Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fatoşşşşşşşşşşşş geldimmmmmmmm bacımmmmmmmm yettim gayrıııııııııııııııııı:60::60::60::60:
görüşemiyoruz yahuuuuu ösledimm :14::14::14:

Kizlarr nasilsiniz
iyisinizdir umarim da benim klavyede bi tuhaflik var :1:
ben isle gucle ugra;ioyrm ya ben yazamiyorm ben de mi var sorun sadece
yarin ve pazar sinav var kizlar yazamam ben pazartesiye kadar evdede net yok cunku arkadasa gidersem yazarim ama neyse gun icinde gr;rzz

geçmişi okudummm kızlarr toplu alıntı yapıp cevap yazmayıı bilmiourummm:17::17::17::17: onun için böyle yazıyım dedimmm
gülçinnn canımm yaa görüşemiyoruzz akşamları ben yokum gündüzleride senn :82::82:tayin işide istediğin bir yer olur inşallaahhhhh :46::46:

esraa seni alkışlıyorummmm:46::46: spor yapman v.ss inan çoğu kadın çocuğunu bahane ederek birçok şeyden kaçarken :57::57: sennn spor bile yapıyosunn helal olsun sana bacımmm nediim:46::46:

güzel kaptanımm bana inandığın için sağoll destek olduğun içinde :29::29::29:
bu arada bende sıkılıyorumm bu sıralar melankolik bi haldeyimm yani:17::17::17:

edacımm allah senin bu ilişkini daimm etsinn inşallah hep böyle devam eder ve hep böyle güvenle bakarsınn sevgiline:81::81:

gizem canımm sanada geçmiş olsunn hani bende sölemiştim yaa ablamın da bademciklei şişmişti ondan da kültür almışlardı sonuçları pztesi alıcakk baya korktuk ailecek bizde ama zaten ona doktor ameliyaat dedii inşallah hayırlısıyla ameliyatınızı olurrsunuz üzülme ama olrmu:71::71:

çatlakk kemmikk canım sende derslerine odaklan bence sevgilinlede konuşş hani kafan rahatlar belki bitecekse biter devam edeceksede eder en azından sende böyle yıpranmamış olursunn :82::82:

:46::46::46:fadikim gülüm gitmiş bi kilo hadi bakalım :nazar:tebrik ettim yaf.
bu arada yorumların altında beğen yazan yerin hemen altında alıntı ile cevap yaz yazıyo bi de yanında boş bi konuşma baloncuğu gibi bişey var.onu seçince bi tik işareti çıkıyo zatene.onu seçiyosun o yorum için.Sonra başka hangi yorumu seçmek istiyosan onu seç.Sonra da konuya cevap vere tıkla zaten yorumları alıntı yapmış halde sayfa önüne açılıyo.Sen de hiç bir şeyi silme o sayfada yoksa yorum aldığın gözükmüyo.Sadece önüne arkasına cümle yazabiliyon.O da sonra yorumdan alıntı yapmış gibi gözüküyo.

fatoşşşşşşşşşşşş geldimmmmmmmm bacımmmmmmmm yettim gayrıııııııııııııııııı:60::60::60::60:
görüşemiyoruz yahuuuuu ösledimm :14::14::14:
sorma cnaım ya bi yoğunluk bi yoğunluk uğraş dur.Bu arada evin doğalgaz işi bitti çok sevindim.Bi de şu kilolardan kurtulsam daha bi sevincem.Kız ben artıkın yoğun başlamak istiyom sallamıycam öle karar aldım.Bi arkın deyimiyle kimdi hatırlamıyom şimdi 1 damacana kadar yağ çıkması laxım bu vücuttan bu da 1 bardak 1 bardak olmaz ki her hafta.O yüzden daha bi yoğun yapmak istiyom spor ve dieti.Kaçamkaları azalmak istiyom çünkü demin de yazdım akşam çok moralim bozuldu ya.

Kizlarr nasilsiniz
iyisinizdir umarim da benim klavyede bi tuhaflik var :1:
ben isle gucle ugra;ioyrm ya ben yazamiyorm ben de mi var sorun sadece
yarin ve pazar sinav var kizlar yazamam ben pazartesiye kadar evdede net yok cunku arkadasa gidersem yazarim ama neyse gun icinde gr;rzz

hakkat kız senin ş harfleri nie öle çıkıyo.tipi kaymış ş:37:

sorma cnaım ya bi yoğunluk bi yoğunluk uğraş dur.Bu arada evin doğalgaz işi bitti çok sevindim.Bi de şu kilolardan kurtulsam daha bi sevincem.Kız ben artıkın yoğun başlamak istiyom sallamıycam öle karar aldım.Bi arkın deyimiyle kimdi hatırlamıyom şimdi 1 damacana kadar yağ çıkması laxım bu vücuttan bu da 1 bardak 1 bardak olmaz ki her hafta.O yüzden daha bi yoğun yapmak istiyom spor ve dieti.Kaçamkaları azalmak istiyom çünkü demin de yazdım akşam çok moralim bozuldu ya.

