Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar
benimde canım sıkkın adetim biteli bir hafta oluyo ama kanamam başlamış adet kanı gibi değil açık renkde(çok açık yazıyorum kusura bakmayın yaşayan varmı acaba diye )
neden oldu acaba yaa ilk defa oluyo böyle bişey bitki çaylarından olurmu ki..yarına kadar geçmezse doktora gidicem :43:

valla çok güzel konuşuyo oturup sohbet bile edebiliyosun maşallah.....

seninki nasıl canım.....

benim kide hiç susmuyor yarım yamalak kelimlerle sürekli bıdı bıdı konuşuyor,çok haeketli saniye oturmuyor hep ayakta ...

QUOTE=nev81;19043077]Aynııııı durumdayım,canım dışarda yürümek istiyor sereserpe.Kızlar kendime il merkezindeki aktardan biberiye(bölgesel incelme),iğde(ödem attırıcı ve regl düzenleyici) ve kayısı yağı (cilt güzelleştirici)sipariş ettim.Bu yeni doğum yapmışım gibi önümde duran tümseği yürüyüşlerden önce göğüsle kalça arasında kalan bölgeye biberiye yağı sürüp streç film sarıp eritmeye çalışıcam.Bakalım neler olacak :1:[/QUOTE]

esencim bende üzüm çekirdeği yağı aldım yüz için çok faydlalıymış günde bir kere temiz cilde sürülüyor bende bugün biberiye yağı alıcam gaza geldim...

selam kızlar
benimde canım sıkkın adetim biteli bir hafta oluyo ama kanamam başlamış adet kanı gibi değil açık renkde(çok açık yazıyorum kusura bakmayın yaşayan varmı acaba diye )
neden oldu acaba yaa ilk defa oluyo böyle bişey bitki çaylarından olurmu ki..yarına kadar geçmezse doktora gidicem :43:

canını sıkma önemli bşey değildir ama içinin rahat olması için git bir jinekoloğa bahar mevsimi bedenimizde yapmadığı değişiklik bırakmıyor...

Aynııııı durumdayım,canım dışarda yürümek istiyor sereserpe.Kızlar kendime il merkezindeki aktardan biberiye(bölgesel incelme),iğde(ödem attırıcı ve regl düzenleyici) ve kayısı yağı (cilt güzelleştirici)sipariş ettim.Bu yeni doğum yapmışım gibi önümde duran tümseği yürüyüşlerden önce göğüsle kalça arasında kalan bölgeye biberiye yağı sürüp streç film sarıp eritmeye çalışıcam.Bakalım neler olacak :1:
kız benim üniversitedeki arkadaşımhergün avuş avuş igde yerdi.. harika bi bedeni vardı.. demkki iğdenin böyle güzel özelliği var..

selam kızlar
canım ne kusuru.. böyle şeylerin ayıbı mı olur yaa..durduk yere vajinadan gelen akınılar herzaman ciddiye alınmalıdır. kendini takiple devam ederse hemen iyi bi doktora git.. doktorunu iyi seç. bu işlerde ilgi ve tecrübe çok öenmli...ben 12 ay önce doğum yaptım.. doğudan 3 ay sonra saçma sapan kahverengi kırmızı akıntılar felan başladı ama 15 gün sürüyordu benimki.. sonra rahimde yara vamış dondurdular yara iyileşmiş ama akıntılar hala geçmedi..sonra yine doktora gittim çok şükür rahim tertemiz dedi emzirme hormonlarının ve haşhimatonun etkisi olabilirmiş.ama sakın ihmal etme hemen git... kızlar smear testini asla ihmal etmeyin.. her yıl mutlaka yaptırın.. bizler için çok çok önemli

sağolun kızlar zaten yarına kadar geçmezse gidicem doktoruma..
smear testimi vereli henüz 1 yıl olmadı..ben zaten bebek tedavisi için bu konularda elimde olmadna engin tecrübelere sahip oldum:59:
tedaviye ara verdiğimizden dolayı doktor bana regl düzenleyici ve yumurtalık besleyici hap vermişti 5 aydır kullanıyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım..bendede hiporitoidi var fdm cim hemen hemen benzerdir bilirsin bu hastalıkinşlh yara felan yoktur yaaa :43:

ne olsun canım öğle arasının gelmesini bekliyorum.. bi de yarını.. ne çıkcam diye merak ediyom valla.. sen nasılsın taşınmanızla ilgili bi gelişme varmı???

