Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

245em.gif
bundan sonra bu simgemiz olsun kaydirigubbakcemile3
kaptan:teytey: iste bu ya supersin!!!!!!!!!! koy kuralari baska caresi yok ..... siyahim gelmis hosgelmis insallah sagligina kavusursun gel arada paylasim guzel oluyordu seninle ........domi hak etmiyom falan deme baska sansin yok seni citir olasiya dek birakmiycaz haberin olsun:oklava:haydi kizlar ya haftaya tekrar 3 lerde olalim varmisiniz!!!!!!!!!! 14 takim efsanesi tekrar baslasin ay birde hursultan gelmis bi ceeeeeeeeeee demis kacmis olmadi bak paylasimda bulunmayan disaklifiye olacak ona gore evde pc var dedin hala yoksun .....
benim bazen ters tarafıma denk geliyor da öyle saçmalıyorum zaten demin onalrı yazarken de sinirliydim kaydirigubbakcemile

aynalar arkadaslar 2 takimin kizlari bizimle paylaismda bulunmak istiyorlar lutfen duyarli olalim bir birimize yardimci olalaim paylasimlar artsin 2 takimin kizlarida cok seker sizde cok seveceksiniz eminim
biz zaten bi dönem de birlikte paylaşım yapmıştık da uzun zamandır yapılmıyordu ben onalrı çok seviyorum zaten opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyy herkes burda aynalar domi hirayopuyorumnanaktan
hmm burda mıydık acaba görmemişim kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyy niye kimse yazmiyo ya huhuhu sicak cay var gelin hadi !!!!!!

alkisalkisalkis ben mandalina istiyorumm laelaelaelaelae ama evde yok :umursamaz:
gecenin bir ayrısı olmuş zaten uzun zamandır bu ka dar geç girmiyordum
aklıma geldi ben 1 haftadır ne yiyip içyiğimi defterime yazmıyorum akannehir buraya da ayzmıyorum akannehir neyse yazayım hemenn zemuszemus
sabah peynir,ekmek
öğlende pirinç pilavı,salçalı köfte,hoşaf
aralarda toplam 2 avuç fındık
bir de okulda dido yedim :kedi:
evde de pasta avrdı 1 dilim ondan laelaelaelaelae

bir de bu yediklerimizi renkli yazalım güzel olur kaydirigubbakcemile2
-tatlicadiarzu- off uykum var kızlar mirmirmirmir hadi yarın görüşemeyebiliriz elektrikler kesilecekmiş :sinifsinif:
kendinize iyi bakın
aha hapşırdım akannehir boğazım da acıyo grip mi oldum nee :gitme: :sinifsinif: senağlama

Son düzenleme:
YOKLAMA

aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray

evet yarın gelen herkes kendinden önceki yoklamayı kopyalayıp kendinede artı koyup yapıştırsın hadi bakem iş başına :lepi:

kendimi yalnız hissediyorum :çok üzgünüm:
:mymeka: az once gelseydin konusurduk iste :1hug:
YOKLAMA

aynalar
domination
eylülce +
nazco
hürsultan
usarem
hiray

evet yarın gelen herkes kendinden önceki yoklamayı kopyalayıp kendinede artı koyup yapıştırsın hadi bakem iş başına :lepi:

ben simdikten yapayim isimi garantiye alayim:roflol:

ben kommduum 2. takımdan bendeniz Handemi arkadaşlar sanırım artık sizinlede paylaşım yapıcız henüz tam kesin ve net olmamakla beraber ben şimdiden girip kendimi tanıtim dedim

ben 27 yaşındayım evliyim 9 yaşında bi kızım ve 1.5 yaşında bi oğlum var malum oğlumun doğumundan sonraki kilolarla uğraşmakdayım 69 kiloya çakılıp kalmış vaziyetteyim hedefim şimdilik 64 kilo aaah aah
40 beden olsam bana yeter kızlar artık öle işte
ha bu arada domiation ve eylülce bacılarım bizi yanlız bırakmadığınız için 2. takım adına sizlere çok teşekkür etmek istiyorum özellikle şu son günlerde sancılı bi dönem geçiriyoruz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu etti
dediğim gibi sancılı bi dönem ama atlatıcaz eminim

diğer arkadaşların adını bilmiyorum hepinizle tanışmaya can atıyorum
iyi geceler

kızlar az önce telefon geldi misafirlerim geliyormuş şehir dışından ve yatılı akıllılar yola çıkarken haber veriyolar hemen eve gitmem lazım ev dandini yatakları bile açık bırakıp çıkmıştım evden yemek de yok onlar iki saat sonra burdalar şimdi eve gidip herşeyi halletmem lazım hemde iki saat için de ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy acayip panik oldum ben kaçıyorum

kızlar az önce telefon geldi misafirlerim geliyormuş şehir dışından ve yatılı akıllılar yola çıkarken haber veriyolar hemen eve gitmem lazım ev dandini yatakları bile açık bırakıp çıkmıştım evden yemek de yok onlar iki saat sonra burdalar şimdi eve gidip herşeyi halletmem lazım hemde iki saat için de ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy acayip panik oldum ben kaçıyorum

kiz koc hemen oylece birakilirmi ev cikarken -tatlicadiarzu- boyle kosturursun iste aman dikkat et fazla yemek yeme pazartesi gorusuruz artik nazcomopuyorumnanaktan

olmaz gece yoklamalarını kabul etmiyoruz gündüz olacak delikafadulden
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ben kommduum 2. takımdan bendeniz Handemi arkadaşlar sanırım artık sizinlede paylaşım yapıcız henüz tam kesin ve net olmamakla beraber ben şimdiden girip kendimi tanıtim dedim

ben 27 yaşındayım evliyim 9 yaşında bi kızım ve 1.5 yaşında bi oğlum var malum oğlumun doğumundan sonraki kilolarla uğraşmakdayım 69 kiloya çakılıp kalmış vaziyetteyim hedefim şimdilik 64 kilo aaah aah
ha bu arada domiation ve eylülce bacılarım bizi yanlız bırakmadığınız için 2. takım adına sizlere çok teşekkür etmek istiyorum özellikle şu son günlerde sancılı bi dönem geçiriyoruz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu etti

iyi geceler

hosgeldin handemi bende 34 yasinda 2 cocugum var yurdisinda yasiyorum ..... hafta sonlari takim sessiz olur oda normal hep beraber basaralim bu isi bizim takim kaptani aynalar yardimcisi domi

selam kızalr boğazım çok kötü dersaneye gidemedim elektrikler kesilecek demiştim ama kesilmemiş alkisalkisalkis
sabahtan beri yediklerimm
sabah yine her zamanki kahvaltı(zaten öğlende kalktım) sonra boğazıma iyi gelir diye ballı süt içtim akşama da mantı yiyeceğim sositososito
YOKLAMA

aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray

evett yalnız alıntı yapıp artı koyun ama QOUTE yazılarını silmeyi unutmayınn yoksa biri alıntı yaptığında çıkmazz zemuszemus
:mymeka: az once gelseydin konusurduk iste :1hug:

ben simdikten yapayim isimi garantiye alayim:roflol:
quoteleri silinnn kötükedihüso

iyi geceler
hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

kızlar bir de böyle yoklama listesi gibi toplu bir liste yapalım
-gülük su/yeşilçay tiketimi
-spor/yürüyüş
vb. şeylerin de yoklamasını almamız güzel olur hem ben kendi yazdığım kurallarda da sporları denetliyordum kaydirigubbakcemile2
tabii karar kaptanın :1closedeyes:

kaç saattir neden kimse gelmiyor :olmaz:
off kızlar boğazım acıyor ya spor da yapamıyorum nefes almakta zorluk çekerim diye akannehir
domuz gribi mi oldum yoksa :gitme:

aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan
usarem
hiray +

işte böyleee

selam kızlar bu gün bütün gün dışardaydık oğluşumun kursu vardı

fazla bişey yiyemedim haliyle atıştırdım bişeyler oğlanı doyurdum dışarda ben bişey yemeden çıkabildim aferin bana
kızlar yarında alışverişe gidicez akşama ütüm var uğramaya çalışırım
öpüyorum sizleri

aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan
usarem
hiray +

işte böyleee

selam kızlar bu gün bütün gün dışardaydık oğluşumun kursu vardı

fazla bişey yiyemedim haliyle atıştırdım bişeyler oğlanı doyurdum dışarda ben bişey yemeden çıkabildim aferin bana
kızlar yarında alışverişe gidicez akşama ütüm var uğramaya çalışırım
öpüyorum sizleri

slm hiray gercekten aferim dayanabildiysen cok guzel aksamada kolay gelsin sana

kızlar boğaz ağrısından sonra beklediğim gibi burnum da akmaya başladı senağlama
sanırım grip oldum ama domuz gribi mi mevsimsel grib mi bilemiyorum başım da dönüyor kafamçokkarıştı
1-2 gün baya vitamin almam lazım sanırım CADIARZU
off yaa lütfen haftaya tatil olsun :Saruboceq:
senağlama :gitme:
offf off domuz gribi olduysam hakkınızı helal edin laelaelaelaelae
giremezsem bilin ki domuz gribi oldum gamyoncuiremsu

Back
X