Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 kase paça çorbasıyla öğle menümü de yedim arada bir meyve yerim birazdan 5i1 yerde çayımı içerim bu çayın ne faydası var bilen var mı? yeşil çayım bitti çilekli olanı,sadesini içemiyorum acı geliyor bu çayı sevdim inşallah bir faydası vardır...

5 1 yerde çay yan bel yağlarını eritiyomuş çok etkiliymiş :34:

bu arada gözünüz aydın çocuklar çok etkileniyo nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum :70:

selamm hatunlarrr ben geldimmm yaza çok az kaldı fıstık gibi olmaloyız pis boğazlarımızı tutmalıyızzzz:27:

Günaydın hanımlar.Okuldayım,dersim boş.İdareciye öfkem devam etse de;Onu da bu zihniyeti de yok sayıyorum şu an ve 9 yıldır çalıştığım bu saçma sapan yerden sinir sistemim yıpranmadan çıkmayı ümit ediyorum.Bugün daha iyiyim sanırım.Öfke kontrolü çok önemli gerçekten,ben haksızlığa göz yumamıyorum ve bu da beni çok yıpratıyor yaşam yolunda.Hz.Mevlana'nın dediği gibi:''Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil...''İşte o misal.
Bu arada ayran çorbasını çok sevdim,şimdi tenefüs zili çalacak bi kahve içiyim yine yazarım.Öptüm hepinizi...

çok güzel sözzz..calıyorumm...bende az tutsam cenemi tutamıyorumm her yerde savunucu gibi fırlıyorum ortaya...gediğim fırçanın biri bin para ama olmuyooo iştee napıyımm...:50:

kızlar ben bugün profiteroli telafi için 2 saat yürüyecem. yarında bozmadan ayranıma devam edecem .kokarsa koksun sarımsakda atarım. bide elmalı tarçınlı çay yapacam ama ekşi elma yok tatlı elmayla da aynı etkiyi gösterir mi?

ben yarın sabah halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede yanında kalıcam
ancak cuma akşama eve gelebilirim herhalde
zaten bu hafta bildirim yapmıycaktım değilmi deneme süresi diye :26:
eğer yapacaksamda sabah gitmeden yapsam olurmu
kaptan cevap bekliyorum :3::3:

canım sen yaz kilonu

evet kaptan bende çok şaşırdım ama pazaresi resmen 2 kilo fazlaydım şimdi 1 kilosu gitti kaldı 1. cumayada onu verirsem bu hafta 0a 0 elde var 0....bugün ayran diyetini tam uygulayamadım biraz midem bulandı tuzsuz.okulda da kokmasın diye sarımsak atmadım. ya Esen ben normal diyet yapınca sonrasında biraz kaçırsam bile bu kadar almıyordum acaba bizim uyduruk da olsa ESengül diyetimiz mi fazlasıya geri getirdi. sende durum nedir tartıldın mı hiç?
Bitanem bak,madem sordun söylüycem.Yani sorduğun için söylüyorum.Benim sende gözlemlediğim bazı hususlar var.Mesela ilk olarak;sen gördüğüm en kararlı insanlardan birisin.Bu olayı zaten bitiriyor,böyle a zmi olan bir insanın diyette de hayatta da başarısı kaçınılmazdır.Geliyim negatif gördüğüm hususa;bi kere kaçamakları sık yaptığını düşünüyorum.Bir de detoks,dışına çıkılmadığı zaman sonuç verir.Mesela diyet bir gün patates,1 gün et vesaire şeklinde sıralanmış.Sen et günü karnıbahar da yemiştin yanlış hatırlamıyorsam.Yada mesela bu ayran detoksunda kahvaltı şart,oysa ki sen yapmamışsın ve profitöröl ile börek yemişsin.Bu sefer de ne oluyor,detoks amacına ulaşmıyor.Bence sıkıntı bu yüzden,bunların dışında gidişatın mükemmel,dediğim gibi kaçamaklar sık oluyor canım sende.

Bitanem bak,madem sordun söylüycem.Yani sorduğun için söylüyorum.Benim sende gözlemlediğim bazı hususlar var.Mesela ilk olarak;sen gördüğüm en kararlı insanlardan birisin.Bu olayı zaten bitiriyor,böyle a zmi olan bir insanın diyette de hayatta da başarısı kaçınılmazdır.Geliyim negatif gördüğüm hususa;bi kere kaçamakları sık yaptığını düşünüyorum.Bir de detoks,dışına çıkılmadığı zaman sonuç verir.Mesela diyet bir gün patates,1 gün et vesaire şeklinde sıralanmış.Sen et günü karnıbahar da yemiştin yanlış hatırlamıyorsam.Yada mesela bu ayran detoksunda kahvaltı şart,oysa ki sen yapmamışsın ve profitöröl ile börek yemişsin.Bu sefer de ne oluyor,detoks amacına ulaşmıyor.Bence sıkıntı bu yüzden,bunların dışında gidişatın mükemmel,dediğim gibi kaçamaklar sık oluyor canım sende.

