Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım harika ya,senin bacakların 65 kilo birinsanın bacakları gibi aynı,biraz üstte var,bol bol sırt ve karın egzersizleri yaparsan problem bitecektir.Tuba Özay'la fitness videosunu tavsiye ederim,genelde üst bölge kaslarına yönelik.Bugünkü 23 Nisan faciamı okudun mu Gülçin :2:Bu arada ben de faceden sana gönderdim bu sabah çekilmiş son halimi

Canımmmm,çok sağol moral verdin :16:

okudum da kocam pc yi yasakladığı için yazamadım. peki ne yaptı müdür özür diledi mi? tekrar yapacak mısınız? sende o zaman yıl sonu şenliği talebet. aynısını yapsınlar orda. ne yapıyodunuz ront tarzı bişey mi? üzülme canım haklısın ama her idarede az problem var.

tabi anlatırım:) öncellikle nefret ettiğim bi huyum var canım sıkkınken yemek yiyerek mutlu oluorum kafama bişe takılsa yemek yiyerek buluorum çözümü ve kpss ye hazırlandım temmuzdan kasımaa aralığa kadar onbinlerce soru çözdüğümü ve takıldığım çözemediğim soruları düşününc siz anlayın:)
65 kiloyla başladıgım kpss maratonunu 77 kiişloyla sınava giderken pehlivan gibi tamamladım ama bitmedi niye bitsin tercih yapıldı puan açıklandı nereye gittiğim açıklandı bu ların hepsi stres ve yemek yemek tabiki oldummu ben size seksenbir e artık memurum ama şişko bi memurum param var ama üstüme kıyafet alamıorum su an 78 kiloyum üç kilo verdim dün aktardan sandoloz sakızı aldım ve tek basıma yapamıcamı anladım dedim olmuyo bölehep birlikte olursa daha iyi olur eylülde düğünüm var ben 50 kilo olmalşıyım karalıyım şimdiye kadar verdiğim her kararı yerine getirdim öss dede 90 kiloya çıkmıştım malum çözemediğim binlerce soru ve binlerce kalori:) umarım bu sefer başarırız hep birlikte....:37:

HOŞGELDİN canım düğünden önce 72 kiloydum ben ama güzel duruyordum yani fena değildim kemikli olduğum için 72 bende daha az gibi duruyor. neyse o zmaanda bile ben çok kiloluyum derken zayıflamak için aerobiğe gittim haftada 3 gün evde koşu bandında 2 saat yürüdüm günde ama hiç kilo vermedim. sadece kaslandım hatta midem daha kötü oldu mekik çekmekten kaslandı. yemk konusunda ise yemeğe dikkat ettiğimi sanırken şimdi aslında dikkat etmediğimi anlıyorum.. canım panikle herşeyi deniyoruz stres de kilo evrme üzzerinde olumsuz etkiye sahip.. DEMEK İSTEDİĞİM ŞU Kİ BENCE İMKANIN VARSA DİYETİSYENE GİT. GÜNLÜK KALORİ LİMİTİNİ VE GÜNLÜK NE KADAR KARBONHİDRAT YİYECEKSİN NE KADAR ET YİYECEKSİN BUNU BİR ÖĞREN. EĞER İMKANIN YOKSA KİLONA GÖRE BENİM DİYETİMİ BAZ ALARAK KENDİNİ AYARLAYABİLİRSİN. KESİNLİKLE AZ AZ VE SABIRLA GİT ŞOK DİYETLERDEN UZAK DUR NAÇİZANE TAVSİYEMDİR..

triptofan tarafından davet edildim vee geldim, merhabalar ve iyi geceler diliyorum .. kim anlatacak bana kuralları :87::87::87:

hoşgeldin canım.. ee kendini tanıttın mı ben göremedim. sen nerdesin neler yaparsın.neyse zamanla zaten alışırız tanışırız.birde ticker yapsan ne kadar kilo verdiğini görürüz seninde motivasyonun artar.

okudum da kocam pc yi yasakladığı için yazamadım. peki ne yaptı müdür özür diledi mi? tekrar yapacak mısınız? sende o zaman yıl sonu şenliği talebet. aynısını yapsınlar orda. ne yapıyodunuz ront tarzı bişey mi? üzülme canım haklısın ama her idarede az problem var.
Özür dilemedi tabi ki,öyle bir kapasitesi yok.Sertab'ın hareketli şarkısında dans ediyorduk.Profesyonel dans grubu gibiydiler,o kadar güzeldi.Öğretmen olunca inandım ki,hiçbir başarı cezasız kalmaz...
esselam iyi hafta sonları :98:
kimsecikler yok :31:
Hoşgeldin canım,yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler.

