Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bu durumda seni en iyi anlayabilen benim sanırım.ben de anneler gününü hep pas geçiyorum.hiç yokmus gibi davranıorm unutmaya çalışıorum öle bi günü.o gün dışarı çıkıorum kafamı dağıtıyorum.bu aralar anneler günü için yeni reklam cıktı küçükten büyüğe bir sürü kişi anne annecim diyo.izlerken o kadar kötü oluyorum ki.bakakalıyorum öle tv ekranına gözlerim dolu dolu.bir de bu sabah bişey oldu çok garipti.okula gitmek için minibüse bindim telefonuma bakıım dedim.annemin bana en son çektiği mesaj vardı ekranda.nasıl oldu anlamadım basılmış ona gelmiş orda durmus okudum tekrar tekrar.nasıl bir tesadüftür bilemiyorum ama o kadar etkilendim ki. anne hasreti yaşamayan asla anlayamaz.o kadar özlüyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi onsuz..daha yapacak çok şeyimiz vardı annemle.hiçbirini yapamadık göremedi.ilk zamanlar herkesle kıyaslıyodum.neden o yaşıyo bnm annem yaşamıyo onun hakkı yok muydu diye.kötü insanlar yaşıyo benim annem ölüyo diye isyanlardaydım.Allah affetsin..Hayatım onsuz yarım.Annesi yanında olanlar kavgalı olanlar lütfen annenizi üzmeyin hayat cok kısa gerçekten..

canımmm. sakın isyan etme..duaların önemi çok evlatların yaptığı.

herkese iyi haftasonları,biz oğlumla yatak keyfi yapıyoruz anneciğimde kahvaltı hazırlıyor dün ki oksijen bizi baya sarhoş etti yataktan kalkamadık.....

bugün gezmelere gideceğiz sultanahmet,beyazıt öğrencilik gülerime dönmek isterdim beyazıtta çok güzel medreselerden çay bahçelerine dönmüş yerler var oralara gider nargile içerdik şimdi yapsak o keyif olmaz...

sağol canım amin

canım bu söylediğim kişi daha önce altın çilek kullanmış ama başka bir marka hiç faydasını görmemiş daha sonra eşi başka bir marka almış onla çok zayıflamış ben markasını öğrenecem
arkadaşın sahtesini almış olabilir

internetten sipariş etmişti canım olabilr markası farklı.............

herkese iyi haftasonları,biz oğlumla yatak keyfi yapıyoruz anneciğimde kahvaltı hazırlıyor dün ki oksijen bizi baya sarhoş etti yataktan kalkamadık.....

bugün gezmelere gideceğiz sultanahmet,beyazıt öğrencilik gülerime dönmek isterdim beyazıtta çok güzel medreselerden çay bahçelerine dönmüş yerler var oralara gider nargile içerdik şimdi yapsak o keyif olmaz...

ohh sana iyi gezmeler...

bende oğlumu ,burda bi kolejin sınavı varmış oraya götürecem kendini denesin diye öpüyorum hepinizi...

herkese iyi haftasonları
daha yeni uyandım çok kötü öksürüyorum
öksürüğe ne iyi gelir acaba

herkese iyi haftasonları

canım ayva yaprağı papatya kabuk tarçın kaynat ballı limonlu iç kesinlikle çok iyi geliyooo...

meraba kızlarrr donuyorum elazığ buz gibi valllaa eşimle konuştum malatyada çok soğukmuşş siz naptınızzz nasılsınızz ben ösledim sizi yaww...gayet konyrollü devam ediyorum 2 domates 2 salatalık 1bardak şekersiz cay ve 1 dilim çavdar ekmeği yedimm...öpüyorum sizi uğramaya çalışıcam genee...:34:

canım ayva yaprağı papatya kabuk tarçın kaynat ballı limonlu iç kesinlikle çok iyi geliyooo...

