Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eda aslı başladınız mııı? ben de spora gidiyom dönünce bakacam sıkılaşmış mısınız? hadisenin süpermeni bak güzel, powertürkte güzel hareketli şarkılar çıkıyor

bak burdaki gibi olmamak için spor şarttt.Aerobik-Video

canım çıktın sanıyordum. ben geçen hafta sordum kimseden ses çıkmadı neyse başlayalım bakalım.ben birde gönüllü olarak günlük kim kaç paylaşımda bulundu bunun çizelgesini hazırlayacam hafta boyunca. bu benim zaman bolluğumdan yapmak istediğim bişe belki ve takımımın envanteri diyelim. isteyen devamlılığını getirir. ama ben yapacam oldu mu mesela triptofan bugün 15 mesaj nev 1 mesaj:9:diye yazacam..en az paylaşımda bulunana ceza verecem sakıncası var mı?? onay verde oyalanıyım işte bende bölee.
Canım harikasın,frekans bu olsa gerek.Benim de bu konuda aklımda birşeyler vardı.Geçenlerde takımlardan birine girmiştim.Cuma tartılma gününde kendi içlerinde de yarışma yapıyorlar.Takım içi sıralama da yapılıyor,kupa filan eklemişler resimle.İlk 3 'e girenler taktiklerini anlatmış.Hatta takımın biri,kişisel hedef çizelgesi bile hazırlamış.Örneğin Nev 81 Başlangıç:103.5 Geçen hafta:91.5
Cuma ulaşması gereken minumum hedef:91 şeklinde.Çok hoşuma gitti.Motive çok önemli.Gerçekten sırf atılmamak amaçlı yazanlar var şimdi,hoşgörmek görmezlikten gelmek ayrı mesele.Bir de takıma girdiğim günden beri söylediğim gibi,kilo verme azalır,durur ama azim durmamalı.Hala takımım için bu iddiadayım.Gülçin yapmaya çalıştığın dinamizmin de arkasındayım canım...

slm kızlar hafta sonları yoğun olduğum için pek gelemiyorum,2 çocuk biri okula gidiyo malum.........

sabah klasik kahvaltı

ara 10 tane patates kızartması
10 tane badem

akşam mantarlı tavuk
2 top vanilyalı dondurma külah yok tabi

slm kızlar hafta sonları yoğun olduğum için pek gelemiyorum,2 çocuk biri okula gidiyo malum.........

sabah klasik kahvaltı

ara 10 tane patates kızartması
10 tane badem

akşam mantarlı tavuk
2 top vanilyalı dondurma külah yok tabi

bende bizi bıraktın sandımm..mantarlı tavuğa bayılırııımm..:61::61:

Canım harikasın,frekans bu olsa gerek.Benim de bu konuda aklımda birşeyler vardı.Geçenlerde takımlardan birine girmiştim.Cuma tartılma gününde kendi içlerinde de yarışma yapıyorlar.Takım içi sıralama da yapılıyor,kupa filan eklemişler resimle.İlk 3 'e girenler taktiklerini anlatmış.Hatta takımın biri,kişisel hedef çizelgesi bile hazırlamış.Örneğin Nev 81 Başlangıç:103.5 Geçen hafta:91.5
Cuma ulaşması gereken minumum hedef:91 şeklinde.Çok hoşuma gitti.Motive çok önemli.Gerçekten sırf atılmamak amaçlı yazanlar var şimdi,hoşgörmek görmezlikten gelmek ayrı mesele.Bir de takıma girdiğim günden beri söylediğim gibi,kilo verme azalır,durur ama azim durmamalı.Hala takımım için bu iddiadayım.Gülçin yapmaya çalıştığın dinamizmin de arkasındayım canım...

bi türli gidemedim yürüyüşe. çgh izlerken yürüyecem. çok komik ya bu yeni gelenlerle renklenmiş.o zaman bu hafta en çok kilo verenler anlatsın neler yaptığını.. bunlardan biri de ben olurum inşallah...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

triptofan aysen_34 nev81 selinay2002 aynalar+

kalabalığı da bırakıp gitmek zor yaaa..

evet bende varım bu ceza olayına...yazdığın taktikde güzel canım bende zaman buldukça diğer gruplarıda okuyorum kim ne yiyo ne yapıyo ne kadar vermiş takip ediyorum :82:
azim durmamalı bunun içinde birbirmizi motive etmek çok önemli :38:

bu arada kızlar ben sizleri merak ediyorum yahu :98:
triptofanı gördüm resim eklesinizde sizleride görsem nev81 senide merak ediyom en çok kuzum :98:

canım çok güzel hareketler bunlardan sonra yapcam ben

kız izlerkene de yere yat bi hareketler yap. bacağını çevir mesela. ya sen bu peline benziyomusun. tabi sen daha zayıf ve güzelsin.ama gözleri filan andırıyor biraz. aslında çok güzel bir kız ama o da bizim gibi kader kurbanı...:14::14:

bu arada kızlar ben sizleri merak ediyorum yahu :98:
triptofanı gördüm resim eklesinizde sizleride görsem nev81 senide merak ediyom en çok kuzum :98:

nerde gördün kız beniii. abooo meşur olmuşumm. 23 nisan resmimi mi eklemiştim buraya. bilare faceimi veririm kullanıyorsan eklersin. ben koşarım sporaa byeeee...sporsuz gitmez bu kilolar pis kilolaaarrrr..

esencim sen az çok kimin ne kadar kilo evrdiğini biliyosun. bize hedef koysanaaaa. en azından bana hedef koy bu hafta hadii. bakalım ulaşabilecek miyim. ama ulaşamazsammmm ne olacak ceza mı vaarrr..:18::18::18::18: sen şimdi bana ceza vermek için 2 kilo hedef koyarsıııınnn..

nerde gördün kız beniii. abooo meşur olmuşumm. 23 nisan resmimi mi eklemiştim buraya. bilare faceimi veririm kullanıyorsan eklersin. ben koşarım sporaa byeeee...sporsuz gitmez bu kilolar pis kilolaaarrrr..

evet canım o zaman görmüştüm
face kullanmıyoruz canım ailecek :27:
siz ekleyin kk ya albüm yapın ordan bakışalım :98:
hatta ben koyayım tabi önce arkadaş olarak eklenmemiz lazım :38:

bende bizi bıraktın sandımm..mantarlı tavuğa bayılırııımm..:61::61:

yok canım ya oğlum 3.sınıfa gidiyor biraz ders fln çalışıyoruz,öbürüde 2 yaşında zor oluyo valla..................

kız izlerkene de yere yat bi hareketler yap. bacağını çevir mesela. ya sen bu peline benziyomusun. tabi sen daha zayıf ve güzelsin.ama gözleri filan andırıyor biraz. aslında çok güzel bir kız ama o da bizim gibi kader kurbanı...:14::14:

pelin kim kıs................

Back
X