fadime sen ne iş yapıyorsun öğretmen olduğun kalmış aklımda,bende merak ediyorum ama ben regl oldum dün akşam ama yinede gitti fark ediyorum,taşınma olamayacak canım evi tutmuş eşim cumartesi eşya alacak hayırlısı bakalım ....

fadime sen ne iş yapıyorsun öğretmen olduğun kalmış aklımda,bende merak ediyorum ama ben regl oldum dün akşam ama yinede gitti fark ediyorum,taşınma olamayacak canım evi tutmuş eşim cumartesi eşya alacak hayırlısı bakalım ....
canım ben rehber öğretmenim.. aslında ne öğretmen ne psikolog... ikisinin arası tuhaf bişeyim işte..yani taşınma derken sizin gidişinizi sormuştum yoksa eşyalarının gitmeyeceğini okumuştum.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..malatya da güzledir herhalde... oh bol bol kuru kayısı yersin bağırsaklar bayram eder.:66::66::66::66::66::66:

ah ne güzel esra.. benim baya bi sonra indi ama çok şükür millet der ya sezaryandan sonra göbek kalır diye hiç öyle bi sıkıntı çekmiyorum şimdi.. bi de ben mekik felan da çekmiyorum tek sporum yürüyüş ama yine de heryerimden düzenli gidiyor

yaşasın esra&ayşegül kardelşiği :64::64::64: oh hemen de buldunuz valla yapılacak şeylerii

maşallah canım..........

benim kız kardeşim yaptı hiç kaçamaksız 1,5 ayda 8 kilo verdi müsliyle......59 kilodan 51eindi...

hahaha feda olsun sana kocalar canım...............
selinay peki daha sonra geri ldı mı kiloları????asıl mesele bu.. normal yeme düzenine döndüğünde almadıysa denemeye değer müsli programı[/QUOTE]

canım ondan sonra evlendi bebişi oldu şu an 55 kilo hahhaha....................

selam kızlar

hım yara olabilir..........................

kızlar bugün misafirim var çaya poğaça,börek,kremalı kek bide patates salatsı yaptım menü nasıl........

bide regl oldum bu gün hayırlısı bakalım yarın napcaz...............

kızlar ben şimdi geldim okuldan.napıyosunuz bakalım gülçincim canım gördüm seni aşağğıdasın:)

merabaa kızlarrr...yemek bulaşık yeni oturdummm offf...bugünümm
sabah:2 dilim cavdar ekmaeği 1 domates 1 salatalık 2kk peynir
öğle:cacıkk salata çorba
akşam:1 tabak makarna...
kaptancımm ben bu akşam kilomu bildirip haftaya cumaya kadar izin istiyorum...kastamonudaki saldırıdan sonra ortalık iyce gerildi elazığa gitcem 3 gün ordayım uğrayamam muhtemelen 3 gün dendi ama bizim teşkilat belli olmazz arkadaşlar 1 hafta ordayız diyolarr....o yüzden cuma diyorum erken gelirsem hemen yanınızdayım ....

[/QUOTE]
esencim bende üzüm çekirdeği yağı aldım yüz için çok faydlalıymış günde bir kere temiz cilde sürülüyor bende bugün biberiye yağı alıcam gaza geldim...[/QUOTE]
Yüce Allah ne merhametli ve lütufkar.Bütün hayvanları ve nebatı,hatta kainatı hizmetimize sunmuş.Zerresini haketmeyecek nankörlükteyiz o ayrı.Biberiye gerçekten muhteşem bir bitki.İsminden dolayı bibergillerden bir bitki gibi geliyor kulağa,oysa ki bir deniz bitkisi bu mucize bitki.Kullanalım canım...
kız benim üniversitedeki arkadaşımhergün avuş avuş igde yerdi.. harika bi bedeni vardı.. demkki iğdenin böyle güzel özelliği var..
Yiyelim güzelleşelim :1:
kaptancımm ben bu akşam kilomu bildirip haftaya cumaya kadar izin istiyorum...kastamonudaki saldırıdan sonra ortalık iyce gerildi elazığa gitcem 3 gün ordayım uğrayamam muhtemelen 3 gün dendi ama bizim teşkilat belli olmazz arkadaşlar 1 hafta ordayız diyolarr....o yüzden cuma diyorum erken gelirsem hemen yanınızdayım ....
Kıyamam sana;sizler olmasanız halimiz harap,Allah senden de bütün polis teşkilatımızdan da razı olsun.Allah yardımcın olsun canım,haftaya kadar özlerim ben seniiii :43:

Son düzenleme:
slm kızlar ben yine şifayı kapcam bugün süsleniyim dedim ince giyindim nöbetçiydim bahçede hava bir soğuk yedim rüzgarı :50:

koca seni alcak yakında hiç merak etme... hem de açık artırmayla bile paha biçilemicek sanaaa kaptanımm:27:

ahhh olsa bütün bekarlara alırım almam mı kız

allah canını almıyaa:1:koca dediğn nedir iş ki ankarada olsun:52:

[QUOTEllh ca=roseberry;19038138]
hahaha feda olsun sana kocalar canım...............

laf var icraat yok ben arkadaşlarımı yanlış seçmişim ya :27:

slm kızlar ben yine şifayı kapcam bugün süsleniyim dedim ince giyindim nöbetçiydim bahçede hava bir soğuk yedim rüzgarı :50:

ah geçmişler olsun.yarında ben nöbetçiyim. üf ya nöbetçilik kadar saçma bişey var mı?öğretmen miyiz bekçi mi? çocuklara bişey olsa üstelik ordaki nöbetçi hemen soruşturma geçiriyor vs. neyse. kız ben yarın okuldan sonra velime gidecem. veli ziyaretleri yapıyorum ama onlar ziyareti ziyafete çeviriyolar. inşallah fazla bişe yapmaz.sabah bildirim yapıp giderim inşallah. regl olmadan 700 gram verdim demiştim ya. regl olunca değişti üfff. bu hafta takıma azcık faydam olacaktı bu regl de işi bozdu tek isteğim sabah tartıldıktan sonra sevinçle zıplamak. ay güzel bişe görünce tartıda tüm gün şarkı söylüyorum sevinçten.

merabaa kızlarrr...yemek bulaşık yeni oturdummm offf...bugünümm
sabah:2 dilim cavdar ekmaeği 1 domates 1 salatalık 2kk peynir
öğle:cacıkk salata çorba
akşam:1 tabak makarna...

allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda gelirsin iyi ki varsınız...

süslü seni kızlar ben dün aslının şimdi ki resmini gördüm hiiiç de öyle abarttığı gibi değil kilosu gayet güzeldi....bize naz yapıyor :79:

fatmagülle kerimin türküsü ne kadar güzel yaa..
evet canım benimde çok sevdiğim ege türküsüdür...

laf var icraat yok ben arkadaşlarımı yanlış seçmişim ya :27:

bacım biliyosun görsellik dünyasındayız. sende biliyosun zaten facedede yazmışın iyi kafadan çok iyi kalça lazım bu devirde:9:gerçi görmedik ki kalçanı bi resim koymamışın boydan. neyse de sen icraata geç bakalım kilo vermeye başla da o zaman bizde icraata geçelim. eşimin arkadaşları var hakimi , hesap uzmanı..ankaradaa hemde. ya bişe sölüiycem bizim okulda 1 hafta formalite evliliği yapıp sonradan boşanan biri var yok mu ankarada böle tanıdığın. artık çok rastlanıyo. etik değil belki ama oralarda da yılların geçip gidiyo bi başına.bilemedim ben olsam ne yapardım demesi kolay tabi bana.formalite herif boşamazmış sonra.:9::9:

Back
X