Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pekii.pekiii böle umursamadığı anlar oldu mu ne biliyim günlerce konuşmadığınız zamanlar... bizim iilişki şeyside 27 ocakta başladı herşey çok erken. basit sorunlar olmadığı sürece ayrılmam demiştim ama şu durumda moralim gerçekten çok kötü :14:

cnm bizim konusmadığımız birgün bile olmadı.zaten okulda yani 3.5 sene beraberdik.ve hergün görüştük.dersler ve gece hariç hep beraberdik öyle diyim.ayrı şehirlerdeyiz şu an amahergün görüşürüz.tel olmasa bile msn de cam açarız saatlerce konusuruz.konuscak bişeyimiz yoksa oyun fln oynarız.bizde bir de şöyle ir durum var asla küs kalmayız.kızarız bagırırz belki ama o anlıktır.ondan sonra sakinleşince tekrar konusurz.bu en fazla bir saat olur şimdiki durumlarda.ama ilişkimizin başındayken bir aylıkken fln ben inanmıyordum aşka sevgiye çok çektirdim.ufacık şeyden kavga çıkarırdım.aşkım bile demedim 5 6 ay.ama yine de o benim güvenimi kazanmak için elinden geleni yaptı.hergün buluştuk.bana katlandı.bunları düşündükçe gerçekten sevdiğini birkez daha anlıyorum:69: bence eğer sen de gerçekten seviyorsan hemen vazgeçme.tabii hakettiğini düşünüyorsan

ahh ahh sorma tatilde :((( off pff neyse cmt dönüyo.tabii döndüğü yer de izmir yani pek ffark yok.:35: sürekli arıyorum.nolur nolmaz diye.güveniyorum ama tedbiri elden bırakmamak gerek zaten isteyen yapar ne kdr arasam da neysee:31:

modern zamanın en büyük korkusu aldatılmak. ne diyeyim çok da fazla aklına düşürmemek lazım. hırsızın aklına taş düşürmek diye bi deyim var ya.:34::34:ya iyiki bizimkinin iş yerinde bayan yok. hepsi sap sap bekar erkekler.tek evli bizimki.

cnm bizim konusmadığımız birgün bile olmadı.zaten okulda yani 3.5 sene beraberdik.ve hergün görüştük.dersler ve gece hariç hep beraberdik öyle diyim.ayrı şehirlerdeyiz şu an amahergün görüşürüz.tel olmasa bile msn de cam açarız saatlerce konusuruz.konuscak bişeyimiz yoksa oyun fln oynarız.bizde bir de şöyle ir durum var asla küs kalmayız.kızarız bagırırz belki ama o anlıktır.ondan sonra sakinleşince tekrar konusurz.bu en fazla bir saat olur şimdiki durumlarda.ama ilişkimizin başındayken bir aylıkken fln ben inanmıyordum aşka sevgiye çok çektirdim.ufacık şeyden kavga çıkarırdım.aşkım bile demedim 5 6 ay.ama yine de o benim güvenimi kazanmak için elinden geleni yaptı.hergün buluştuk.bana katlandı.bunları düşündükçe gerçekten sevdiğini birkez daha anlıyorum:69: bence eğer sen de gerçekten seviyorsan hemen vazgeçme.tabii hakettiğini düşünüyorsan

telefonuma bakiim dedim aramış.hemen msj çekmiştim faceden çıkalı 1 dakika olmuştu direk msj gönderdim en son paylaştığın şeyle bi msj mı göndermeye çalışıyosun diye. paylaştığı şeyde aslı güngör son öpücük:14::14::14::14:

Eda süpersin.. sabırlıymış sevgilin.

modern zamanın en büyük korkusu aldatılmak. ne diyeyim çok da fazla aklına düşürmemek lazım. hırsızın aklına taş düşürmek diye bi deyim var ya.:34::34:ya iyiki bizimkinin iş yerinde bayan yok. hepsi sap sap bekar erkekler.tek evli bizimki.
haklısın cnm ve sen şanslısın:) bu arada dün günlük aldım yazmaya başladım buluştuğumuzda ona vercem.bundan hiç bahsetmedim.kırmızı kurdeleye sarcam eline vercem şimdiden hayalini kuruyorum çok anlamlı.:16: sonra o bana vercek yazıp gerçekten ilerisi için çok güzel bir hatıra.

