Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar nasılsınız?dersim 2 ye 20 kala oturuyorum öyle tv izliyorum.bugün ne giysemi:)

günaydınn canımm
ben fena değilim sabah uyanamadım yaa yerde uyuya kalmışım bide günlük yazarken hehehe:) babamda sağolsun havalar ısındı diye artık gece üstümü örtmeye felan da gelmiyo o yuzden görememiş ama sabah uyandırırken gördü tabiii azarıda işittik sabah sabah:57::57::57::57:
bu sıralar melenkolik bi haldeyimm acaba neden yaa normalde hani bi flörtüm olsun istemem ki bennn :113::113:ama bu sıralar böyle bi mazlumlaştım mı nee anlamadımm:31::31::31:

günaydınn canımm
ben fena değilim sabah uyanamadım yaa yerde uyuya kalmışım bide günlük yazarken hehehe:) babamda sağolsun havalar ısındı diye artık gece üstümü örtmeye felan da gelmiyo o yuzden görememiş ama sabah uyandırırken gördü tabiii azarıda işittik sabah sabah:57::57::57::57:
bu sıralar melenkolik bi haldeyimm acaba neden yaa normalde hani bi flörtüm olsun istemem ki bennn :113::113:ama bu sıralar böyle bi mazlumlaştım mı nee anlamadımm:31::31::31:

canım şöle bir söz var geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diye:) gerçekten havalar ısınınca ortalık cıvıl cıvıl olunca insan yanında birini istiyor.ben kışa nazaran daha çok özlüyorum sevgilimi.
kendine dikkat et akşamları yine de serin oluyo.bi daha günlüğünü yatagında yaz:))

sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti:77:
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/

şunu anlayamadım ben 'her erkeğin bir sevgilisi mi var sanıyosun' bu nedemek resmen taraf tutmuşş akrabası pes diyorum bu nasıl bi akıl vermedir yaa şaşkınım. ben asla katılmıyorum bu tür düşüncelere sevgilim gezsin eğlensin istediğiyle bende onu bekliyim bıraksın allah aşkına yaa seven adam aldatmaz ki başak birine ne bakabilir nede dokunabilir yapamaz yanii çünkü sana aşıktır başkasına nie ihtiyaç duysunn. bütün kızlarda sevgilini mi bekliyomuş rahat bırakmıyorlarmış alla alla yaa sevgilin resti çeker kızlara ne yani zorlamı oluyo sanki bişeyler çok komikk bilmiyorum yani canım çok garip insan geldiler bana ama sen bilirsin üzme kendini bence bozma moralini yine en iyisini sen bilirsin ne diim.

canım şöle bir söz var geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diye:) gerçekten havalar ısınınca ortalık cıvıl cıvıl olunca insan yanında birini istiyor.ben kışa nazaran daha çok özlüyorum sevgilimi.
kendine dikkat et akşamları yine de serin oluyo.bi daha günlüğünü yatagında yaz:))

:9::9::9::9: doğru bi sözmüş canımm.
yazlığa gidince tatile ohhh atlatırım heralde kalabalık olucaz cıvıl cıvıll deniz kum güneşş ohhhh :64::64: aa tabi bu kilolar giderse gitmezse tatile felan gitmicemm :31:

kızlar günaydın hepinize.Nasıl geçiyo gününüz?Bugünki hava burada çok güzel ne sıcak ne soğuk.Arada da ahfif rüzgar esiyo.Bu arada akşam yemekte 4 köfte,1 dilim ekmek bi de kocaaaaa bi kase salata yedim.Bol balsamik sirke de koydum endense tadını çok seviyom.Herhalde çok bi zararı yoktur sirke sonuçta.Fadik buldun mu kız kıyafet saç modeli?
pinkçim sen beni dinle sal ipini accık.Ailesine akrabalarına karşı da çok sallamıyomuş havası ver.Bak hepsi nasıl etrafında dolanıyo.Sen bile inanamıycaksın.Bi de vaktin varsa kendine başka bi uğraş daha koy.Müzik aleti,özel kurslar,salsa vb dans kursları gibi.Senin vaktin olduğu için sevgilini düşünüyosun.Bak bu tekniği denedim vaktimi yoğunlaştırdım bu sefer zorla o aralara girmeye çalışıyo emin ol:)))Ama sal derken çok da salma arada çek ipini gene sen:1:

:9::9::9::9: doğru bi sözmüş canımm.
yazlığa gidince tatile ohhh atlatırım heralde kalabalık olucaz cıvıl cıvıll deniz kum güneşş ohhhh :64::64: aa tabi bu kilolar giderse gitmezse tatile felan gitmicemm :31:

fatoş geldii fatoş gelddiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
günaydınnn balımmm hoş geldinnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hoşbulduk bal böcüküm benim.Ben bile cevap yazmadan nasıl anladın kız geldiğimi:)))
iyi oldu yaf sizin burda olmanız.Nöbete koyduk siteyi.Akşam bi grup sabah bi grup.Sayfa patladı gitti:1::1:
senin yazlık nerde?ne zaman gitcen ki?soruyom yakın zamansa biz de kuyruk olalım sana:1:

hoşbulduk bal böcüküm benim.Ben bile cevap yazmadan nasıl anladın kız geldiğimi:)))
iyi oldu yaf sizin burda olmanız.Nöbete koyduk siteyi.Akşam bi grup sabah bi grup.Sayfa patladı gitti:1::1:
senin yazlık nerde?ne zaman gitcen ki?soruyom yakın zamansa biz de kuyruk olalım sana:1:

ben görürüm hayatımm bekliyorumm yaaa dört gözle :53::53::53::53: onun için baktım hemen gelmişşsinnnn:46::46:
temmuzda gidicem heralde balım kilyos tarafında canımm bide annemlerin orda varr onu kiralıyosunn izmitte yanii orası daha güzellll beklerimm wallaa istanbula geldiğindeeeee geldiğinizdee hatta süperrr olurr kızlarrr :46::46::46::46:

amannnn amannn kimlerde gelmişşş ayşemde gelmişşşşşşş hoş geldinnn canımmmm benimmm :46::46:
ay ben ne şanslı biriyim yahuuuuu baksana herkesler:9::9::9::9::9::9:

günaydı yavru ceylanlar :92:
günaydın diyorum yeni kalkıyorum daha eee sabah 5 de uyudum anca :27:

şimdide kalktım 2 bardak ılık limonlu su içtim
1 kase special k mı yedim

ama ben şimdi öğle yemeği yemiycem herhalde değilmi canlar :26::26::44::44:

:9::9::9::9: canım zaten geç kahvaltı yapmış bulunuyosun öğle yemeğinide geç yersin 6:30'dan sonrada hiç bişey yemezsinn ben öle yapıyorum canımm akşamları hiç bişey yemiyorum:53::53:

ben görürüm hayatımm bekliyorumm yaaa dört gözle :53::53::53::53: onun için baktım hemen gelmişşsinnnn:46::46:
temmuzda gidicem heralde balım kilyos tarafında canımm bide annemlerin orda varr onu kiralıyosunn izmitte yanii orası daha güzellll beklerimm wallaa istanbula geldiğindeeeee geldiğinizdee hatta süperrr olurr kızlarrr :46::46::46::46:
sağol bidenem ya mutlu ettin beni.+ gözlebeklenmek de ayrı bbi güzelmiş yaf.Utandım şimdi:77: Ya Allah razı olsun teklif etmen bile büyük jest.Şakasına takılıyom kız.Nerdeeeeee bizde öle tatil.Bizim tatil programı belli şimdiden.Ergene nehri kenarı piknik:1::1:sen bizim yerimize de tatil yap o bana yeter inan.

