- Konu Sahibi Pinarbartu
- #24.921
canım bu durumda seni en iyi anlayabilen benim sanırım.ben de anneler gününü hep pas geçiyorum.hiç yokmus gibi davranıorm unutmaya çalışıorum öle bi günü.o gün dışarı çıkıorum kafamı dağıtıyorum.bu aralar anneler günü için yeni reklam cıktı küçükten büyüğe bir sürü kişi anne annecim diyo.izlerken o kadar kötü oluyorum ki.bakakalıyorum öle tv ekranına gözlerim dolu dolu.bir de bu sabah bişey oldu çok garipti.okula gitmek için minibüse bindim telefonuma bakıım dedim.annemin bana en son çektiği mesaj vardı ekranda.nasıl oldu anlamadım basılmış ona gelmiş orda durmus okudum tekrar tekrar.nasıl bir tesadüftür bilemiyorum ama o kadar etkilendim ki. anne hasreti yaşamayan asla anlayamaz.o kadar özlüyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi onsuz..daha yapacak çok şeyimiz vardı annemle.hiçbirini yapamadık göremedi.ilk zamanlar herkesle kıyaslıyodum.neden o yaşıyo bnm annem yaşamıyo onun hakkı yok muydu diye.kötü insanlar yaşıyo benim annem ölüyo diye isyanlardaydım.Allah affetsin..Hayatım onsuz yarım.Annesi yanında olanlar kavgalı olanlar lütfen annenizi üzmeyin hayat cok kısa gerçekten..
canımmm. sakın isyan etme..duaların önemi çok evlatların yaptığı.