telefonuma bakiim dedim aramış.hemen msj çekmiştim faceden çıkalı 1 dakika olmuştu direk msj gönderdim en son paylaştığın şeyle bi msj mı göndermeye çalışıyosun diye. paylaştığı şeyde aslı güngör son öpücük:14::14::14::14:

cnm işte böyle yapma.aklına düştüyse aç konus ama şarkı bana mı deyip kötü şeyleri kendine yorma.sana değilse bile inadına sana der.sen öyle düşündüğün için

haklısın cnm ve sen şanslısın:) bu arada dün günlük aldım yazmaya başladım buluştuğumuzda ona vercem.bundan hiç bahsetmedim.kırmızı kurdeleye sarcam eline vercem şimdiden hayalini kuruyorum çok anlamlı.:16: sonra o bana vercek yazıp gerçekten ilerisi için çok güzel bir hatıra.

cnm işte böyle yapma.aklına düştüyse aç konus ama şarkı bana mı deyip kötü şeyleri kendine yorma.sana değilse bile inadına sana der.sen öyle düşündüğün için

doğru aslında. Allahım nolurrr uyumak için hazırlık yapıyo olsun uyumasında arasınn bitecekse bitsin artık yeterrrrr:14::14::14::14:

geçmişi okudummm kızlarr toplu alıntı yapıp cevap yazmayıı bilmiourummm:17::17::17::17: onun için böyle yazıyım dedimmm
gülçinnn canımm yaa görüşemiyoruzz akşamları ben yokum gündüzleride senn :82::82:tayin işide istediğin bir yer olur inşallaahhhhh :46::46:

esraa seni alkışlıyorummmm:46::46: spor yapman v.ss inan çoğu kadın çocuğunu bahane ederek birçok şeyden kaçarken :57::57: sennn spor bile yapıyosunn helal olsun sana bacımmm nediim:46::46:

güzel kaptanımm bana inandığın için sağoll destek olduğun içinde :29::29::29:
bu arada bende sıkılıyorumm bu sıralar melankolik bi haldeyimm yani:17::17::17:

edacımm allah senin bu ilişkini daimm etsinn inşallah hep böyle devam eder ve hep böyle güvenle bakarsınn sevgiline:81::81:

gizem canımm sanada geçmiş olsunn hani bende sölemiştim yaa ablamın da bademciklei şişmişti ondan da kültür almışlardı sonuçları pztesi alıcakk baya korktuk ailecek bizde ama zaten ona doktor ameliyaat dedii inşallah hayırlısıyla ameliyatınızı olurrsunuz üzülme ama olrmu:71::71:

çatlakk kemmikk canım sende derslerine odaklan bence sevgilinlede konuşş hani kafan rahatlar belki bitecekse biter devam edeceksede eder en azından sende böyle yıpranmamış olursunn :82::82:

kahvaltımı paylaşmayı unuttum kızlarrr :9::9::9:
1. dilim ekmek
1. adet karper peynir
şekersiz çay
1.çay kaşığıda reçel

kızlar ya hani 1 hafta önce fln boğazlarımdan kötüydüm hatırlarsanız kültür yapmıştı doktor
bugun sonuç gösterdim beta virüsü varmış bademciklerde ... alınması lazımmış acilen tedavisi yokmuş :44:
tedavi edilmezse böbrek kalp kas ağrılarına yol açabilirmiş uf yaa :44:
canım geçmiş olsun ama bence de önce başka doktorları da bi gez.Bizim arkadaşa akciğerlerinde mantar var diyip 4 ay tedavi uyguladılar.O da cerrahpaşaya gitti sonradan çünkü bi türlü düzelemedi.Meğer kız zatüre olmuş sadece.Bi kaç ilaç kullandı düzeldi.Tek doktorun dediğine inanma asla

gülçin daha öncede sormuştum ama bir daha sorucam unuttum sen 5.5 km hızla yarım saatte kaç kalori yakıyorsun benim makina 85 kalori gösteriyor bana çok az geliyor nerden öğrenebilirim
canım senin salon du di mi ve yeni başlıycaktın.Memnun musun bfitten?Burda da var ben de gitsem mi die düşnüyom ama bakalım:(