hakkat kız senin ş harfleri nie öle çıkıyo.tipi kaymış ş:37:

kendini damacanayla kıyaslayan bendim:1::1:
ama artık damacanadan daha zayıfım:63::63:

günaydın kızlar bugün misafirlerimiz olduğu için giremem hemen kilomu bildireyim

69.4 yani 300 gram vermişim sanırım duraksama dönemine girdi bu hafta kendimi öldürdüm spor yapıcam diye ama gitmeyince gitmiyor işte olsun bunada şükür .....

canım bu arada sen bu hafta normalden farklı oalrak ne yaptın onu bi diiversene.Belki bizde de işe yarar

günaydın kızlar bugün misafirlerimiz olduğu için giremem hemen kilomu bildireyim

69.4 yani 300 gram vermişim sanırım duraksama dönemine girdi bu hafta kendimi öldürdüm spor yapıcam diye ama gitmeyince gitmiyor işte olsun bunada şükür .....

canım olsun ya hiç yoktan iyidir.Azıcık bile olsa eksiye gidiyon sonuçta.Bu arada sen spor salonundan memnun musun?ortam falan nasıl gerçi yeni başladın ama

bu sabahhhhh bu ne yoğunlukk böyleeeeeeee süperrr süperrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
canım gıdım gıdım gidiyo yaaa 1 kilo 1 kiloo düğüne kadar yokkk yaa gitmeyecek istediğim kadar ama yokkkkkkkkkkk bu hafta böyle geçtii artık pztesi itibariyle ne misafir istiyorum nede bişeyyy :22::22::22::22::22::22: spor yapıcammm yaaaaaaaaaaaa :53::53::53::53::53:
heytttttttt sinirlendimm bak şimçikkkkk ufffffffff gıdım gıdımmm abur cubur bile yemiyom artıkınn yaa kaç günlerr olduuu:84::84::84::84::84::84::84::95:

bu sabahhhhh bu ne yoğunlukk böyleeeeeeee süperrr süperrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
canım gıdım gıdım gidiyo yaaa 1 kilo 1 kiloo düğüne kadar yokkk yaa gitmeyecek istediğim kadar ama yokkkkkkkkkkk bu hafta böyle geçtii artık pztesi itibariyle ne misafir istiyorum nede bişeyyy :22::22::22::22::22::22: spor yapıcammm yaaaaaaaaaaaa :53::53::53::53::53:
heytttttttt sinirlendimm bak şimçikkkkk ufffffffff gıdım gıdımmm abur cubur bile yemiyom artıkınn yaa kaç günlerr olduuu:84::84::84::84::84::84::84::95:

sorma ya akşam o götü göbeği saklıycam diye resmen karakterim değişti ya.Ezik sünepe bişey oldum milletin yanında.HAYIR YA BU BİZ DEĞİLİZ:KENDİNE ÖZGÜVENİ OLMAYAN Bİ KARI OLDUM YA bu iş burada biter.Ben de senin yanındayım.Haftaya 1,5 kilo vermeyen ne olsun ya.Akşamdan kalma bi sinir de vardı üzerimde de onun da acısı çıkyo fadikim.Bu arada yeni bişey yapalım mı mesela bi ark da önermişti bunu yaptığımız sporları da yazalım buraya.En büyük sorun spor.Bi de bundan sonra yeni hedefim sabahları 1 saat erken kalkıp spor yapcam yine.Son 2 haftadır bıraktım iyice.

hakkat kız senin ş harfleri nie öle çıkıyo.tipi kaymış ş:37:[/QUOTE]

Evet ya neden böyle oldu anlamadım ama düzeldi :46:

sorma ya akşam o götü göbeği saklıycam diye resmen karakterim değişti ya.Ezik sünepe bişey oldum milletin yanında.HAYIR YA BU BİZ DEĞİLİZ:KENDİNE ÖZGÜVENİ OLMAYAN Bİ KARI OLDUM YA bu iş burada biter.Ben de senin yanındayım.Haftaya 1,5 kilo vermeyen ne olsun ya.Akşamdan kalma bi sinir de vardı üzerimde de onun da acısı çıkyo fadikim.Bu arada yeni bişey yapalım mı mesela bi ark da önermişti bunu yaptığımız sporları da yazalım buraya.En büyük sorun spor.Bi de bundan sonra yeni hedefim sabahları 1 saat erken kalkıp spor yapcam yine.Son 2 haftadır bıraktım iyice.