meraba kızlarrr donuyorum elazığ buz gibi valllaa eşimle konuştum malatyada çok soğukmuşş siz naptınızzz nasılsınızz ben ösledim sizi yaww...gayet konyrollü devam ediyorum 2 domates 2 salatalık 1bardak şekersiz cay ve 1 dilim çavdar ekmeği yedimm...öpüyorum sizi uğramaya çalışıcam genee...:34:

sağol canım burasıda soğuk hatta kar yağdı inanmazsınız

geçmiş olsun camnım...senin de cuman mübarek olsunn

sağol tatlım :16:

vayyy yine de süperiz desene... evet evet kaptana ceza verelim.. bu hafta en az 1.5 kg versinnn:61::61::61:

evet çok iyiyiz gerçekten ben pek anlamıyorum bu birincilil meselelerinden ama :1:
Eseeen mutluluğumu paylaşırmısıın? ben 800 verdim ya ben böle vermezdim biliyosun en fazla 500 verirdim. dediğin gibi kaçamaklarımı azalttım bu hafta sadece dün 1 dondurma yedim. birde pazartesiydi sanırım bişe daha yedim ama onu hatırlamıyorum neydi oda çok bişe değildi. çok mutluyuumm.
mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum tatlım :38:
insan verdikçe nasıl motive olup mutlu hissediyo kendini değilmi
çok güzel vermişsin sende canım inşlh daim olur istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız hepimiz :16:
Kilo veren,kilosunu koruyan hedefine sarılan tüm siz takım arkadaşlarımı kutluyor ve kucaklıyorum.1.'lik 14 takımın haftalardır haftalardır haftalardır azminin hakkı idi ama dediğim gibi olay 1.lik değil,sorun 1.lik değil.Uzatmak istemiyorum,bazı konular hakkında çok konuştum,konuştuk ama olmadı.Mesele kesinlikle 1.lik değil beni anladığınızı sanıyorum.Velhasıl hepinizi tebrik ediyorum canlarım...Konuşmak istemediğim için biraz saçmaladım sanırım,affola...
ayyy ben bu konuya çok fransız kaldım galiba :1:
nasıl oluyo mesela ilk diyete başlayan biri veya kilosu atıyorum 120 lerde olan biri haftada 2 3 kilo arası verebilir doktorlar bile bunun normal olduğunu söylüyo
o zaman bizlerin verdiği kilo devede kulak gibi kalır :26:
amann dediğin gibi birincilik önemli değil
ben bu hafta izin alara b,zim grubu birinci ilan ediyorum :65::65::65::65:
eşim gelecek akşam. yarında halamlara filan gideriz büyük ihtimalle. çok fazla yokum hafta sonu anlayacağınız. bu akşam bol bol depolayın beni hafta sonu gülçininiz bitmesiin.nasılda nimetten saydım kendimi.:9::9:
ohhh bol bol vakit geçirip tadını çıkarın :23::23::emir_bebek:

canım benim durum kilodan dolayı değil hapları kullanmadan önce 55 kiloydum çünkü
benim sorun yumurtalıklarla ilgili yani kilo versemde bu sorun düzelmeyecek malesef :14:

canım bendede sorun var pko var bende o yüzden hap kullanıyodum regl olamıyodum 2 3 ay :59:
bakalım bundan sonra ne olacak :97:
sende nasıl bir sorun var..büyümüyo çatlamıyo felanmı kistmi oluşuyo
ahhh ahhhhhh rabbim başka dertler göstermesin ama bir kadın için çok zor
ama emin ol kilo verince hormonların düzelecek ve ne hastalığı varsada geçecek
böyle düşünüp kendimi mutlu etmek istiyorum ben :31:

tamam canım haftasonu izinlisin

evet haftaya diskalifiye olabilirim :58:

bu arada esra bu hafta sen hazırlıyorsun devamsızlık listesini (30 Nİsan- 6 Mayıs)

ya kimseyi üzmek istemiyorum ama anlatmak istiyorum size
pazar günü kimse unutmasın annenize daha çok sarılın yakınında iseniz
yaşarken bilin kıymetlerini onların yokluğu çok zor
annemi kaybettiğim sene ilk anneler gününde rüya görmüştüm
annemin mezarı köyümüzde ben köye annemi görmeye gitmek istiyorum. tabi rüyada ölmüş olmuyor. ıssız bir yoldayım. hava gittikçe karalıyor bekliyor bekliyor bir türlü bir tane bile araba gelmiyordu. uyandığımda çok kötüydüm. hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor ama böyle özel günlerde daha kötü oluyorum.
bugün çocuklara annelerine vermeleri için etkinlik yaptırdım. ben hep onlar yaparken kendimde yaparım örnek olmak için bugün yapmadım. öğrencilerim hep öğretmenim siz niye yapmıyorsunuz sizde yapın sizde..... cümleleri tamamlamalarına izin vermedim hep değiştirdim konuyu sizde annenize verirsiniz demelerini engelledim hep

ayyy canım benim rabbim mekanını cennet eylesin kabri geniş olsun peygamber efendimiz şefaatçisi olsun inşlh