evet doğru söylüyosun. devamlı aklımda tatlı şeyler var. birine hayır desem 2 sine desem 3. ye yiyorum. birde insanlar artık daha çok ısrar ediyor. böle daha güzelsin vs. :50: canım bu haftayı olmadı sayıyorum veee yeniden kendime geliyorum.

evet doğru söylüyosun. devamlı aklımda tatlı şeyler var. birine hayır desem 2 sine desem 3. ye yiyorum. birde insanlar artık daha çok ısrar ediyor. böle daha güzelsin vs. :50: canım bu haftayı olmadı sayıyorum veee yeniden kendime geliyorum.

bahaneleeer bahaneleerr. hepsi pisboğazlığımdan başka bişey değil. azcık kilo verdim ya hemen şımardım

bahaneleeer bahaneleerr. hepsi pisboğazlığımdan başka bişey değil. azcık kilo verdim ya hemen şımardım
Ben sana ve azmine inanıyorum.Buradan beraber mezun olacağımıza kati inanç ve his duyduğum insanlardan birisin.Fotonu gördüm,kesinlikle itici bir kilon yok.Ama ben kalben,gönülden isterim ki 77 kilo ile değil de,60 ile hamile kalasın.Doğumdan çıktığında,psikolojinin üzerinde hiçbir baskı olmasın isterim.Bunu senin için de,kendim için de,hepimiz için de istiyorum.Mesela Esra'nın doğumdan çıkmış hali benim hedefim düşünsene.Ben diyelim ki evli olsam ve 103 kilo ile hamile kalsaydım farzı misal,en az 120 kilo çıkacaktım o doğumdan.Emzirme,süt arttırma derken belki 130.Allah korusun.Azmin kararlılığın harika.Şu an evde tek olman da diyet için harika bir ortam.Çünkü göz görmeyince gönül de katlanıyor yiyeceklere.Ben sana inanıyorum.Bu hafta benim de sporda eksiklerim var.Haftaya yeniden başlayalım herşeye.

yok ya en güzeli kalori sayma. detoksu filan bana göre değil. diyet psikolojisinde olunca daha çok yiyorum gözüm dönüyo. kalori sayarken yesende dengelemeyi bilince ama az ama çok veriyosun en azından. inşallah bende mezun olacağıma inanıyorum. bugün arkadaşlar eski forolarımı gördüler. nasıl bu hale geldin dediler. bu haleee... buhale gelmekkk...hastalık mı, mikropmu bulaşıcı bişey mi..kusur muu.. evet ...hatalarımı görebiliyorum. ve kendime boşvermeyecem.ben değerliyim değersiz bir çöp tenekessi değilim ki artanları süpüreyim.ben değerliyim hasta muamelesi görmek iğneli laflara maruz kalmayacak kadar değerliyim. ben ve takım arkadaşlarım değerli.hayatı kendine zehir etmeyecek kadar hayatında zayıflamaya harcadığı zamanı kendini geliştirmeye ve evine adadığı zamanı görecek kadar değerliyim.arkadaş muhabbetinde lafın dönüp dolaşıp kiloya gelmeyeceği kadar değerliyim. gözlerimi dolduramayacak hiçbişey kimseye fırsat vermeyecek kadar farkındayım acımasızlığın.ben acımasız olmayacam belki zayıflayınca kilolulara ama 55 kilo olduğumda bir umut olacam inanıyorum.. ÇOk mu nihat doğan izledim nedir. konuşmalarım duygusallık kokmaya başladı:9:vatanımı size emanet ediyorum vee spora gidiyorum..:9::9::9::9::9::9:

yok ya en güzeli kalori sayma. detoksu filan bana göre değil. diyet psikolojisinde olunca daha çok yiyorum gözüm dönüyo. kalori sayarken yesende dengelemeyi bilince ama az ama çok veriyosun en azından. inşallah bende mezun olacağıma inanıyorum. bugün arkadaşlar eski forolarımı gördüler. nasıl bu hale geldin dediler. bu haleee... buhale gelmekkk...hastalık mı, mikropmu bulaşıcı bişey mi..kusur muu.. evet ...hatalarımı görebiliyorum. ve kendime boşvermeyecem.ben değerliyim değersiz bir çöp tenekessi değilim ki artanları süpüreyim.ben değerliyim hasta muamelesi görmek iğneli laflara maruz kalmayacak kadar değerliyim. ben ve takım arkadaşlarım değerli.hayatı kendine zehir etmeyecek kadar hayatında zayıflamaya harcadığı zamanı kendini geliştirmeye ve evine adadığı zamanı görecek kadar değerliyim.arkadaş muhabbetinde lafın dönüp dolaşıp kiloya gelmeyeceği kadar değerliyim. gözlerimi dolduramayacak hiçbişey kimseye fırsat vermeyecek kadar farkındayım acımasızlığın.ben acımasız olmayacam belki zayıflayınca kilolulara ama 55 kilo olduğumda bir umut olacam inanıyorum.. ÇOk mu nihat doğan izledim nedir. konuşmalarım duygusallık kokmaya başladı:9:vatanımı size emanet ediyorum vee spora gidiyorum..:9::9::9::9::9::9:

Evet bize yapılanı biz hiç kimseye yapmıycaz.Sizlere traji-komik bir anımı anlatıyım.Hala her anlatışımda gülerim bu olaya.22 yaşımdaydım.Kilom 79-80.Bir senelik öğretmenim o ara,evlenmeyi düşünmüyorum diye arkadaşımla eşi benden habersiz bir plan yapmışlar,astsubay olan bir arkadaşları ile emrivaki üzerine beni buluşturdular ve başbaşa bıraktılar.Adam 30 yaşlarında o zaman.Bana baktı,baktı,baktı;''hanımefendi kaç kilosunuz acaba merak ettim''dedi.Tabi ben kızdım ama belli de etmek istemiyorum zaafımı,hırçın bir ifade ile''80 kiloyum ne var''dedim.O da ''üstüme düşmediğin sürece birşey yok''dedi.Allah'ın odunu :1: Sinirden kahkaha atmıştım,durduramamıştım gülmemi.Sonra birkaç defa daha buluşmak istediğini iletmiş ama;bir kere yerler o numarayı.Telefonumu bile değiştirmiştim arar diye :1:

Son düzenleme:
Evet bize yapılanı biz hiç kimseye yapmıycaz.Sizlere traji-komik bir anımı anlatıyım.Hala her anlatışımda gülerim bu olaya.22 yaşımdaydım.Kilom 79-80.Bir senelik öğretmenim o ara,evlenmeyi düşünmüyorum diye arkadaşımla eşi benden habersiz bir plan yapmışlar,astsubay olan bir arkadaşları ile emrivaki üzerine beni buluşturdular ve başbaşa bıraktılar.Adam 30 yaşlarında o zaman.Bana baktı,baktı,baktı;''hanımefendi kaç kilosunuz acaba merak ettim''dedi.Tabi ben kızdım ama belli de etmek istemiyorum zaafımı,hırçın bir ifade ile''80 kiloyum ne var''dedim.O da ''üstüme düşmediğin sürece birşey yok''dedi.Allah'ın odunu :1: Sinirden kahkaha atmıştım,durduramamıştım gülmemi.Sonra birkaç defa daha buluşmak istediğini iletmiş ama;bir kere yerler o numarayı.Telefonumu bile değiştirmiştim arar diye :1:

benimde bi hikayem var...polis okulunda ağır bi eğitimden geçiyoruz malum yatılı ve bir üst sınıflarımız var egitimden sonra o kadar acıktım ki yemek sırasına girdik sırada konuştuk diye ceza verdiler yemek yokkk:14:ama açlıktan ölüyorumm o derecedeyimm...yaklaşık 80 kilo falanım o zamanda...üst sınıflardan bi abla bana 'depodan yakk bişey olmazz bi kereden'dedi ve benim yıkıldığım an oldu o ann...kaç gün ağladım kaç gün yemeğe gitmedim o günden sonra bilmiyorumm...:14:

banada üniv de kpssye çalışırken tahminen 73 kilo fillandım.ders çalışmaktan oturmaktan şişmiştim. ilk defa gördüğüm bir kız ev arkadaşımın arkadaşı odaya geldi.şekr burda mıııı dedi. biz arkadaşımla ders çalışıyoruz. arkadaşımda işte burda dedi beni göstererek şeker gibidir benim arkadaşım dedi. gülüştük. kız toz şeker dedim küp şeker demedim dedi kapattı gitti.ben hönkkk durumundayım yane.nişanlıma anlattım üzülerek teselli bulma ümidiyle.telefonda duyduğum şey koca bir kahkaha. oda hala hatırlar ve güler güleeerrr güleer...gıcık sevgilim benim beni sinir etmeye bayılır.

kız aslında böylesinden korkmayacaksın. ilk görüşmede sinsi sinsi yüzüne gülüp sonra sen daha iyilerine layıksın diyenden korkacaksın.bak benim kocam önceden de odundu şimdide değişmedi. ama ben memnunum rol yapmaz. bazı arkadaşlarım sevgiliyken 1 sözünü 2 etmeyenin şimdi höt höt olduğunu söylüyor.

1 saat yürüdüm geldim. şimdi 1 saat daha yürüsem koşu bandı ses çıkarıyor ya komşu şikayet edecek diye korkuyorum.:18::18::18::18:

Back
X