Süper fikir katılıyorum sana sporları yazalım sabahları da yapalım da ne yapalım ki yaa

süpersin yaaaaaaaa:nazar::nazar::46:tebrik ederim kız sakın gevşeme var ya böle devam et 3 ay sonra var ya 34 beden bilem giyersin.:65:

tşk ederimmmmmmm.. abur cubur olayını tamamen bırakmıştım. çok uzun süredirde şekersiz çay içiyodum. şimdide şey yapıyorum. bizde kocaman bi cezve var annem istemeye geldiklerinde bunu kullanırız diye almıştı baktım ablama gelen giden yok işe yaramıyo diye ben sahip çıktım bnm oldu artık:1::1::1: 1 litre suyu kaynatıp döküyorum ona bide form çaylarından 1 tane atıyorum içine saallamalardan bnm içme sıcaklığıma gelesiye kadar baya bi rengi çıkıyo sürekli onu içiyorum. sonra spor yapıyorum. abur cuburu tamamen bıraktım dediğim gibi kaçırsam bile pişman oluyorum gidip midemde ne var ne yok çıkarıyorum:78: sonra bizim evin koridorunun iki başında oda var takıyorum mp3 mü yürüyorum canım sıkıldıkça. bizimkiler abur cubur yerken ıyyy diye bakıyorum onlara bezan dayanamayacak gibi oluyorum buraya yazıyorum şundan yesem ne olurkiğğ diyeee. kötü kötü smleyler görünce yiyesimde kaçıyo:1::1:

tşk ederimmmmmmm.. abur cubur olayını tamamen bırakmıştım. çok uzun süredirde şekersiz çay içiyodum. şimdide şey yapıyorum. bizde kocaman bi cezve var annem istemeye geldiklerinde bunu kullanırız diye almıştı baktım ablama gelen giden yok işe yaramıyo diye ben sahip çıktım bnm oldu artık:1::1::1: 1 litre suyu kaynatıp döküyorum ona bide form çaylarından 1 tane atıyorum içine saallamalardan bnm içme sıcaklığıma gelesiye kadar baya bi rengi çıkıyo sürekli onu içiyorum. sonra spor yapıyorum. abur cuburu tamamen bıraktım dediğim gibi kaçırsam bile pişman oluyorum gidip midemde ne var ne yok çıkarıyorum:78: sonra bizim evin koridorunun iki başında oda var takıyorum mp3 mü yürüyorum canım sıkıldıkça. bizimkiler abur cubur yerken ıyyy diye bakıyorum onlara bezan dayanamayacak gibi oluyorum buraya yazıyorum şundan yesem ne olurkiğğ diyeee. kötü kötü smleyler görünce yiyesimde kaçıyo:1::1:

alemsin ha cezve meseleine bayıldım:1::1:canım hepsiyi çok iyi yöntemler ben de uygulıycam yanlız şu çıkarma olayını iptal edip yerine spor cezası koysak.doğal olmayan yollarla çıkarınca mide sarkıyomuş haberin olsun.Sağlığından olacağına kilolu kal daha ii bence yanlış anlama yanlız samimiyetten söliyom bunu.Çünkü sena ve sağlığına değer veriom cidden.Ama diğer yöntemlerin hepsi gayet mantıklı ve yapılması gerekli şeyler.

alemsin ha cezve meseleine bayıldım:1::1:canım hepsiyi çok iyi yöntemler ben de uygulıycam yanlız şu çıkarma olayını iptal edip yerine spor cezası koysak.doğal olmayan yollarla çıkarınca mide sarkıyomuş haberin olsun.Sağlığından olacağına kilolu kal daha ii bence yanlış anlama yanlız samimiyetten söliyom bunu.Çünkü sena ve sağlığına değer veriom cidden.Ama diğer yöntemlerin hepsi gayet mantıklı ve yapılması gerekli şeyler.

abur cuburu normalde çok zor bırakırdım ama bu şekilde çok tiksindim o yönden yararı oldu

bide şey 30 beden olmak için tahmini kaç beden olmak lazım?:26::26:

bide şeyyy kalın kemikli olduğumu söylüyolar.çok zayıf olan arkadaşımın bileğini ölçtüm bide kendiminkini ölçmüştüm arada 1 2 cm fark var. bana göre ince kemikliyim. nasıl bilcem peki ben?

Back
X