benim annemde bana şu an uzakta ufacık birşeyde hemen gözlerim doluyo..
rabbim sanada sabır versin...allahtan geldik allaha döneceğiz

canım gerçekten üzmek için söylemedim sadece paylaşacak birilerini istedim şuan yanımda
anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama o da zor anlattım ya sorun var yumurtalıklarda

ahh canım bende öyle çok istiyorumki kilo verme azmim bile bu sebepten
sanki verdikçe dahada yaklaşıyorum hayalime...
rabbim bizede tğm isteyenlerede sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşlh :16:
bende görüştüm de beni çook motive etti. çünkünüm o kız bile o haliyle azmetmiş.ve boyuda 170. olmasına rağmen ben neyime güveniyorum diye düşünmüştüm.maşallah ya. kızlar bugün herkeş anlaşmış gibi ne kaa zayıflamışsın dedi. arkamdan maşallahlar. ne yaptı acabalar. duydum.. velilerimden biri de manken gibi oldun hocam dedi. yalanda olsa manken olmasam da motive oldum demek hiçbişey boşa değil.
:64::64::64:
bende dün bugün herkesten iltifat aldım
süzülmüşsün fiziğin ortaya çıkmış yüzün gençleşmiş :66::66:
insan moral buluyo başkasından duyunca gerçekten
Gizem bu hafta en çok sen kilo vermişsin. bana haftaya için hedef koyar mısın.ama çok yüksek olmasın ben 1 kilo fian veremiyorum. ve hafta boyunca neler yaptın kısaca özetler misin? aysen34 de çok güzel vermiş.

sağol kuzum :38: sende çok güzel verdin

ben yediklerimi hergün yazıyorum arada atladığım çok nadir oluyo sanırsam :34:
canım bu durumda seni en iyi anlayabilen benim sanırım.ben de anneler gününü hep pas geçiyorum.hiç yokmus gibi davranıorm unutmaya çalışıorum öle bi günü.o gün dışarı çıkıorum kafamı dağıtıyorum.bu aralar anneler günü için yeni reklam cıktı küçükten büyüğe bir sürü kişi anne annecim diyo.izlerken o kadar kötü oluyorum ki.bakakalıyorum öle tv ekranına gözlerim dolu dolu.bir de bu sabah bişey oldu çok garipti.okula gitmek için minibüse bindim telefonuma bakıım dedim.annemin bana en son çektiği mesaj vardı ekranda.nasıl oldu anlamadım basılmış ona gelmiş orda durmus okudum tekrar tekrar.nasıl bir tesadüftür bilemiyorum ama o kadar etkilendim ki. anne hasreti yaşamayan asla anlayamaz.o kadar özlüyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi onsuz..daha yapacak çok şeyimiz vardı annemle.hiçbirini yapamadık göremedi.ilk zamanlar herkesle kıyaslıyodum.neden o yaşıyo bnm annem yaşamıyo onun hakkı yok muydu diye.kötü insanlar yaşıyo benim annem ölüyo diye isyanlardaydım.Allah affetsin..Hayatım onsuz yarım.Annesi yanında olanlar kavgalı olanlar lütfen annenizi üzmeyin hayat cok kısa gerçekten..

rabbim sabır versin..kabri nur mekanı cennet olsun inşlhh
aynalarada yazdığım gibi allahtan geldik allaha gideceğiz her ölüm erken gelirmiş insanoğluna
rabbim sabredenlerden isyan etmeyenlerden eylesin cümlemizi inşlh

ohh ne güzel bugün hava güneşli ama soğuk
sultanahmeti çok severim bende hatta eşimle ilk buluştuğumuz tanıştığımız yer :69:
herkese iyi haftasonları
geçmiş olsun canım
ayva çekirdeği yut canım çok etkili :34:
birde bal limon iki kaşık sabah aç akşam yatmadan

maşallah canım kontrolü elden bırakmamışsın hayırlısıyla dön yuvana :16:

kızlar alıntı yapmaktan başım döndü manyadım :27:
kime ne yazacağımı unuttum yazdım sildim yazdım sildim :52:

evet bende hemen dünden beri yediklerimi paylaşayım çünkü kaçamak yaptım :57:

dün sabah yarım simit
öğlen yarım simit yedim

saat 5 gibi 2,5 köfte yedim eşim yapmıştı bir dilim köy ekmeği ile

sonra 7 gibi yengemelere geçtim ordada bir dilim çavdar ekmeği ve 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim salatayla

akşam 2 avuç çekirdek yedim

bu sabah 11 30 sıkı bir kahvaltı yaptık dayımlarla hep beraber
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk beyazpeynir yarım kk kaşar peynir
1 yumurta
1 çay kaşığı reçel
3 çay kaşığı nutella :50:

13 30
sütlü kahve orta şekerli
iki hurma (hacdan gelmişti şifa olsun diye )

16 00
yarım paket altınbaşak liht bisküvi (tahta gibi olanlardan )

19 00
6 tane köfte (şu marketlerde tavuk eti karışık olanlardan küçük küçük )
2 dilim ttb ekmeği
salata

ayy kızlar çokmu yemişim yaaa yorum yapın ne olur :5::5:

ayyy ben bu konuya çok fransız kaldım galiba :1:
nasıl oluyo mesela ilk diyete başlayan biri veya kilosu atıyorum 120 lerde olan biri haftada 2 3 kilo arası verebilir doktorlar bile bunun normal olduğunu söylüyo
o zaman bizlerin verdiği kilo devede kulak gibi kalır :26:
amann dediğin gibi birincilik önemli değil
ben bu hafta izin alara b,zim grubu birinci ilan ediyorum :65::65::65::65:
Canım sorun 1. lik,7. lik değil.10. oluruz ama,biliriz ki herkes elinden gelenin en iyisini yapmıştır.Kabul ederiz gururla sonunculuğu bile.3 aydır bu takımdayım ve birtakım konularda sabretmeye,kalp kırmamaya çalışıyorum.Hatta birkaç hafta önce yine aynı sebepten takımdan ayrılmayı düşündüm ama,çok değer verdiğim arkadaşlar var takımda,elbette yeni olmana rağmen sen de Onlardan birisin benim için.Mesele haftalar boyu emeklerin ezilmesi,hiçe sayılması.9 kişinin emeği,az da olsa saygıyı hakeder.Dediğim gibi artık bu hafta sabrım taştı ama,kararlıyım yazıp da kimseyi kırmıycam.Tesiri olmadıktan sonra konuşmanın da anlamı yok...

iyi geceler hatunlar o kadar yoruldum ki anlatamam beyazıt,sultanahmet ,eminönü gezdik çok iyi geldi ama çok yoruldum,çiçek pazarından oğluma muhabbet kuşu aldım o kadar sevindi anlatamam bol hareket oldu bugün hava çok güzeldi,yedek lahana yağı ve 5i1 yerde çay aldım doğal taş satan dükkanları gezdim kendime kolyeler aldım ne yedim sabah diyet kahvaltı,öğle yarım dürüm ayran akşam çorba salata şimdi de 5i1 yerde çayımı içiyorum bugün bool su tükettim birazdan yatmayı düşünüyorum....

GÜNAYDINNNN BEN GELDİM KIZLARR...DONDUKKK...
evimdeyim çok şükür şimdi kızlar doldurmuştur sayfaları derkene pek hareket yok bu hafta sonu hayıır olsun bakalımmm
kızlar alıntı yapmaktan başım döndü manyadım :27:
kime ne yazacağımı unuttum yazdım sildim yazdım sildim :52:

evet bende hemen dünden beri yediklerimi paylaşayım çünkü kaçamak yaptım :57:

dün sabah yarım simit
öğlen yarım simit yedim

saat 5 gibi 2,5 köfte yedim eşim yapmıştı bir dilim köy ekmeği ile

sonra 7 gibi yengemelere geçtim ordada bir dilim çavdar ekmeği ve 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim salatayla

akşam 2 avuç çekirdek yedim

bu sabah 11 30 sıkı bir kahvaltı yaptık dayımlarla hep beraber
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk beyazpeynir yarım kk kaşar peynir
1 yumurta
1 çay kaşığı reçel
3 çay kaşığı nutella :50:

13 30
sütlü kahve orta şekerli
iki hurma (hacdan gelmişti şifa olsun diye )

16 00
yarım paket altınbaşak liht bisküvi (tahta gibi olanlardan )

