Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün kendimi çokk durgunn yorgunn ve bitkinn hissediyorumm ve itiraf edimm kızlar yarın tartıya çıkmaya korkuyorum sanki hiç gitmedii gibi geliyo bana kilo:43::43::43::43::43::43::43:
burda yazdıklarımın dışında hiçç bişey yemiyorum kızlar walla yaa ama nie böyle oluyo anlamdımm kiii:14::14::14::14:

birde ben form ve 5 1 yerde çayı içmeyi bırakmıştım işte zararlı felan denilince

yeniden başladım içmeye

acayip faydalarının olduğunu düşünüyorum şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama

afedersiniz ama insanın dışkısından bile yağ çıkıyo bariz görüyosun :77:

bu arada ben bugün dayımlara gidicem gece orda kalıcam
sabah bildirime gelemem diye
tartıldım ben
kaptan özelden yazam sana

yokkk yokk canımm yarın sabah itibariyle başlıyorum içmeyeee denicemm yani :27::27:
bu arada kilooolaarr özele mi yazılcak yine anlamadımm :44::44:
hıı bide gidicen ölemiii yoksun yaniii:43::43::43:

bugün kendimi çokk durgunn yorgunn ve bitkinn hissediyorumm ve itiraf edimm kızlar yarın tartıya çıkmaya korkuyorum sanki hiç gitmedii gibi geliyo bana kilo:43::43::43::43::43::43::43:
burda yazdıklarımın dışında hiçç bişey yemiyorum kızlar walla yaa ama nie böyle oluyo anlamdımm kiii:14::14::14::14:

canım bende çıkmaya korkuyodum ama yarın tartılamam haber edeme diye çıktım az önce
çok az da olsa vermişim :8:
regl döneminde felanmısın :26:
her hafta vereceksin diye bişey yok bak bende geçen hafta kaçamak dahi yapmadım ama gram dahi vermedim :34:

sıkma canını sağlıklı gitsinde zor olsun

yokkk yokk canımm yarın sabah itibariyle başlıyorum içmeyeee denicemm yani :27::27:
bu arada kilooolaarr özele mi yazılcak yine anlamadımm :44::44:
hıı bide gidicen ölemiii yoksun yaniii:43::43::43:

bende bilmiyom canım bi özele yazılıyodu bi yazılmıyodu :27:

aman yazayım gitsin burdna ben :9:

300 gram vermişim vere vere :60:

kaptan yeni klom 74.4 :52:

evet canim eşim gece nöbetinde bugün yengmede kaç zamandır çağırıyo gidicem oraya yaırn gelicem ama kız merak etme :29::29:

birde ben form ve 5 1 yerde çayı içmeyi bırakmıştım işte zararlı felan denilince

yeniden başladım içmeye

acayip faydalarının olduğunu düşünüyorum şimdi burda nasıl anlatırım bilmiyorum ama

afedersiniz ama insanın dışkısından bile yağ çıkıyo bariz görüyosun :77:

canım bende içiyodum 5 biyerde ama evtt zararlı denilince bende bıraktımm faydasını görüyodumm aynennn sana katılıyorumm:29::29:bide yine aktardann altınçilek alıcam kurusunuu onada başlıiimm diorum tekrar :25::25:
sabah arkadaşım aradı çünkii düğünü olan onuda diete sokmuştum ben benimle beraberr dedikii ayyy fadik bu nasıl harika bişeymiş iştahım gitti valla etkisini gördümm baya dediii ee tabi çok sevindimm bendee:29::29::29::29:

canım bende içiyodum 5 biyerde ama evtt zararlı denilince bende bıraktımm faydasını görüyodumm aynennn sana katılıyorumm:29::29:bide yine aktardann altınçilek alıcam kurusunuu onada başlıiimm diorum tekrar :25::25:
sabah arkadaşım aradı çünkii düğünü olan onuda diete sokmuştum ben benimle beraberr dedikii ayyy fadik bu nasıl harika bişeymiş iştahım gitti valla etkisini gördümm baya dediii ee tabi çok sevindimm bendee:29::29::29::29:

aamn cnaım hee o çileğin sahtesini yapıyolarmış dikkat edin
allah korusun bi kadın ölmüştü geçen gün haberlerde..

bende bilmiyom canım bi özele yazılıyodu bi yazılmıyodu :27:

aman yazayım gitsin burdna ben :9:

300 gram vermişim vere vere :60:

kaptan yeni klom 74.4 :52:

evet canim eşim gece nöbetinde bugün yengmede kaç zamandır çağırıyo gidicem oraya yaırn gelicem ama kız merak etme :29::29:

canım geçenn hafta regli dönemindeydimmm walla şaşırdım artık yanii eski kıyafetlerimden birini giydimm belden düşüyoo ama bacaklar halaaa aynıııı odun gibiii yaaa:57::57::57::57::57:
en azından vermişsin canımmm geçen hafta narkoz v.s die öyleydi seninn belki hala etkisi sürüyodurrr :9::9::9:
yarın geleceksennn iyiii o zamn çünki bende hafta sonu izin alıcam kaptandan sınavlarım var yaa onun için deli gibi olurummm bütün günnnnnn:52::52::52::52:
hani görüşemeyikkk die üzülmüştümm yaniiiii balımm:29::29::29::29::29::29:

kilolarımızı nereye yıkska şaşırdık narkoz adet stres :60::60::60:

neyse kuzum yarın grşrz inşlhh :16::16::16::16::16::16:

kjaptannnn kaçırma beni gözden heeeeeeee :92::92::92::92::92:

kimsecikler yokk :78::78::78:
öğle yemeği olarak 1 domates ve salatalık 1 dilim k. ekmeği yedim kızlar canım bişey istemiyorr
bu arada ben bugün daha uğrayamıycamm dışarda işlerim var birazz akşam zaten gelemiyorumm hepinizi öpüyorummm :54::54::92::92::92::92::92::92::92:

kahvaltı süper, diğer öğünlerde ama makarna 1 tabak değilde yarım olsa eyiydi. hemde akşam olması kötü. biliyyosun kilo verenleri dinleyince sabah doyasıya, öğle kararında akşam az yiyorlar.

