Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım senin kayınpederler sana yakın oturuyo o zaman:37::37: ufff ne diim evlilik zor:36: aslında güzelde bilmiyorum yahuuu :36:

2 kat altımızda oturuyo.İş yeri de benim iş yerine 1 sokak uzakta:))Ya çok yüz göz olmamak en mantıklısı diğer türlü kendini sevdiren kişi olmaya çalışmak,her şeyi inceden inceye kırmıycam diye düşünmek yoruyo.Ben öle buldum çaresini.Hep mesafe çok rahatlatıyo işleri.
canım wallaa biraz abiye tarzı olsun istiyorumm çünki benim meleğim (patronum) kızıyo wallaa şıkır şıkır olucaksın diyoo hatta sağolsun diette çok destek oluyo bana iyiki var iyiki hayatımda:81::81::81::81:

ne güzel ya öle patrona can kurban.sana ömden mesaj atıyım bakabilirmisin adresleri

2 kat altımızda oturuyo.İş yeri de benim iş yerine 1 sokak uzakta:))Ya çok yüz göz olmamak en mantıklısı diğer türlü kendini sevdiren kişi olmaya çalışmak,her şeyi inceden inceye kırmıycam diye düşünmek yoruyo.Ben öle buldum çaresini.Hep mesafe çok rahatlatıyo işleri.

ne güzel ya öle patrona can kurban.sana ömden mesaj atıyım bakabilirmisin adresleri

canım evet en güzeli mesefali olmakk kesinlikle sana katılıyorumm:81:
benim patronlarımın ikiside harika insanlar hayatımın en kötü döneminde karşılaştım yani tam evden ayrıldım ertesi gün şimdiki işime başladım görüşmeye geldim hemen kabul ettiler ve boşanma sürecim olsun okul - sınav derken okadar çok destek oldular ki hem maddi hem manevi hatta sınavı bile onalrın desteğiyle kazandım sonrda tercih hakkımı onlara bıraktımm walla bankacılık istiyodum ama şimdi iyiki hukuk tercih etmişim diorum zaten işimlede bağdaşıyo staj yapıyorum iyi oluyo konulara yabancı değilim yani biraz zor oluyo hayatım hem ev iş- okul ama herşey zordur diyerek direniyorum çok şükürrr
artık daha iyiyim yanii:81::81::81:

canım evet en güzeli mesefali olmakk kesinlikle sana katılıyorumm:81:
benim patronlarımın ikiside harika insanlar hayatımın en kötü döneminde karşılaştım yani tam evden ayrıldım ertesi gün şimdiki işime başladım görüşmeye geldim hemen kabul ettiler ve boşanma sürecim olsun okul - sınav derken okadar çok destek oldular ki hem maddi hem manevi hatta sınavı bile onalrın desteğiyle kazandım sonrda tercih hakkımı onlara bıraktımm walla bankacılık istiyodum ama şimdi iyiki hukuk tercih etmişim diorum zaten işimlede bağdaşıyo staj yapıyorum iyi oluyo konulara yabancı değilim yani biraz zor oluyo hayatım hem ev iş- okul ama herşey zordur diyerek direniyorum çok şükürrr
artık daha iyiyim yanii:81::81::81:

:nazar::nazar::nazar:tek kelimeyle tebrik ederim.Yılmadan azimle hayatına devam etme savaşını çok güzel özetlemişsin.Ne kadar hayran kaldım anlatamam mücadeleci ruhda bir insanmışsın maşallah.Hiç umudunu kaybetmeden zor zamanları yeni hedefler koyarak atlatmışsın.BRAVO diyorum tek kelimeyle.doğum tarihini bilmiyorum ama hangi burçtayan ki muhtemelen ateş burcu olabilir acayip bir azim var tekrar tebrik ederim.:nazar:

:nazar::nazar::nazar:tek kelimeyle tebrik ederim.Yılmadan azimle hayatına devam etme savaşını çok güzel özetlemişsin.Ne kadar hayran kaldım anlatamam mücadeleci ruhda bir insanmışsın maşallah.Hiç umudunu kaybetmeden zor zamanları yeni hedefler koyarak atlatmışsın.BRAVO diyorum tek kelimeyle.doğum tarihini bilmiyorum ama hangi burçtayan ki muhtemelen ateş burcu olabilir acayip bir azim var tekrar tebrik ederim.:nazar:

çok teşekkür edrim hayatım sağoll inan duygulandımm şimdi bak:59:

walla inan her azimim direncim düştüğünde eski eşimi bana dediği şu sözü aklıma getiriyorum (sen bensiz yapamazsın ayakta duramazsınn mahvolursun') ki bu bana söleyen inan çok pasif bi insan onuniçin hergün birazdaha kendimi geliştirmeye çalışıyorum . burcum da anneme kimliğe göre ikizler hayatım ama ta net bilmiyorum:26:

slm kızlar annemdeyim sadece 100 gr gitmiş,sanırım artık spor yapmam gerkiyo,tartıdanda farketmez inşallah 65.800 çıktım artık gram gram vermek istemiyorum,form çayınıda bıraktım ne yapsam şok diyetmi uygulasam,gerçi 72 de takılıp kalmıştım bu rakamı görmek bile müthiş beni için..............

fatta sen yazmıştın sanırım hamile olmam imkansız bu lekelnme neden oluyo anlamadım sanırım reglimde düzensizlik başladı..............

slm kızlar annemdeyim sadece 100 gr gitmiş,sanırım artık spor yapmam gerkiyo,tartıdanda farketmez inşallah 65.800 çıktım artık gram gram vermek istemiyorum,form çayınıda bıraktım ne yapsam şok diyetmi uygulasam,gerçi 72 de takılıp kalmıştım bu rakamı görmek bile müthiş beni için..............

canımm bizde ayşeyle aynısını dedik inan sabah konuşunca ne oldu bize bu hafta anlamasım wallaa şok diet uygulamak lazım olmadı daha fazla spor aama yinede bozma moralini canım :86:

tünaydın kızlar nasılsınız bugün?
tünaydın canım iyi çok şükür uğraşıyoruz hayatla:)

çok teşekkür edrim hayatım sağoll inan duygulandımm şimdi bak:59:

walla inan her azimim direncim düştüğünde eski eşimi bana dediği şu sözü aklıma getiriyorum (sen bensiz yapamazsın ayakta duramazsınn mahvolursun') ki bu bana söleyen inan çok pasif bi insan onuniçin hergün birazdaha kendimi geliştirmeye çalışıyorum . burcum da anneme kimliğe göre ikizler hayatım ama ta net bilmiyorum:26:

İşte hep denir ya başımıza gelen her kötü şey kötü demek değil sadece bizi daha güçlü yapmak için bir mücadele sınavı.Daha mutlu olmamız için bir ön sancı.tıpki doğum gibi...

:nazar:maşallah diyorum tekrar yılmadan devam et hayatım demek ki doğru yoldasın ki Allah da önünü açmış.Şimdiki yeni nesil ergenler ne kadar şımartılarak sınava hazırlanıyor da bi yerleri tutturamıyorlar.Senden örnek alması lazım insanların.Ne sorunlarla uğraşırken kazanmışsın sınavı

tünaydın canım iyi çok şükür uğraşıyoruz hayatla:)

İşte hep denir ya başımıza gelen her kötü şey kötü demek değil sadece bizi daha güçlü yapmak için bir mücadele sınavı.Daha mutlu olmamız için bir ön sancı.tıpki doğum gibi...

:nazar:maşallah diyorum tekrar yılmadan devam et hayatım demek ki doğru yoldasın ki Allah da önünü açmış.Şimdiki yeni nesil ergenler ne kadar şımartılarak sınava hazırlanıyor da bi yerleri tutturamıyorlar.Senden örnek alması lazım insanların.Ne sorunlarla uğraşırken kazanmışsın sınavı
tekrar teşekkür edrim hayatım sağoll:42::42:
birde bu kilolardan da kurtulduk muuu tammdır iştee eski halime kovuşmayı iple çekiyorummm :10::10::10:

alla alla yaa canım sen bu hafta böle bi evet uykusuzluk kabuslar felan heralde psikolojik kafana bişey mi takıyosun :26: bide adet dönemi bölee oluyoo canım

ya aslında kafama taktığım bişey yok.kabus görmüyorum artık ama mutsuz ve başağrısıyla uyanıyorum 3 gündür.bilmiyorum sebebini.öyle uyanınca da o gün hiçbişey yapmak istemiyorum ve günüm mahvoluyo

ya aslında kafama taktığım bişey yok.kabus görmüyorum artık ama mutsuz ve başağrısıyla uyanıyorum 3 gündür.bilmiyorum sebebini.öyle uyanınca da o gün hiçbişey yapmak istemiyorum ve günüm mahvoluyo

havalardan canımm baksana bi gün güneşli bi gün yağmurlu dengemiz şaştı kaldı yaaaa hava kasvetli olunca :31::31::31:

kaptann gelmişşş
hoş geldin kaptan kilomu gördün dimii:57::57::57::57:
bu arada çok geçmiş olsun kaptan allaha şükür ucuz atlatmışsın

kızlar deprem oldu yaaa ayy annemle konuşuyoduk annem dedi deprem oluyo sallanıyoruz:53:

ahaa dedim bi baktım bizde sallanıyoruz eşimle fırladık ayağa

ya rabbim inşlh kimseye bişey olmmaıştır :43:

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun ya.Verilmiş sadakanız varmış cidden.

teşekkür ederim canım :9:

canımm bu hafta ne oldu yyaaa anlamadım valla ayşede bende aynıyız sorma yanii :59::59:

canım sen nasıl aynısın geçen hafta 72 idin şimdi 71 yazmışsın anlamadım ben :44:

67 çıktım:92::74:

canım süpersin :nazar: bu senin başlangıç kilon haftaya listedesin

faTTma senin kilon kaç kusura bakma gözümden kaçmış göremedim

birde kaptan bu listeyi ne zaman devrediyodum ben acep bugünmü yarınmı :72:

canım bugünde yapıyorsun yarın selinay yapacak

kaptann gelmişşş
hoş geldin kaptan kilomu gördün dimii:57::57::57::57:
bu arada çok geçmiş olsun kaptan allaha şükür ucuz atlatmışsın

hoşbulduk canım çok sağol evet öyle oldu
senin kilon kafama takıldı sen 71 misin 72 mi

Back
X