19 00
6 tane köfte (şu marketlerde tavuk eti karışık olanlardan küçük küçük )
2 dilim ttb ekmeği
salata

ayy kızlar çokmu yemişim yaaa yorum yapın ne olur :5::5:
haftasonu biraz kaçıyo canımın içi ama bence çok diil yaa...bugünle biraz dengeleyebilirsin...
Canım sorun 1. lik,7. lik değil.10. oluruz ama,biliriz ki herkes elinden gelenin en iyisini yapmıştır.Kabul ederiz gururla sonunculuğu bile.3 aydır bu takımdayım ve birtakım konularda sabretmeye,kalp kırmamaya çalışıyorum.Hatta birkaç hafta önce yine aynı sebepten takımdan ayrılmayı düşündüm ama,çok değer verdiğim arkadaşlar var takımda,elbette yeni olmana rağmen sen de Onlardan birisin benim için.Mesele haftalar boyu emeklerin ezilmesi,hiçe sayılması.9 kişinin emeği,az da olsa saygıyı hakeder.Dediğim gibi artık bu hafta sabrım taştı ama,kararlıyım yazıp da kimseyi kırmıycam.Tesiri olmadıktan sonra konuşmanın da anlamı yok...
kuzum sen konuş tesiri olur konuşup halledilebilir esen ama çok kızgın gördüm seni canımm...neye kızıyosun anlat yaa bak merak ettim burda anlatmazsan özelden gel eseeenn ....bak ben seni peeek peekk çokk severimm:34:
iyi geceler hatunlar o kadar yoruldum ki anlatamam beyazıt,sultanahmet ,eminönü gezdik çok iyi geldi ama çok yoruldum,çiçek pazarından oğluma muhabbet kuşu aldım o kadar sevindi anlatamam bol hareket oldu bugün hava çok güzeldi,yedek lahana yağı ve 5i1 yerde çay aldım doğal taş satan dükkanları gezdim kendime kolyeler aldım ne yedim sabah diyet kahvaltı,öğle yarım dürüm ayran akşam çorba salata şimdi de 5i1 yerde çayımı içiyorum bugün bool su tükettim birazdan yatmayı düşünüyorum....
yaaa esra seni malatyaya almıycam o gezdiğin tozduğun yerler gözümde tütüyo yaaaa...en iyisini yapıyosun takılıyorum bacım gezmene bak belin ne durumda bu arada maşşalah totoş yer yüzü görmüoo:52:canımın içi bu arada oğluşunla daha nice anneler günlerine erşin inşallahh:69:
kızlarrr merhaba bn geldimmm bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günün kutlarımmmm
TEŞEKKÜR EDERİMM CANIMM...RAABBİM HER KADINA TATTIRSIN ANALIĞI...BENİMDE ANNEM 700 KM UZAKTA ŞİMDİ BANA BİRAZDAN ARAR KUTLARIM ANNELER GÜNÜNÜ YAKINLARDA OLANLAR BUGÜNÜ BOŞ GEÇİRMEYİN ANNENİZE SIKI SIKI SARILINN...:58:HAA BU ARADA BENİM YERİMEDE ELLERİN ÖPÜN GÜZEL ANALARINIZINN...

Son düzenleme:
50 mekik 100 tane ip atladım sabah sabahhh....
Kızımla eşim hala uyuyor beni yarın bekliyolardı görüncek çoook şaşırcaklarr:52:

hayyddeee saat 11 oldu kalkın sultanlarrrr....
sabah kahvaltımmm bir demet MARULLL...:))HAHAHA...valla marul yedim bi demet doydumm..
ee hadi kalıkın yaaaaaaaaaaaaa.....gülçinnnnnn.....eseeennn.....aslıııııı.....fadimee.......esraaa......gizemm.....aysennn....selinayyy..... uyanın be yaawww....sabah 5 te kalktım yollardan geldim kismeler yokkk....
kalkın 50 mekik çekmeden kahvaltıya oturanın totoşu 5 cm genişlesinnnn:60:

evin halini görseniz acırsınız bana nasııııı toplycam ben bu evi yaaa....:5:

günaydın kılar dün hiç giremedm. sabah alışverişe bir çıktık kuzenle akşam geldik o yorgunlukla nete fln bakamadım kendime ciciler aldım bir sürü.hepsi 30 beden:)

esenn müsli nasıl gidioo incelme oranlarını yazsana...merak ettim kredi kartımın kesilmesini bekliyorum müsliye bende başlıycam bakalımm kilodan ziyade sıkılaştırması harika...çok ihtiyacım var sıkılaşmaya benimm...fiyatlarıda çok uygun ben senin kullandığın markaya baktım isim vermemeye calışıyoruz tabisii;) 3,5 4 civarı ne kadar gidio bi paket...bide sadece müsli yazan bi ürün gördüm migrosta o 8 tl di...hangi çeşidini kullanıyosun sen şimdi?tamamen bi aydınlatıver bacım sen benii...aklıma düşürdün bu işi yapmazsamm olmaz şinci...:1:

Back
X