bnmkininde akrabasıyla konuştum laf arasında sorarım aşk durumları nasıl diye demişti biraz önce konuştuk telini kapatmış beyfendi.şimdi facede ve ben hiç bişi yazmıyorum yazmıycamda yine dalmıştır okeyee yahuu beddua edesim var döner dolaşır beni bulur diye susuyorumm
kemmikçim bence de çok üstüne düşme birak bi kaç gün hatta 1 hafta o düşünsün bakalım bu ilişki de ne istiyo.Çocuk bence düşünmeye fırsat bulsun biraz.Sen üsteledikçe o kaçacak bundan emin olabilirsin.Sen derslerine yoğunlaş.Unutma hayatın sadece erkek arkadaşından ibaret değil.Sen onsuz da buraya kadar geldin.O yüzden hayatındaki diğer şeylere biraz yoğunlaş bu dönemde.Erkekler biraz arada rahat kalmayı ister.Kendine sorabilme sürecine girmesi lazım bu vatandaşın:1:bu arada ya yanlış anlama ama akrabasına da çok güvenme bence.Sonuçta onlar senden daha uzun süredir tanışıyor.Ben bu konuda epey güvensizim her zaman akraba akrabayı tutar.Ben de olsam aynı şeyi yaparım çünkü.Kuzenimle sevgilisinin arasında olsam kuzene söleme dedii herşeyi sadeleştirerek ya da ima yollu muhakkak belli ederim.O yüzden başkasını sokma araya ve biraz düşünmesi için fırsat ver bence.

ya ben şimdi farkettim catlak_kemmik ile fatma niye yok listede :44:
evet yaaa biz de olalım nüttffeeenn.Bu arada kaptanım cidden paylaşım için uğraşıoz ya.
wala kızlar ben evlenmeden önce eşimle baya şeler yaşadık oda beni düşündü hep ama erkek milleti işte güven asla olmaz :44:
ben mesela eşime güveniyorum ama çevresindekilere güvenmiyorum
yaa varya şimdi çok sevişgen olduğumuz zamanlar geldi aklıma :69::69::69:
ahh ahh daha dün bunu ima etim eşime.Ya hani köşe bucak yanlız kalmak istiyodun benle.Kaça kaça görüşüyoduk şimdi eh işte.Düşünsene haftanın bi günü eski gün olma şartı koysak bu heriflere ne süper olur di mi:1:her şey yasakmış ve evli olmadan önceki zamandaymışız gibi davransak:1::1:

canım deneme süresindede giriyorlar listeye devam ediyorlar mı bakıp takıma öyle alcaz
olsun ikiside devam ediyor benim gördüğüm kadarı ile

en büyük kaptan bizim kaptan:65:

süpersin yaa:52::52:

dediğim gibi canım sakinliğini koru ve ona biraz zaman ver bence.

bu ardaa kızlar herkese GÜNAYDIIINNNN
Bugün itibariyle kilom 76.6.Kaptancım 77 ile başladım.
ya çok az sebebi de sporsuzluk ve kaçamaklar:43::43:hem de ne kaçamak.
Bu arada bu hafta daha farklı asılacağım.Dün sülalecek yemeğe gittik.Benim büyük görümce ile elti hep rekabet halinde.Ya inanmazsınız kızlr ikisinin de 2 çocuk var ve ikisi de 55-53 civarı.boylar da 165 civarı.YYUUUHHH diyorum.Aralarında en kilolu benim yaaa:(((:43::43:Bi de merak ediyorum bu arkadaşların bağırsakları nerede yaf.Dümdüz karın yaaaaa bu kadar mı olur anlamadım kiiii:43:
Artık daha dikkat edicem çünkü cidden dün çok bunaldım kızlar homidi gırtlak yiyo kayınvalide de hep onlara ikram modunda siz yiyin kızlar ihtiyacınız var diyo sürekli.Bir kere de bana demedi ya:((nasılsa kilo almış başını gidiyo buna demeye gerek yok modunda:43:Ama akşam ahd ettim bu işe.Bu hareketlerin hepsini teker teker yedircem yaaa

fadik enrdesin kız buluşamıyoz bi türlü gelde iki laın belini kırak.bu arada kahvaltım ılık ballı limonlu su ,1 dilim çok tahıllı ekmek,yarım haşlanmış yumurta,2 zeytin,1 kk peynir.Artık hayatıma daha çok yeşillik koycam hiç yemiyom ya

Back
X