Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

banada almam gereken kaloriyi 3000 küsür dedi :1:

ya o en hızlı metabolizmaya göre hesaplıyor galibaa.:9::9: kızlar şuna göre hesaplayalım işte. 1 kilo vermek için 7000 klaori harcamak gerekiyor.yediklerimizden 600 sporumuzlada 400 kalori düşürsek. 1 haftada 1 kilo verilebilir. mesela benim 2400 ihtiyacımsa, 1400 alsam yediklerimden metomda hızlıysa veririm yanee. ama metom yavaştır sağolsun.onun için sporsuz veremiyorum ben.

iyi akşamlar kızlar,bugün annaneme gittik kadıncağız çok hasta mide kanaması geçirmiş o kadar zayıflamış ki hiçbir şey yemiyor az önce geldik ..........

bugün yediklerim

sabah saat 8.30 müsli
saat 11 yarım dilim kepek ekmeği peynir çay

saat 1.5 hazır çorba 1 kase 3 yemek kaşığı yoğurt 5 tane altınbaşak
saat 5 te 1 küçük haşlanmış patatese peynir 5 tane altınbaşak
akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye 1 dilim ekmek

yorulmuşum yusuf ta bugünlerde çok huysuz nazar mı değiyor ne oluyor anlamadım ......

ya o en hızlı metabolizmaya göre hesaplıyor galibaa.:9::9: kızlar şuna göre hesaplayalım işte. 1 kilo vermek için 7000 klaori harcamak gerekiyor.yediklerimizden 600 sporumuzlada 400 kalori düşürsek. 1 haftada 1 kilo verilebilir. mesela benim 2400 ihtiyacımsa, 1400 alsam yediklerimden metomda hızlıysa veririm yanee. ama metom yavaştır sağolsun.onun için sporsuz veremiyorum ben.

aman be bi zayıflasam şöle tığ gibi olsam bida yemicem :1:

ya kızlar ben üye oldum ama nasıl hesaplancak biri anlatsın ne olur
1 adım felan diyo ne yapmam lazım :44:

bende ilk seferinde öle bişe çıkmıştı. ama ne olduğunu tam hatırlamıyorum. yani yönergeleri takip ederek boyumu kilomu filan girmiştim. sonrada soldan bugün hiç kalori eklememişsiniz yazan yeri tıklayıp yediklerimi yazdım. ne diyo mesela problem nerden çıkıyo.

iyi akşamlar kızlar,bugün annaneme gittik kadıncağız çok hasta mide kanaması geçirmiş o kadar zayıflamış ki hiçbir şey yemiyor az önce geldik ..........

bugün yediklerim

sabah saat 8.30 müsli

yorulmuşum yusuf ta bugünlerde çok huysuz nazar mı değiyor ne oluyor anlamadım ......

geçmiş olsun canım annecine rabbim şifa versin inşlh :38:

aman be bi zayıflasam şöle tığ gibi olsam bida yemicem :1:

canım vermekten çok koruması zor diyolar. ya ben kaptana soracam devamlı unutuyrum. bir ara 40 kilo filan vermiş yanlış hatırlamıyorsam. nasıl geri almış onu soracaktım. yani sporsuz verince mi çabuk alınıyor yoksa şok diyet mi yaptıda hemen geri aldı. ben onu soracam aslı gel kız.birde o zaman nasıl vermiştin.neler yapmıştın tekrar detaylı anlatsana.

bende ilk seferinde öle bişe çıkmıştı. ama ne olduğunu tam hatırlamıyorum. yani yönergeleri takip ederek boyumu kilomu filan girmiştim. sonrada soldan bugün hiç kalori eklememişsiniz yazan yeri tıklayıp yediklerimi yazdım. ne diyo mesela problem nerden çıkıyo.

ya canım onu yaptımda
1 adım diyo orda işte giriyosun mesela yoğurt yazmak istiyodum onu buluyorum ama sonrası gelmiyo 2 adım felan ne yapacam

ayy kafam karıştı :95:

bugün yediklerim

sabah saat 8.30 müsli

olabilir canım ben nazara çok inanırım. geçmişler olsun. iyiki yanındasın. buarada malatyaya gitmiyosun galiba demi sn durum ne?

ya canım onu yaptımda
1 adım diyo orda işte giriyosun mesela yoğurt yazmak istiyodum onu buluyorum ama sonrası gelmiyo 2 adım felan ne yapacam

ayy kafam karıştı :95:

isime göre ekleyi tıkladın mı
oraya yiyeceği yazınca 2. adım yazan yerden birini seç. 3. adım yazan yere miktarını yaz. yanındaki şeye dikkat mesela 100 gram diyorya sen 50 gr yediysen 0.5 yaz mesela.adet olaraksa mesela domates(adet) i seç alta sayıyı yaz ve yandaki sepet işaretine tıkla canım.

yeni arkadaşımız hulk hşgeldin aramıza inşallah bizimle istediğin kiloa ulaşırsın.........

kızlar gerçekten bend eriğin kalorisini ilk duyduyğumda şok olmıuştum şekersiz ekşi bişey ama 10 tanesi 60 kalori ......

yeni arkadaşımız hulk hşgeldin aramıza inşallah bizimle istediğin kiloa ulaşırsın.........

kızlar gerçekten bend eriğin kalorisini ilk duyduyğumda şok olmıuştum şekersiz ekşi bişey ama 10 tanesi 60 kalori ......

yaa öleymiş. bende yeşil görünce masum sandımda bissürü yedim. sonra baktım kalorisine:43::43:

geçmiş olsun canım annecine rabbim şifa versin inşlh :38:

sağol canım allah razı olsun .....

canım vermekten çok koruması zor diyolar. ya ben kaptana soracam devamlı unutuyrum. bir ara 40 kilo filan vermiş yanlış hatırlamıyorsam. nasıl geri almış onu soracaktım. yani sporsuz verince mi çabuk alınıyor yoksa şok diyet mi yaptıda hemen geri aldı. ben onu soracam aslı gel kız.birde o zaman nasıl vermiştin.neler yapmıştın tekrar detaylı anlatsana.

evet bende merak ediyorum 40 kilo verip geri almak çok üzücü gelse de bir anlatsa.......almak çok kolay ipin ucunu bir bırak hemencecik alıveriyorsun aman bi verelimde boğazımızı tutarız vermesi çooook zor...

yarın spora başlıyorum saat 11 de salonda olmam lazım hatta daha erken saat 11 de başlıyormuş,annaneme gitmeden sağlık ocağında sağlık raporu aldım ama astımım olduğu için vermek istemedi doktor bende astım ilaçlarını düzgün kullanan biri için spora engel değil dedim ama bu ara ilaçlarımı baya aksattım inşallah tıkanmam......

sağol canım allah razı olsun .....

evet bende merak ediyorum 40 kilo verip geri almak çok üzücü gelse de bir anlatsa.......almak çok kolay ipin ucunu bir bırak hemencecik alıveriyorsun aman bi verelimde boğazımızı tutarız vermesi çooook zor...

ya evet ben nasıl kilo aldığımı anlamamıştım. hep o salak bimin salk tartısı yüzünden. 6 kilo az tartar mı yaa. bende ona bakıyorum altmışlardayım birde inanmak zor ama elime 5 kiloluk şekeri alıyorum ama 8 kilo fazla çıkıyorum yani değişik bişeydi. ve ben yeni tartı alana kadar nasıl kilo aldım anlamadım. kendimi kandırdım demekki. inanmak istedim tartıya. ve sen bölede güzelsin yeeee diyenleree..

Back
X