günaydın şeker.Evet ya benim de en zorlandığım zaman kahvaltıyı geç yaptığım zaman.Vücdut alışmış öğle yemeğe.Yemeyince bi tuhfa hissediorum

sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti:77:
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/

o nasıl bir akrabaymış öyle :57:
sanki biraz bana ondan uzaklaşman için bunları söylemiş gibi geldi...
niye her erkeğin 1 den fazla sevgilisi olmak zorundamı herkes çok eşlimi olmalı :47:
yapmak istedikten sonra etrafında olmasada bulur..seviyorsa ne hacet başkaya ki bence bayanda aldatıldığını hisseder..ona olan ilgisinden alakasından sözlerinden yapmacık olmamasından
sen şimdi uzaktasın diye mi bu kadar karamsar bakıyosun olaya bilemiyorum canım :44:
yani uzakta diye aldatabilir düşüncesimi :44:
bak bizde eşimle hep uzaktık eşim polis okulundaydı ay da bir kez ancak görüşüyoduk 1,5 sene böyle sürdürdük ama bir an önce kavuşmak için her geçen takvim yaprağını saklıyoduk günlük tutuyoduk..mesela bir ay bende kalıyodu defter sonra görüştüğümüzde o alıp yazıyodu çokk harikaydı şu an inanılmaz duygulandıran bir anı defteridir o bizim için :69:
sende böyle bişey yapabilirsin diye söyledim bunu :34:

ayy çok konuştum zannımca

sen seviyosan sevildiğine inanıyosun başkalarının sözlerine kulaklarını kapatacaksın
malesef herkes her zaman karşısındakinin iyiliği için konuşmuyo :31:

:9::9::9::9: canım zaten geç kahvaltı yapmış bulunuyosun öğle yemeğinide geç yersin 6:30'dan sonrada hiç bişey yemezsinn ben öle yapıyorum canımm akşamları hiç bişey yemiyorum:53::53:

ay kafam karıştı kuzu zaten canım hiç bişide istemiyodu yemesemiydim öğlene yerdim :1:

zaten bugün pazara gidicem akşama yerim bi daha :31:

sağol bidenem ya mutlu ettin beni.+ gözlebeklenmek de ayrı bbi güzelmiş yaf.Utandım şimdi:77: Ya Allah razı olsun teklif etmen bile büyük jest.Şakasına takılıyom kız.Nerdeeeeee bizde öle tatil.Bizim tatil programı belli şimdiden.Ergene nehri kenarı piknik:1::1:sen bizim yerimize de tatil yap o bana yeter inan.

günaydın şeker.Evet ya benim de en zorlandığım zaman kahvaltıyı geç yaptığım zaman.Vücdut alışmış öğle yemeğe.Yemeyince bi tuhfa hissediorum

evet canım alışmış kudurmuştan beter :9::9:

artık 2 ara öğün yaparım sonra akşama yerim :56:

nedemek canım benimmm teklifim herzaman geçerli ve inan samimi :17::17:
kilolar gitmezse nerey gidiyommm bacımm gidemem kii walla da gitmemm :36::36:
heleee ablamla hiç gitmemmm yaa ufffffff :37: o yanımda dal gibii bense odunnn :9::9: gibiii yok yok olmazz :57::57::57::57::57::57:

ayşemm canımm ya biz elma dietine haftaya pztesi başlıyozzz hııı kafam karıştı benimmm :27::27:
ama bence haftaya başlamak iyi fikir 1 haftalık nekadar vericez görmüş oluruzzz hemmm dimiii:32::32::32:

nedemek canım benimmm teklifim herzaman geçerli ve inan samimi :17::17:
kilolar gitmezse nerey gidiyommm bacımm gidemem kii walla da gitmemm :36::36:
heleee ablamla hiç gitmemmm yaa ufffffff :37: o yanımda dal gibii bense odunnn :9::9: gibiii yok yok olmazz :57::57::57::57::57::57:

delimisin bacım ne olacak 70 kiloyuzda hepten tosun değiliz demi :60:
balık etliyiz :125:
git gez kafa dağıt yahuu yerimizede eğlen bizim için tatil matil hak getire :31:
ancak annemlere giderim o da ben tek giderim teyzmeler felan toplaşırız kiraz mevsiminde annemleirn evinde orasıda yazlık gibi zaten :87:

Back
X