Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar şu ara beynim sürekli göç halinde bir taşınsaydık bir düzenimi oturtsaydım ne iyi olacak pazartesi halılarımı yıkamaya verdim bu akşam gelecek ev işlerine yoğunlaşamıyorum bir şu düzeni oturtsam pilatese başlamak istiyorum bugün bir ara neden doğumdan 6 ay sonra bu kilolardan kurtulamadım diye çok kızdım kendime ama herşey insanın kendini rahat hissettiği ve hazır olduğu zaman oluyormuş ama şu anda da heryer heryerde ama azimle rahatlayacağım günleri bekliyorum.....

Iyi geceler hatunlar öğlen evden 12 de bir çıktım saat 23 de eve döndüm o kadar yoruldum ki anlatamam perdeciye gittik rengarenk fonlar tüller masa örtüleri beğendim burdaki ev içinde beğendim tam 5 saat sürdü beğenmem sabah 1 bardak sitle müsli yemiştim saat 6 da aç kurtlar gibiyidim halamın kızına gittik orda kahvaltı yaptık çay zeytin peynir v.s baya paylaşım olmuş aslı alıntıların çok güzel,gülçin geçmiş olsun canım şimdi yatağın içindeyim oğluşla geçmişe tam bakamadım biraz daha bakayım yatıcam yarın işler beni bekler....
yazmışsın canım zaten sormuştum ama :1:
güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullan tatlım :16:
selamlar

ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı

şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. tek başıma olmuyo..
beni de alın :))
hoşgeldin canım
4 kilocuk nedir ki bir ayda tamam :52:
arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekli:14:yorum . boyum 1,65 kilomda 74
hoşgeldin canım sende :71:
Slm kızlar hepinize sabah ,1 dilim ekmek ,1 dilim salam yedim

ara 1 bardak ayran

öğlen arkadaşımda gündeyim salata ağırlıklı takılmayı düşünüyorum inşallah...

Akşamda yağsız kabak yemeği yoğurtlu,belki yarım kase çorba

öpüyorum sizi akşama görüşürüz...............
anemmm günde şimdi neler neler vardır
ama nefsine hakim ol kuzum :27:
kızlar iyi günler,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah azimli ve takımımıza uğurlu gelirler şu son yaşananlar beni baya diyet modundan çıkardaı hatta ayrılmayı bile düşünüyorum diğer takımlara baktım gerçekten çok güzel yaaa biz boncuk taneleri gibi dağıldık .........

dün öyle yorlmuşum ki gözümü açtığımda saat 10 du ama yataktan zor kalktım birazdan doktora gideceğim.....

sabah 2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay 2 küçük domates
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 diyet zeytin

hastane çok yakın ama ne hikmet gidemedim hadi esra kalk hazırlan git kızım....
kızzz bizi bırakmadın şimdi senmi gitmeyi düşünüyosun :20:
bak biz burdayız herşey güzel olacak ki paylaşımlarda arttı zaten :38:
sabırlı olmam lazımda haziranın 25 de çocukluk arkadaşımın düğünü var ve bennn o zmanaa kadar kilo verip düğünde harika gözükmeliyim:14: ama iyiki buraya gelmişim kendimi daha iyi hissetmeye başladım cvp alınca azimli ve sabırlı olucam ve sabah kaltığımda bütün abur cuburlara veda etmiş olucam ve busefer kesin veda edicem:5: . ve tartılmıycam doğru ben neredeyse hergün tartılıyodum :106:

haziran 25 e kadar 5 kiloyu rahatlıkla verirsin canım :34:

esracım bu arada tül işini hallettinmi nasipse ne zaman yolculuk :10:
geçmişte yazmışsındır belki daha geçmiş yapamadım

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :71::71::71::71:

dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....

kızlar şu ara beynim sürekli göç halinde bir taşınsaydık bir düzenimi oturtsaydım ne iyi olacak pazartesi halılarımı yıkamaya verdim bu akşam gelecek ev işlerine yoğunlaşamıyorum bir şu düzeni oturtsam pilatese başlamak istiyorum bugün bir ara neden doğumdan 6 ay sonra bu kilolardan kurtulamadım diye çok kızdım kendime ama herşey insanın kendini rahat hissettiği ve hazır olduğu zaman oluyormuş ama şu anda da heryer heryerde ama azimle rahatlayacağım günleri bekliyorum.....

canım benim rahatlarsın inşallah en kısa zamanda hele bi evine taşın kilolarıda verirsin walla yazada fit giricez bak görürsün :66: ben çok inanıyorum artık

yazmışsın canım zaten sormuştum ama :1:
güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullan tatlım :16:

hoşgeldin canım
4 kilocuk nedir ki bir ayda tamam :52:

hoşgeldin canım sende :71:

anemmm günde şimdi neler neler vardır
ama nefsine hakim ol kuzum :27:

kızzz bizi bırakmadın şimdi senmi gitmeyi düşünüyosun :20:
bak biz burdayız herşey güzel olacak ki paylaşımlarda arttı zaten :38:

haziran 25 e kadar 5 kiloyu rahatlıkla verirsin canım :34:

canım bnim yaa hoş buldukkk veririm dimi inşallahhhhh :8:

dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....

güle güle sağlıklu huzurlu günlerde kullan canım :16:
stres yapma canım eşyalar alındı ev tutuldu 10 güne kalmazsın herhalde sen :10:

oleyyyy oleyyyy çizelgem olmuşşş ellerine sağlıkk canımm benimm inşallah bu çizelgede 60 görücezzzz:64:

bir zamanlar spor salonlarına giderdim ordan öğrendiğim egzersiz hareketleri vardı onları yaptım 15 dakika karnım ve bacaklarımın yanları sızladı......

olalım canım :8:
zaten aramızda pekde yok ben 1 kilo 200 gram ağırım senden :12:
boyun kaç senin :13:

:3::3::3::3::3:
ben her nebi yarışa açığım canım şurda iki haftam var yok sivaasa gitmemize o zamana kadar filinta olmam lazım ama nasıl :52:

benim boyum kısa canım ondan tombişim birazda elimizden ne geliyorsa yaparız pazartesi başlıyoruz şekerim okey mi?

kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam :58:
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii:8:
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm:42:

bir zamanlar spor salonlarına giderdim ordan öğrendiğim egzersiz hareketleri vardı onları yaptım 15 dakika karnım ve bacaklarımın yanları sızladı......
canım hareketleri yaparken çok dikkat et daha yeni ameliya olmuşsun allah korusun bi yerini incitme
benim boyum kısa canım ondan tombişim birazda elimizden ne geliyorsa yaparız pazartesi başlıyoruz şekerim okey mi?

benim boy uzun ama hükümet gibi gacıyım :27:

pzrtsiye bırakmayalım canım tartıdan sonra başlayalım olurmu :10:

Back
X