- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.801
canım çooookkk sıkılıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyimiş menü baya dikkat etmişinben var ya bugün ne yediğimi yazıyım en iisi de kız sen bana biraz.sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir salçalı.sonra camide lokum dağıttılar 2 tane ondan.Fakat asıl bomba şimdi geliyo büyük ısrarlar üzerine öğle 4 kaşık patates salatası,1 dilim ağlayan pasta(Kihayvan gibiydi siz ona 2 dilim diyin),yarım dilim de patatesli tuzlu pasta
kız bana kardeş kıs hatta döv.ama söz akşama sadece çorba ve salata var.çünkü acayip pişmanınm![]()
selam kızlar.bugün norm fazlası olduğumu vetayin istemem gerektiğini öğrendim. okulları araştırıyorum evime yakın yerler yazacam inş. zaten bu okulumda pek mutlu değilim. hep genç olduğu için ilişkiler enteresan. daha köklü bir okul beni alır mı acabbb?
2011-05-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 2 ADET 120
[2] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[3] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[4] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[5] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 6 ADET 375
[6] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[7] Sütaş Muzo 0.2 LİTRE 124
Toplam : 1201 kal
kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim yaa :44:
canım çooookkk sıkılıyor![]()
ne oldu canııım neyin var ?
üfff bende bol bol su içtim açlığımı bastırayım diye. ama lıkır lıkır ediyorum yürüken.![]()
menüde makarna ızgara köfte salata var:)
kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim yaa :44:
Ya ben bu elma diyetini anlamadım, hep elmamı yiyosun kahvaltı dışında canım zor değil mi?
ya benim de eltiyle ilginç bi sorunum var.İnsanlarla çok iyiyiz yanlız uzun süre konuşunca araya muhakkak kıskançlık giriyo.Kendi başlarda hiç istenmemiş bu aileye.Baya sorunlar olmuş.Bizde normal düğünde ne yapılıyosa o yapıldı fazla abartılı bi durum yoktu ama ona bile bi laflar edilmiş işte.Sonuçta elti eltinin şeyini bile kıskanırmış şimdi yazmıyım o kelimeyi kamuya açık alan merak eden arklar özel mail istesin![]()
bişey yok canım öylesine bir sıkıntı geldi
sen nasılsın iyisindir inş
iyiyim canım bugün aerobike başladım yarın akraba günümüz var bir sürü mamalar yaptım annemdeyim 30 dakika da yürüdüm bundan sonra kim tutar beni full spor yapıcam inşallah yattığım günlerin acısını çıkarıcam bir mani olmazsa
kızlar ya hani 1 hafta önce fln boğazlarımdan kötüydüm hatırlarsanız kültür yapmıştı doktor
bugun sonuç gösterdim beta virüsü varmış bademciklerde ... alınması lazımmış acilen tedavisi yokmuş :44:
tedavi edilmezse böbrek kalp kas ağrılarına yol açabilirmiş uf yaa :44:
kızlar ya hani 1 hafta önce fln boğazlarımdan kötüydüm hatırlarsanız kültür yapmıştı doktor
bugun sonuç gösterdim beta virüsü varmış bademciklerde ... alınması lazımmış acilen tedavisi yokmuş :44:
gülçin daha öncede sormuştum ama bir daha sorucam unuttum sen 5.5 km hızla yarım saatte kaç kalori yakıyorsun benim makina 85 kalori gösteriyor bana çok az geliyor nerden öğrenebilirim
saolun canım ya tarih daha belli değil bi kaç doktora daha gitmeyi düşünüyorum ..
özele gittim ben en ufak birşeyde bile özeller ameliyat der biliyorsunuz ama bugun 3 kişi ile görüştüm hepsi aynı şeyi dedi stres bastı ya :44:
pazartesi eğitim araştırma hastanesine gidicem
geçmiş olsun canım ,benim oğlumada öyle demişlerdi başka iki
doktora götürdüm onlar alınmayacak DEDİ hemen aldırma bence.........
geçmiş olsun gülşahcım biran önce ol ameliyatını allah korusun başka hastalık çıkmasın..