim baya azşmli.. bu arada bende amaliyat oldum daha iyileşemedim.. kisleri tüüpümü aldı temizlik yaptılar.. ama ne hikmet bir ay olacak normal hayatıma dönemedim.. hayatım agır cekim devam ediyo.. 70 kilo olmuşum gecen tartıldımda şişkoooooooooo nesliiiiiiiii:gitme::gitme: sana gün dogduu kaydirigubbakcemile3... arada gelmeye bakarım.. belkide aranıza gelirim.. bilmiyorum hele diyet yapmayı düşünmüyorum hazır degilim kendimi dinliyorumda sporu zaten yapamam.. aldı başını gidiyo kilolar bakalım ne zaman hazır hissedip gelecem aranıza hepinizi kocaman öptümmmmmm
şimdi kızlar zemustan haber yok kurallara göre diskalifiye olması lazım size soruyorum ne yapalım
haysem bayram dönüşü döneceğini söylemişti, s2000 de şimdi düşünmüyorum sonra döneceğim demişti. ama rose14den bir haber yok. msnsi bende kayıtlı online olsa soracağım dönüp dönmeyeceğini, rose hakkında düşüncelerinizide almak istiyorum.
usaremin 1-2 kilosu kaldı, yakında mezun olacak. işlerim yoğun demişti istersenin diskalifiye edin ya da beni idare ederseniz sevinirim demişti. bu konuda düşüncelerinizide istiyorum.
nazcoda eskisi gibi paylaşımda bulunmuyor, pc de sorun var hatırladığım kadarıyla.
hürsultan da yok ben takip edemedim haberi olan var mı
evet kızlar paylaşımda bulunmayanları görsem söyleyecem sizede söylüyorum
HABERSİZ 3 GÜN ÜST ÜSTE PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLCAK
kızlar üyeler hakkında görüşlerinizi almak istiyorum ona göre kaç kişilik yerimiz var yeni üyeler alacam takıma
kızlar takımda 8 kişi var 3 kişi dönecek ettimi size 11 kişi eee yeni kişi almaya yer yok ki. bakın beni deli etmeyin, yuvarlak konuşmayın bildirim yapmayanları diskalifiye edelim mi etmeyelim mi isim isim yazın çabuk
:mymeka:klava:
![]()
AH DOMİNOŞUM YAZDIKLARININ 4/1 İNİ UYGULASAN ÇOKTAN MEZUN OLCAKTINa.sben de hepsini tam okumadım :roflol:
slm kıslae baya oldu ama bir merhaba diyim dedim.. gecen msn den şişko nesliyi dürttüm gene ama galiba enişde bey vardı görmedi.. ee nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş.. bu arada aynalar guruba birilerini arıyorsuuz anladıgıma göre.. benim burdan biri diyete başlamış bende burayı önerdi.. bayada hevesli kesinde verişri gibime geliyo.. mutahhara bugün yazdı sizlere onu deneyin derim baya azşmli.. bu arada bende amaliyat oldum daha iyileşemedim.. kisleri tüüpümü aldı temizlik yaptılar.. ama ne hikmet bir ay olacak normal hayatıma dönemedim.. hayatım agır cekim devam ediyo.. 70 kilo olmuşum gecen tartıldımda şişkoooooooooo nesliiiiiiiii:gitme::gitme: sana gün dogduu kaydirigubbakcemile3... arada gelmeye bakarım.. belkide aranıza gelirim.. bilmiyorum hele diyet yapmayı düşünmüyorum hazır degilim kendimi dinliyorumda sporu zaten yapamam.. aldı başını gidiyo kilolar bakalım ne zaman hazır hissedip gelecem aranıza hepinizi kocaman öptümmmmmm
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu saate kadar hala seni bekliyorumklava:
emoooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan AŞKUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan14. takımdan gelerek 2. takımı şenlendiren hal hatır soran ve beni merak eden sevgili arkadaşlarım hepinizi kocaman kocaman öperim.
eylülcem, neslihancım, dominoşum opuyorumnanaktan a.s.
opuyorumnanaktanmerhaba 2. takımdan herkese iyi geceler hep sizmi gelceniz kız birazda ben gelim dedim
hepinize bol bol yağ yakmalar kilo vermeler diliyorum cicişler mucuksladım hepinizi tatlı rüyalaaaaar
turkbayragicanım işi sıkı tutmak lazım yoksa olmuyo bu kuralda kararım kesin. 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifeye olacak. ama o hafta cuma günü diskalifiye oldu diye yazmayacam seninki gibi durumlar olursa diye diğer hafta bildirimde diskalifiye olacak. senin böyle durumun olduğunda gelip söylersin diskalifiye olmazsın. ama bu karar kesin uygulanacak.
:kedi:özge ve hürsultanı bekliyorum. özge dörtte gelirim demişti. hürsultan nerde yaaa kafamın tası atacak vallaklava:
geçmiş olsun a.s. kısa zamanda dönersin inşallah aramıza opuyorumnanaktanslm kıslae baya oldu ama bir merhaba diyim dedim.. gecen msn den şişko nesliyi dürttüm gene ama galiba enişde bey vardı görmedi.. ee nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş.. bu arada aynalar guruba birilerini arıyorsuuz anladıgıma göre.. benim burdan biri diyete başlamış bende burayı önerdi.. bayada hevesli kesinde verişri gibime geliyo.. mutahhara bugün yazdı sizlere onu deneyin derim baya azşmli.. bu arada bende amaliyat oldum daha iyileşemedim.. kisleri tüüpümü aldı temizlik yaptılar.. ama ne hikmet bir ay olacak normal hayatıma dönemedim.. hayatım agır cekim devam ediyo.. 70 kilo olmuşum gecen tartıldımda şişkoooooooooo nesliiiiiiiii:gitme::gitme: sana gün dogduu kaydirigubbakcemile3... arada gelmeye bakarım.. belkide aranıza gelirim.. bilmiyorum hele diyet yapmayı düşünmüyorum hazır degilim kendimi dinliyorumda sporu zaten yapamam.. aldı başını gidiyo kilolar bakalım ne zaman hazır hissedip gelecem aranıza hepinizi kocaman öptümmmmmm
-tatlicadiarzu-özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu saate kadar hala seni bekliyorumklava:
evet haklısın mafoldumbenAH DOMİNOŞUM YAZDIKLARININ 4/1 İNİ UYGULASAN ÇOKTAN MEZUN OLCAKTINa.s
.
kaydirigubbakcemile5NE BAGIRIYON KI..
DOKTOR SANA KONUŞMAYI YASAKLAMADIMI..
delikafadulden
yine mi ya geçen hafta da böyle olmuştu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3bildirimi yaptım özge gelmedi onu yazmadım. bu hafta sonuncuyuz çünkü ben döndüm delikafadulden