grupfoni [Günün Fırsatı: Yoğun İstek Üzerine Yeniden! En Etkili Diyet Programı ile tanışmaya hazır olun! 9 Günde Devrim Yaratan Kaptanoğulları Dexx Diyet Programı için

kızlar şuna bakar mısınız anladığım kadarıyla yoğurda katılıp yenen bişey. ne diyosunuz alayım mı sizin fikriniz önemli benim için..
Canım ben kendi adıma önermiyorum,kimyasal içerikli hiçbir şeyi.Ben internetten dün araştırdım,butür karışımların en etkili ve masum olanı,sağlıklı olanı müsli imiş.Uzmanların tümü müsli konusunda özellikle hareketsiz bölgeleri erittiği konusunda hemfikirler.Buarada satılmadığı için ben internetten nestlenin sitesinden sipariş ettim,paketi 3 tl ye.3 hafta tek öğün olarak kullanıcam,sonra 1 ay ara verip,Ramazanda sahurda tüketicem.Müsli 3 hafta programına başlıycam haftaya,istersen deneme o ilaç içerikli programları.

Özür dilemedi tabi ki,öyle bir kapasitesi yok.Sertab'ın hareketli şarkısında dans ediyorduk.Profesyonel dans grubu gibiydiler,o kadar güzeldi.Öğretmen olunca inandım ki,hiçbir başarı cezasız kalmaz...

şükür ki ödülümüz cezamızdan büyük. sen daha iyi biliyosun çocukların gözünün önünde nereden nereye geldiğini.

şükür ki ödülümüz cezamızdan büyük. sen daha iyi biliyosun çocukların gözünün önünde nereden nereye geldiğini.
Öyle canım öyle,ben öğrendim emeklerimin karşılığını ahirete bırakmayı.Çocuklarımın hayal kırıklığı beni çıldırttı,ama ben o miniklerin döktüğü terlerin hesabını sorarım,seneye 23 Nisan'da sistemini yenilemezse,kılımı kıpırdatmam.Ona gerim gerim gerildiği protokolde,dün çocuklarıma yaşattığını yaşatırım,emek o kadar ucuz değil.

Son düzenleme:
diğer arkadaşlarının çalışmaları da mı kaldı. yoksa sadece senin şanssızlığın mı? öğretmen arkadaşların dayanışması önemli, bu konuda. bizimde idareyle çok sıkıntımız var bu aralar. bir arkadaşa durup dururken uyarı zarfı göndermişler neymiş sınıfı disiplinsizmiş.ses yapıyormuş.

diğer arkadaşlarının çalışmaları da mı kaldı. yoksa sadece senin şanssızlığın mı? öğretmen arkadaşların dayanışması önemli, bu konuda. bizimde idareyle çok sıkıntımız var bu aralar. bir arkadaşa durup dururken uyarı zarfı göndermişler neymiş sınıfı disiplinsizmiş.ses yapıyormuş.
Neredeyse bütün gösterilerde yaşandı ama,birkaç saniye sürdü diğer sınıflarda.Benim ve 3. sınıfın gösterisi ise tam bir rezalete döndü.Canım herkes çok üzüldüğünü söyledi ama,yarın idareye kimse ağzını açmaz.Kimse başkasının derdi olarak gördüğü birşey için idareyle ters düşmek istemiyor.Ben de öyle enayi gibi,başkasına yapılan bir yamuk için bile ölesiye savaşırım.Ne hayat ya...

hoşbulduk tatlım :16:

sanada geçmiş olsunmu desem o müdürü dövesimmi geldi desem bilemedim :57::57:
eskiden bizdede böyle sorunlar olurdu ses kesilirdi kısık çıkardı duyulmazdı tabi o zamanlar teknoloji bu kadar gelişmiş değildi..
çok kötü olmuş umarım bir daha yaşamazsınız

Canım ben kendi adıma önermiyorum,kimyasal içerikli hiçbir şeyi.Ben internetten dün araştırdım,butür karışımların en etkili ve masum olanı,sağlıklı olanı müsli imiş.Uzmanların tümü müsli konusunda özellikle hareketsiz bölgeleri erittiği konusunda hemfikirler.Buarada satılmadığı için ben internetten nestlenin sitesinden sipariş ettim,paketi 3 tl ye.3 hafta tek öğün olarak kullanıcam,sonra 1 ay ara verip,Ramazanda sahurda tüketicem.Müsli 3 hafta programına başlıycam haftaya,istersen deneme o ilaç içerikli programları.

bende şu 14 günde 2 öğün varya k fleks onu yapayım diyodum
bu müsli nasıl birşey acaba :26:
birde ben sabahları canım kahvaltı istemezse special k yiyorum bir kase

hoşbulduk tatlım :16:
sanada geçmiş olsunmu desem o müdürü dövesimmi geldi desem bilemedim :57::57:
eskiden bizdede böyle sorunlar olurdu ses kesilirdi kısık çıkardı duyulmazdı tabi o zamanlar teknoloji bu kadar gelişmiş değildi..
çok kötü olmuş umarım bir daha yaşamazsınız
Anadolu'nun köylerinde hala biz orta çağı yaşıyoruz canım benim,teknoloji buralara uğramıyor ne yazık ki.İnan soruşturma açılmayacağına güvenseler kutlamazlar bile...
bende şu 14 günde 2 öğün varya k fleks onu yapayım diyodum
bu müsli nasıl birşey acaba :26:
birde ben sabahları canım kahvaltı istemezse special k yiyorum bir kase
Canım ben 103.5 kilo ile başlamıştım diyet maratonuna 1 şubatta.Tam 40 gün sonra vücudum diyete alışmış ve acıkma duygusunu egale edebilmişti.Tam bu aralar special k 2 hafta 2 öğün olayını denemek istedim.Gittim aldım,light sütle karıştırıp yedim.Tadı da gerçekten muhteşem geldi.1 hafta içinde bu gıda,beynimdeki tüm açlık noktalarını tekrar harekete geçirdi.Yedikçe yiyesim geliyordu.Biraz araştırma yaptığımda,''k''gibi diyet ürünlerinin birçoğunda,cips kola vb maddelerde bulunan ve bağımlılık yapan kimyasallardan kullanılmış olabileceği izlenimine ve şüphesine kapıldım.O paketi bitirip,bir daha o reyona yaklaşmadım bile.Bıraktıktan 1 hafta sonra da tekrar açlığımı dizginleyebilme duyguma kavuştum.Müsli gerçekten sağlıklı,içeriğinde yulaf,buğday,kara üzüm,fındık,badem ve daha bir yığın sağlık deposunun karışımı var.Ki yulaf biliyorsunuz Rabb'in sayısız mucizesinden biri.Alzeimer,epilepsi yulaf karşısında aciz kalıyor.Ben haftaya müsliye başlıycam;21 gün 1'er öğün programı.

Anadolu'nun köylerinde hala biz orta çağı yaşıyoruz canım benim,teknoloji buralara uğramıyor ne yazık ki.İnan soruşturma açılmayacağına güvenseler kutlamazlar bile...
ay gerçekten çok kötü bir durum..anadoluda nerdesin?
kimlerin eline kalıyor bu vatan çok üzülüyorum ama sizin gibi öğretmenler oldukça ve çoğaldıkça bu sorunlarından kalkacağına inanıyorum

Canım ben 103.5 kilo ile başlamıştım diyet maratonuna 1 şubatta.Tam 40 gün sonra vücudum diyete alışmış ve acıkma duygusunu egale edebilmişti.Tam bu aralar special k 2 hafta 2 öğün olayını denemek istedim.Gittim aldım,light sütle karıştırıp yedim.Tadı da gerçekten muhteşem geldi.1 hafta içinde bu gıda,beynimdeki tüm açlık noktalarını tekrar harekete geçirdi.Yedikçe yiyesim geliyordu.Biraz araştırma yaptığımda,''k''gibi diyet ürünlerinin birçoğunda,cips kola vb maddelerde bulunan ve bağımlılık yapan kimyasallardan kullanılmış olabileceği izlenimine ve şüphesine kapıldım.O paketi bitirip,bir daha o reyona yaklaşmadım bile.Bıraktıktan 1 hafta sonra da tekrar açlığımı dizginleyebilme duyguma kavuştum.Müsli gerçekten sağlıklı,içeriğinde yulaf,buğday,kara üzüm,fındık,badem ve daha bir yığın sağlık deposunun karışımı var.Ki yulaf biliyorsunuz Rabb'in sayısız mucizesinden biri.Alzeimer,epilepsi yulaf karşısında aciz kalıyor.Ben haftaya müsliye başlıycam;21 gün 1'er öğün programı.
ben 2 öğün yemedim hiç sabah kahvaltısını tek başıma yapmak pek canım istemediğindne sabahları sütle yiyorum acıkma konusunda benimde bünyem alıştı artık herhald eilk zamanlar çok acıkıyodum artık atıştırma isteğimde bitti gibi...
bende alayım o zaman müsliden çok iyiymiş..
21 günden fazla yapsak veya günde 2 öğün yapsak olmazmı:26:

ben 2 öğün yemedim hiç sabah kahvaltısını tek başıma yapmak pek canım istemediğindne sabahları sütle yiyorum acıkma konusunda benimde bünyem alıştı artık herhald eilk zamanlar çok acıkıyodum artık atıştırma isteğimde bitti gibi...
bende alayım o zaman müsliden çok iyiymiş..
21 günden fazla yapsak veya günde 2 öğün yapsak olmazmı:26:
Canım 1'er öğün olarak öneriyorlar.Karışımın kalorisi çok da düşük değil.Bizim için en büyük avantajı enerji verici sağlık depolarının içinde bulunması ve hareketsiz bölge yağlarını eritmesi.

Back
X