- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.041

benim bazen ters tarafıma denk geliyor da öyle saçmalıyorum zaten demin onalrı yazarken de sinirliydim kaydirigubbakcemilekaptan:teytey: iste bu ya supersin!!!!!!!!!! koy kuralari baska caresi yok ..... siyahim gelmis hosgelmis insallah sagligina kavusursun gel arada paylasim guzel oluyordu seninle ........domi hak etmiyom falan deme baska sansin yok seni citir olasiya dek birakmiycaz haberin olsunklava:haydi kizlar ya haftaya tekrar 3 lerde olalim varmisiniz!!!!!!!!!! 14 takim efsanesi tekrar baslasin ay birde hursultan gelmis bi ceeeeeeeeeee demis kacmis olmadi bak paylasimda bulunmayan disaklifiye olacak ona gore evde pc var dedin hala yoksun .....
biz zaten bi dönem de birlikte paylaşım yapmıştık da uzun zamandır yapılmıyordu ben onalrı çok seviyorum zaten opuyorumnanaktanaynalar arkadaslar 2 takimin kizlari bizimle paylaismda bulunmak istiyorlar lutfen duyarli olalim bir birimize yardimci olalaim paylasimlar artsin 2 takimin kizlarida cok seker sizde cok seveceksiniz eminim
hmm burda mıydık acaba görmemişim kaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyyy herkes burda aynalar domi hirayopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy niye kimse yazmiyo ya huhuhu sicak cay var gelin hadi !!!!!!
alkisalkisalkis ben mandalina istiyorumm laelaelaelaelae ama evde yok :umursamaz:
gecenin bir ayrısı olmuş zaten uzun zamandır bu ka dar geç girmiyordum
aklıma geldi ben 1 haftadır ne yiyip içyiğimi defterime yazmıyorum akannehir buraya da ayzmıyorum akannehir neyse yazayım hemenn zemuszemus
sabah peynir,ekmek
öğlende pirinç pilavı,salçalı köfte,hoşaf
aralarda toplam 2 avuç fındık
bir de okulda dido yedim :kedi:
evde de pasta avrdı 1 dilim ondan laelaelaelaelae
bir de bu yediklerimizi renkli yazalım güzel olur kaydirigubbakcemile2
-tatlicadiarzu- off uykum var kızlar mirmirmirmir hadi yarın görüşemeyebiliriz elektrikler kesilecekmiş :sinifsinif:
kendinize iyi bakın
aha hapşırdım akannehir boğazım da acıyo grip mi oldum nee :gitme: :sinifsinif: senağlama
Son düzenleme: