- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.321
kızlar ben yarım saate geliyorum şu sporu yapayım son elmamı yemeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fadik sende çizelgeni eklesene bi yazdım geçmişe bak sendede sorun olacak mı
yazmışsın canım zaten sormuştum amaIyi geceler hatunlar öğlen evden 12 de bir çıktım saat 23 de eve döndüm o kadar yoruldum ki anlatamam perdeciye gittik rengarenk fonlar tüller masa örtüleri beğendim burdaki ev içinde beğendim tam 5 saat sürdü beğenmem sabah 1 bardak sitle müsli yemiştim saat 6 da aç kurtlar gibiyidim halamın kızına gittik orda kahvaltı yaptık çay zeytin peynir v.s baya paylaşım olmuş aslı alıntıların çok güzel,gülçin geçmiş olsun canım şimdi yatağın içindeyim oğluşla geçmişe tam bakamadım biraz daha bakayım yatıcam yarın işler beni bekler....
hoşgeldin canımselamlar
ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı
şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. tek başıma olmuyo..
beni de alın :))
hoşgeldin canım sendearkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . boyum 1,65 kilomda 74
anemmm günde şimdi neler neler vardırSlm kızlar hepinize sabah ,1 dilim ekmek ,1 dilim salam yedim
ara 1 bardak ayran
öğlen arkadaşımda gündeyim salata ağırlıklı takılmayı düşünüyorum inşallah...
Akşamda yağsız kabak yemeği yoğurtlu,belki yarım kase çorba
öpüyorum sizi akşama görüşürüz...............
kızzz bizi bırakmadın şimdi senmi gitmeyi düşünüyosunkızlar iyi günler,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah azimli ve takımımıza uğurlu gelirler şu son yaşananlar beni baya diyet modundan çıkardaı hatta ayrılmayı bile düşünüyorum diğer takımlara baktım gerçekten çok güzel yaaa biz boncuk taneleri gibi dağıldık .........
dün öyle yorlmuşum ki gözümü açtığımda saat 10 du ama yataktan zor kalktım birazdan doktora gideceğim.....
sabah 2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay 2 küçük domates
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 diyet zeytin
hastane çok yakın ama ne hikmet gidemedim hadi esra kalk hazırlan git kızım....
sabırlı olmam lazımda haziranın 25 de çocukluk arkadaşımın düğünü var ve bennn o zmanaa kadar kilo verip düğünde harika gözükmeliyimama iyiki buraya gelmişim kendimi daha iyi hissetmeye başladım cvp alınca azimli ve sabırlı olucam ve sabah kaltığımda bütün abur cuburlara veda etmiş olucam ve busefer kesin veda edicem
. ve tartılmıycam doğru ben neredeyse hergün tartılıyodum :106:
esracım bu arada tül işini hallettinmi nasipse ne zaman yolculuk
geçmişte yazmışsındır belki daha geçmiş yapamadım
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler![]()
kızlar şu ara beynim sürekli göç halinde bir taşınsaydık bir düzenimi oturtsaydım ne iyi olacak pazartesi halılarımı yıkamaya verdim bu akşam gelecek ev işlerine yoğunlaşamıyorum bir şu düzeni oturtsam pilatese başlamak istiyorum bugün bir ara neden doğumdan 6 ay sonra bu kilolardan kurtulamadım diye çok kızdım kendime ama herşey insanın kendini rahat hissettiği ve hazır olduğu zaman oluyormuş ama şu anda da heryer heryerde ama azimle rahatlayacağım günleri bekliyorum.....
yazmışsın canım zaten sormuştum ama
güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullan tatlım
hoşgeldin canım
4 kilocuk nedir ki bir ayda tamam
hoşgeldin canım sende
anemmm günde şimdi neler neler vardır
ama nefsine hakim ol kuzum
kızzz bizi bırakmadın şimdi senmi gitmeyi düşünüyosun
bak biz burdayız herşey güzel olacak ki paylaşımlarda arttı zaten
haziran 25 e kadar 5 kiloyu rahatlıkla verirsin canım![]()
dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....
canım bnim yaa hoş buldukkk veririm dimi inşallahhhhh![]()
kızlar ben yarım saate geliyorum şu sporu yapayım son elmamı yemeden
verirsin canım tabi rakip oluruz seninle
hem zaten yeni başladıysan diyete ilk haftalar çok kolay verirsin bende öyle olmuştu![]()
oleyyy oleyyy kızlar siz süpersiniz gerçektenn
valla ben olalım derimm rakip![]()
kızlar haftaya benimle yarışacak varmı ?varmı kendine güvenen babayiğit çıksın karşıma
olalım canım
zaten aramızda pekde yok ben 1 kilo 200 gram ağırım senden
boyun kaç senin :13:
ben her nebi yarışa açığım canım şurda iki haftam var yok sivaasa gitmemize o zamana kadar filinta olmam lazım ama nasıl![]()
canım hareketleri yaparken çok dikkat et daha yeni ameliya olmuşsun allah korusun bi yerini incitmebir zamanlar spor salonlarına giderdim ordan öğrendiğim egzersiz hareketleri vardı onları yaptım 15 dakika karnım ve bacaklarımın yanları sızladı......
benim boyum kısa canım ondan tombişim birazda elimizden ne geliyorsa yaparız pazartesi başlıyoruz şekerim okey mi?