Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canım ama günlük 7 mesaj kuralını unutma :34:

kilon çok fazla değil ya ondan canım hemen belli olur. mesela şimdi bende belli olmuyor verdiğim kilolar :1:

sendede olur canım inşallah bizim kiloları gör en kısa zamanda....................

bugunki listem
sabah yoğunluktan dolayı 1 galeta 1 meyve suyu
öğle yarım tabak pilav nohutlu ve yarım tabak salata
ara yoğurtlu salata yarım galeta ile
yeşil çay içtim
akşam ise 2 mücver
1 tabak çorba
ama hala açımmmm :59:

bugunki listem
yeşil çay içtim
akşam ise 2 mücver
1 tabak çorba

hiç ekmek yememişsin canım diyetisyenler ne diyo ekmek yiyin yoksa akşam acıkır abur cubura saldırırsınız..............

bugunki listem
yeşil çay içtim
akşam ise 2 mücver
1 tabak çorba

aslında menün az değil canım
salatalık marul ye biraz tok tutar ama bu saatten şeytana uyma sakın :47:

başım çok ağrıyor ya bugun yediklerimden ghiç memnun değilim ya
sabahtan beri geçmedi başım ya

ay sinir oldum ya kocamla tartıştım. haftasonu anneler gününde konuştuk kaynanamla. bugün şikayet etmiş oğluna aramazsak aramıyor diye. bizimkide soğuk soğuk konuştu neden aramıyosun vs. bende profesyonel davranamadım annesini savundu daha kötü oldu. halbuki haklılar ihmal ettim desem yine bildiğimi yapsaydım bu kadar onları savunmayacaktı. üfffff..kızlar kaynananızla kaç günde 1 konuşuyonuz yaa. 5 gün çok mu. banane yaa çok sık konuşmayı sevmiyorum.

ay sinir oldum ya kocamla tartıştım. haftasonu anneler gününde konuştuk kaynanamla. bugün şikayet etmiş oğluna aramazsak aramıyor diye. bizimkide soğuk soğuk konuştu neden aramıyosun vs. bende profesyonel davranamadım annesini savundu daha kötü oldu. halbuki haklılar ihmal ettim desem yine bildiğimi yapsaydım bu kadar onları savunmayacaktı. üfffff..kızlar kaynananızla kaç günde 1 konuşuyonuz yaa. 5 gün çok mu. banane yaa çok sık konuşmayı sevmiyorum.

merak etme canım her gün arasanda bahane bulmak istese yine bulur bundan sonra biraz daha sık ara bakalım ne diyecekler.
süre konusunda bişey diyemem herkese göre aradaki yakınlığına göre değişir. bizim arkadaş her cuma arıyor hem cumalarını kutluyor hem hatırlarını sunuyor bi sorun yaşamıyor
demek ki senin kaynanan devamlı aranmak istiyor canım ya da kaynanalığı tuttu

Back
X