Ya evet haklısın arkadaşım ama oldu beni pazartesiye kadar hoş görün.
Pazartesi tamamen kendimi vericem hem diyete hem size, haftasonu sınavlarımı bi atlatayım pazartesiye rahatlarım.

kimsecikler yokk :78::78::78:
öğle yemeği olarak 1 domates ve salatalık 1 dilim k. ekmeği yedim kızlar canım bişey istemiyorr
bu arada ben bugün daha uğrayamıycamm dışarda işlerim var birazz akşam zaten gelemiyorumm hepinizi öpüyorummm :54::54::92::92::92::92::92::92::92:

Acıkmazsan öğünün baya hafif olmuş valla ne güzel :40:

Ya evet haklısın arkadaşım ama oldu beni pazartesiye kadar hoş görün.
Pazartesi tamamen kendimi vericem hem diyete hem size, haftasonu sınavlarımı bi atlatayım pazartesiye rahatlarım.

canım hoşgeldin ben aslı takım kaptanıyım kusura bakma bu aralar yoğunum geçmişe pek bakamadım söylediysende görmedim canım hedef kilonu söyler misin bide yarın kilo bildirim yapcaz. sen de kilonu yaz. yarın ki kilon başlangıç kilon olacak. bir hafta deneme süresi var. senin paylaşımlarından kararlılığından emin olursak takıma alcaz. haftaya listeye gireceksin. yarın ben neden yokum deme canım sonra

25.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları...............

aynalar 25:48::48::48:
pinkcat 11:69::69::69:
triptofan 31:71::71::71:
rosebery 14:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
irras 12:22::22::22:
fdm izinli :4::4::4:
selinay2002 10:36::36::36:
ayşen_34 44:65::65::65:
emidaf 35:71::71::71:

14. takım üyelerinden gün içinde 7 mesajdan az paylaşımda bulunan olmamıştır,teşekkür eder keyifli paylaşımlar dilerim.............:nazar::nazar::nazar:

canım eline sağlık

yarın en az 65 olmalıyım ne olur yaaa...............

inş canım olursun ama bu hafta bende tık yok :59:

ben inanmıyorum sana canım bak yarın 1 kilo gitmiş olacak meraklanma sen

kilolarımızı nereye yıkska şaşırdık narkoz adet stres :60::60::60:

neyse kuzum yarın grşrz inşlhh :16::16::16::16::16::16:

kjaptannnn kaçırma beni gözden heeeeeeee :92::92::92::92::92:

kaçırmadım canım yazdım listeye kilonu :34:

selam kızlar kimse yok bari menümü yazıp davetiyeleri hazırlayayım ben

sabah
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 biber
1 dilim kepek ekmeği
yarım şekersiz yeşil çay ( içemedim bir bardağı )

saat 10 da bir yeşil elma
saat 12 de bir yeşil elma
saat 14 deki elmamı yiyemedim prova yaptık
saat 16 da bir yeşil elma

selam roseberry ne var ne yok?bugün uğrayamadım ben ya.Kyınvalidenin hatim töreni varmış oraya davetliydik oradaydım sonra da eve misafirleri geldi hadi ona yardım ediyim dedim.Zaten bu aralar hiç mi hiç iş havamda dilim hep uyuyom.çünkü buralar çok SIIICCAAAAAKKKK

fatoşşşşşşşşşşşşşş gülümmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkk özledim seniiiiiiiiiiiiiii nolursun geri gellllllllllllll fatoşşşşşşşşşşş seni çok seviyommmmmmmmm nolursun geriii dönnnnnnnnnnnn:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayyyy ilahi benn hani bi adam vardı yaaaa tülayyyyyyyyyyyyyy diyennn ona özendimmm:60::60::60::60:

çok güldüm yaa:))fadik ya bu aralar herif sürekli tepemde çok komediyiz.Noluyo len diy gülerek ben gelince değiştiriyon sayfayı diyo anlıyo hırto:))neyse du bakalım bi süre daha köşe kapmaca oynayalım sonrası Allah kerim.Bu arada 2 gündür bende diet falan hak getire.Burası acayip sıcak ve hiç bişey yiyesim gelmiyo sonra öğünleri kaçırdığım ve bütün gün aç olduğum için akşam ister istemez kaçıyo hı bi de spor yapamadım tabi:((off off ne olacak bakalım yarın sabah çok merak ediyom

canım hoşgeldin ben aslı takım kaptanıyım kusura bakma bu aralar yoğunum geçmişe pek bakamadım söylediysende görmedim canım hedef kilonu söyler misin bide yarın kilo bildirim yapcaz. sen de kilonu yaz. yarın ki kilon başlangıç kilon olacak. bir hafta deneme süresi var. senin paylaşımlarından kararlılığından emin olursak takıma alcaz. haftaya listeye gireceksin. yarın ben neden yokum deme canım sonra

Kaptancım başlangıç kilom: 76
Hedefim : 65
İnşallah kurallara uyarım zaman buldukça yazarım zaten de bu haftasonu dediğim gibi sınavlarım var vakit buldukça ders çalışıyorum ondan gelemediğim oluyo şu bir iki gün ki duruma bakmayın:61:

Back
X