- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.221
slm kızlar
yeni geldik eve. kendime göre sorunsuz atlattım. tabi siz ne diyecekseniz bakalım.
sabah her zamanki gibi kahvaltımı yaptım. saat 10 da ve 12 de elmamı yedim. 14, 16, 18 de elmamı yemedim. günde 5 sarma yedim. salata tarzı bişey yoktu. börek, kurabiye, elmalı kurabiye vardı. şimdi dedim bunların yarısını bile yesem çok olur. ama nefsimi köretmek için uçlarından sadece bir lokma olacak şekilde koparım tadına baktım. lokmalar çok küçüktü. yaş pastaya hiç dokunmadım. 2 küçük fincan şekersiz çay içtim. ikincisini zorla içtim. inanın bunlar bana yetti. kendimi tebrik ettim neden derseniz. daha önceki diyetlerim de böyle bir durumda tabağın yarısını bile yesem hala gözüm onlarda olurdu. eve gelince diyet yapamaz bozardım. bu defa öyle olmadı. ben kesin karar vermişim dedim kendime. bunları da saat 7 den önce yedim. şimdi spor yapcam artık bişey kalmaz heralde.
işte bu.. aslı ne olur pes etme bak kendine güvenini kaybetme. ben 83 e çıkınca o kadar mutsuzdum ki 5 kilo bile olsa benim için çok zor görünüyordu ve verdikçe kendime güvenim ve mutluluğum arttı.