kızlar herkese selamlar.Haklısınız iki gündür yoktum ama başıma acayip bişey geldi.Çarşamba günü eve geçtim öğleden sonra misafirim gelecek diye.Sabahtan da projeyi yusuf yusuf halde çizdim yetişti.Bi koşu eve geçip evi toparladım.Bi ara tv kablosunu taktığımızz 3lü priz var baya kısa.Onun çıkarıyım çocluk çocuk takılır düşer diye eğilip fişi çektim tam o sırada küt diye bi ses belimde ve kakılıp kaldım.Misafirler de ilk defa geliyo eve.Onlara karşı mahcup olmıyım diye belli etmek istemedim.Hafif hafif topallaya topallaya dolandım.Allahtan ark.lar yardım etti çay servisine.En son misafiri gönderdikten sonra koltuğa azıcık oturuyım dedim.Oturuş o oturuş bi daha kalkamadım

var ya tam rezillik ayağa kalkamıyorum,oturamıyorum vs.Nefes alırken bile zorlanıyorum.En son artık gece yatağa geçmek için emekleme sorunda kaldım

ve zar zor yatağa yattım.Ertesi sabaha da aynı şekilde.Sürekli sabah akşam ikişer tane kas gevşetici hap ve ağrı kesici yanına.Bir de en kötü yanı tuvalete gidemiyorum özellikle afedersiniz büyüğü yaparken ağlıyorum resmen

neyse çok şükür sıcak duş,haplar,kremler ayağa kalktım bugün ve doğruca hastaneye.Doktora gösterdik adam sinirsel olabilir dedi.Sanırım hem ofiste hem evde sürekli koşturmak yaptı bunu

neyse adam p.tesiye kadar devam et ilaçlara sonrası da bi daha bakar emar çekeriz gerekirse dedi.Dua edin inş ameliyat falan demez

(