- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.561
yahu anladım da tam da anlayamadım aslında esprik yapam dediydim. yine çok baktım bilgisayara bugün gözüm ağrıdı. .ben yatıyorum size doyulmaz ammaa..
tamam canım anladım ii gecelerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu anladım da tam da anlayamadım aslında esprik yapam dediydim. yine çok baktım bilgisayara bugün gözüm ağrıdı. .ben yatıyorum size doyulmaz ammaa..
canım hoşgeldin. ben takım kaptanıyım. hergün paylaşım yapma imkanın varsa kilo vermeye kararlıysan takımızda yer var seni aramızda görmekten mutlu oluruz
çok paylaşımlar yapıyorum ama çoğu msjım okunmuyo bilee :/
nasıl bi performans olması lazım?
nasıl performans? yediklerini içtiklerini, sporunu yazmalısın. mesela püf noktaların sırların varsa zayıflamaya dair. öze hayatından da bahsedebilirsin. hepimiz az çok tanıdık artık birbirimizi burda. günde 7 mesaj şartı var. altında yazana ceza var hemde benim sevmediğim bi ceza.:18::18::18:
hb. karar verdim yola çıktım bilee :) hergün paylaşım yapabilirim. aranızda olmayı çok istiyorum^^ ama bu yarışma nasıl olur. hangi günler tartılcaz bilgi verebilir misiniz?
tamam canım anladım ii gecelerrr
cezaları da merak ettim :)
aranızda mıyım şimdi? :))
aranızda mıyım şimdi? :))
her cuma tartıldığım kilomu buraya yazıyım.ayın sonunda tarıldığım kilomuda cetvelime yazsam sorun olur mu?
çookkk sevindimburda ki şartları hergün yapıyorum zaten 60-69 kilo aralığında olan kişiler başlığında