Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım hoşgeldin. ben takım kaptanıyım. hergün paylaşım yapma imkanın varsa kilo vermeye kararlıysan takımızda yer var seni aramızda görmekten mutlu oluruz

hb. karar verdim yola çıktım bilee :) hergün paylaşım yapabilirim. aranızda olmayı çok istiyorum^^ ama bu yarışma nasıl olur. hangi günler tartılcaz bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok paylaşımlar yapıyorum ama çoğu msjım okunmuyo bilee :/
nasıl bi performans olması lazım?

nasıl performans? yediklerini içtiklerini, sporunu yazmalısın. mesela püf noktaların sırların varsa zayıflamaya dair. öze hayatından da bahsedebilirsin. hepimiz az çok tanıdık artık birbirimizi burda. günde 7 mesaj şartı var. altında yazana ceza var hemde benim sevmediğim bi ceza.:18::18::18:

nasıl performans? yediklerini içtiklerini, sporunu yazmalısın. mesela püf noktaların sırların varsa zayıflamaya dair. öze hayatından da bahsedebilirsin. hepimiz az çok tanıdık artık birbirimizi burda. günde 7 mesaj şartı var. altında yazana ceza var hemde benim sevmediğim bi ceza.:18::18::18:

cezaları da merak ettim :)

hb. karar verdim yola çıktım bilee :) hergün paylaşım yapabilirim. aranızda olmayı çok istiyorum^^ ama bu yarışma nasıl olur. hangi günler tartılcaz bilgi verebilir misiniz?

canım her cuma öğlen saat 12 ye kadar yeni kilonu bildiriyorsun. bende listeyi hazırlıyorum. diğer takımlarda aynı şekilde yüzdelere bakılıp sıralama yapılıyor. dereceye giren takımlar ve bireyselde dereceye giren üyeler seçiliyor

tamam canım anladım ii gecelerrr

iyi geceler canım ve canlarıııımm. öperim sizi. bayramınızı da kutlarım. bizim çocuklar 1. sınıf ya böyle bayramla bana işkence. 29 ekimde 2 saat ayakta çok zor durdular. tören bitti gidecez dedikleri şeye bak. öğretmenim bayram ne zamann? onlara eziyet geliyo bayram değilde.:50::50:

her cuma tartıldığım kilomu buraya yazıyım.ayın sonunda tarıldığım kilomuda cetvelime yazsam sorun olur mu?

çookkk sevindim (: burda ki şartları hergün yapıyorum zaten 60-69 kilo aralığında olan kişiler başlığında

evet kızlar ben gidiyorum yarın okuldan eve geldiğimde yazamam heralde hemen yola çıkarız. size ankaradan yazacam inş kib öptüm sizi kocaman :54:

günaydın hanımlarrrr:8: ilk defa bu kadar erken kalktım ama kimsecikler yok:50:

elma sirkemi içtim ve sandoloz sakızımı yuttum 09:25 tede kahvaltmı yapıciiimm.
kahvaltı olarak
4-5 zeytin
yaklaşık 4 çatal yoğurt
kibrit kutusuna yakın peynir
1 bardak süt
1 dilim kızarmış ekmekk:51:

slm canım haşgeldin,19mayıs dolayısıyla geçici bir süre servis dışıydık.............

bu arada sabah yediklerimi yazıyım,1 dilim kepek ekmek zeytin peynir..............

arada 1 tane küçük acıbadem kurabiye yiyicem dayanamıyorum.................

GÜNAYDIN KIZLAR.Ben buralardayım 2 gün daha.Pazar evde olacağım için giremem ama diğer günler burdayım inş.
hoşgeldin tatlım :38:
inşlh hep beraber sağlıkla istediğimiz kiloya gelicez :92:
birlikten kuvvet doğuyor gerçekten :64:

hoşgördük canım.İnş kurtulalım da kilolardan sonra da rahat rahat gezeriz,giyiniriz.Off offf gel tezkere gel tezkere.

kızlar akşam 2 tabak çorba ve tavuk yedim.Bi de 5 kuru erik yedim yatmadan.Yanlız dün akşam tam 70 DAKİKA yürüyüş yaptık eşimle.Gerçi ikimiz de çok yorulduk eve dönünce ama iyi oldu.Bakalım inş devam ederiz.

18.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 41:71::71:
pinkcat87 - 8:61::61:
triptofan - 49:65::65:
roseberry - 2:20::20:
irras - 11:91::91:
fdm - izinli
selinay2002 - 7:75::75:
aysen_34 - 9:96::96:
emidaf - 35:54::54:

roseberry
esrcım herhalde izinli değildin :26:cezalısın haberin ola :50: