- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.861
pekii.pekiii böle umursamadığı anlar oldu mu ne biliyim günlerce konuşmadığınız zamanlar... bizim iilişki şeyside 27 ocakta başladı herşey çok erken. basit sorunlar olmadığı sürece ayrılmam demiştim ama şu durumda moralim gerçekten çok kötü![]()
cnm bizim konusmadığımız birgün bile olmadı.zaten okulda yani 3.5 sene beraberdik.ve hergün görüştük.dersler ve gece hariç hep beraberdik öyle diyim.ayrı şehirlerdeyiz şu an amahergün görüşürüz.tel olmasa bile msn de cam açarız saatlerce konusuruz.konuscak bişeyimiz yoksa oyun fln oynarız.bizde bir de şöyle ir durum var asla küs kalmayız.kızarız bagırırz belki ama o anlıktır.ondan sonra sakinleşince tekrar konusurz.bu en fazla bir saat olur şimdiki durumlarda.ama ilişkimizin başındayken bir aylıkken fln ben inanmıyordum aşka sevgiye çok çektirdim.ufacık şeyden kavga çıkarırdım.aşkım bile demedim 5 6 ay.ama yine de o benim güvenimi kazanmak için elinden geleni yaptı.hergün buluştuk.bana katlandı.bunları düşündükçe gerçekten sevdiğini birkez daha anlıyorum