Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimi uyandırdım adam daha 1 saat olmuş yatalı diyorumki aşkımm 1 kilo daha verdim :66::66::66:
bi yandanda oynuyorum ama sabah sabah
adam gözünü açtı bana delirmişim gibi bakarak oynak dombili dedi geri uyudu :60::60::60::60:

en kolay benim nickim herhalde :27:

süper bi iletişim ya bayıldım.:nazar:Allah bize de 1 kilo verip oynamayı nasip etsin haftaya.

kızlar ben kaçıyom bu arada.Bugünlük.yarın görüşüüz inş.çok öptüm.bu hafta daha güzel asılcam söz:kkk:kaptancım hedefe yaz sen 1 kilo

eşimi uyandırdım adam daha 1 saat olmuş yatalı diyorumki aşkımm 1 kilo daha verdim :66::66::66:
bi yandanda oynuyorum ama sabah sabah
adam gözünü açtı bana delirmişim gibi bakarak oynak dombili dedi geri uyudu :60::60::60::60:

en kolay benim nickim herhalde :27:

kıssss inasn senin yanında yaşlanmaz bile yahuuuuuuuuuuuu hele şuu repliklerinn varyaaaa:60::60::60::60::60::60::60:
adamı cigara için uyandırmıdın dimi kızzzz günah vallaaaa :9::9::9::9::9: hoş benmde bazenn kardeşim gece çekimden gelincee nolurr bi cigaraa içte öyle yattt diyorumm ablaaa yorgunum delimisinn yaa nie içimm yattt uyu diyo ben yokkkkk olmazzz sen içki benn de içim diorummm ayyy çokmu kötüyüm ben neeeee:47::47::47::47::60::60::60::60::60:

süper bi iletişim ya bayıldım.:nazar:Allah bize de 1 kilo verip oynamayı nasip etsin haftaya.

aminn canımm inşallahhhh beraberr halayyy çekerizzz:64::64::64::64::64:

kızlar ben kaçıyom bu arada.Bugünlük.yarın görüşüüz inş.çok öptüm.bu hafta daha güzel asılcam söz:kkk:kaptancım hedefe yaz sen 1 kilo

tamam canımm haydddeee gitt senn güzelce dinlen kendini yorma sakınnn kafana bişey takmaa hani ne olursa olsunn baktın çıtır bi hatun gördünn meselaa takma kafayaa:60::60::60::60::60::60::60: şaka yapıyorum balımm ama dikkat et kendineee pztesine kadar yoksunn zatennnn:14::14::14::14:
seni öslemekten yoruldumm yahuuuuuuuu:29::29::29::29::29:
allaha emanet ollll bacımmm öpüyorumm çokkkk:54::54::54:

kıssss inasn senin yanında yaşlanmaz bile yahuuuuuuuuuuuu hele şuu repliklerinn varyaaaa:60::60::60::60::60::60::60:
adamı cigara için uyandırmıdın dimi kızzzz günah vallaaaa :9::9::9::9::9: hoş benmde bazenn kardeşim gece çekimden gelincee nolurr bi cigaraa içte öyle yattt diyorumm ablaaa yorgunum delimisinn yaa nie içimm yattt uyu diyo ben yokkkkk olmazzz sen içki benn de içim diorummm ayyy çokmu kötüyüm ben neeeee:47::47::47::47::60::60::60::60::60:

beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyo kız :9::9:
herüfümün saçlarında beyazlar çıkmış diyorum uleyn 26 yaşında yaşladın gitti
ne yapayım sana hasret yaşıyorum ondandır diyo :60:

yok kız uyanmaz öyle kolay kolay süpürgeyi bile açtım yanına banamısın demez
nasıl yoruluyosa gece garibim :69:

aynen kız bende abime yapıyorum onu ama o bana hiç hayır demez hemen içelim der :27:

heee çokk harika bir iletişimimiz vardır bizim :9:
telde konuşurken merkez ben işe vardım der
bende anlaşıldı 182 görev yerini anons geçmeyi unutma derim :60::60:

haftaya hep beraber oynayalım inşlh
:65::65:

inşallaahhhh haftayaaa grupçekkkkk bi halayyy kurarızz oynarıuzz vallaaaaa:64::64::64::64::64::64: teyy teyyy:64::64::64::64::64::64::64:
ayyy bide ankara miskettt oynarızzz:60::60::60::60::60::60:

beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyo kız :9::9:
herüfümün saçlarında beyazlar çıkmış diyorum uleyn 26 yaşında yaşladın gitti
ne yapayım sana hasret yaşıyorum ondandır diyo :60:

yok kız uyanmaz öyle kolay kolay süpürgeyi bile açtım yanına banamısın demez

aynen kız bende abime yapıyorum onu ama o bana hiç hayır demez hemen içelim der :27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: kızzz sana artık nediiimm yaniiiiinasıl yoruluyosa gece garibm diyosunn:60::60::60::60::60::60::69::69::69::69:

allah seni gülmekten ayırmasın hiçççç emiii:69::69::69::69::69::69:

kızlar herkese selamlar.Haklısınız iki gündür yoktum ama başıma acayip bişey geldi.Çarşamba günü eve geçtim öğleden sonra misafirim gelecek diye.Sabahtan da projeyi yusuf yusuf halde çizdim yetişti.Bi koşu eve geçip evi toparladım.Bi ara tv kablosunu taktığımızz 3lü priz var baya kısa.Onun çıkarıyım çocluk çocuk takılır düşer diye eğilip fişi çektim tam o sırada küt diye bi ses belimde ve kakılıp kaldım.Misafirler de ilk defa geliyo eve.Onlara karşı mahcup olmıyım diye belli etmek istemedim.Hafif hafif topallaya topallaya dolandım.Allahtan ark.lar yardım etti çay servisine.En son misafiri gönderdikten sonra koltuğa azıcık oturuyım dedim.Oturuş o oturuş bi daha kalkamadım:43:var ya tam rezillik ayağa kalkamıyorum,oturamıyorum vs.Nefes alırken bile zorlanıyorum.En son artık gece yatağa geçmek için emekleme sorunda kaldım:50::50:ve zar zor yatağa yattım.Ertesi sabaha da aynı şekilde.Sürekli sabah akşam ikişer tane kas gevşetici hap ve ağrı kesici yanına.Bir de en kötü yanı tuvalete gidemiyorum özellikle afedersiniz büyüğü yaparken ağlıyorum resmen:43:neyse çok şükür sıcak duş,haplar,kremler ayağa kalktım bugün ve doğruca hastaneye.Doktora gösterdik adam sinirsel olabilir dedi.Sanırım hem ofiste hem evde sürekli koşturmak yaptı bunu:(neyse adam p.tesiye kadar devam et ilaçlara sonrası da bi daha bakar emar çekeriz gerekirse dedi.Dua edin inş ameliyat falan demez:((

geçmiş olsun canım,bende 11 sene önce öyle yere bir eğildim 10 sene çektim bel fıtığını 2 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum inşallah fıtık olmamışsındır kendne çok iyi bak şu an dinlen atlatırsın....

havalar ısındı inşallah iştahımız azalır doğumdan önce yazın ne güzel zayıflardım ama şimdi hormonlarım mı değişti ne kendimi paralıyorum anca gidiyor .....

öğle yemeğimi geç olsada yedim önce 1 büyük bardak form ve yeşlçay arkasından küçük bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği.....

yemeğimi hazırlarken aklıma yusufu kreşe götürdüğüm yerdeki öğrtemeni benle yaşıt bir bayandı çıtı pıtı bir kadın gün geçtkçe zayıfladı ve kendisine söylediğimde ekmeği azalttım 5 kilo verdim demişti ekmeği azaltmayla 5 kilo anam ben neleri azalttm daha 8 kilo verdim kaç aydır yaş ilerleyincede kilo zor gidiyor allah yardımcımız olsun...

canım işte bu hafta böyle oldu ama bir dahaki hafta az yeme normal diyet sınırları içinde ye
ne zamana kadar böyle yapacaksın..az yiye yiye vücut korumaya geçiyo işte
sık ye az ye hala ceza verdim diyosun ya :47:

grşrz canım :16:

canım napam uuff uuff
ben şu callenetics e bi bakam hareketleri zor ama ne edip yapacam başka çarem var mı :14:

evet canımm ben şahsen iyi bi ceza istiyorumm haftaya 3 kilo vermek istiyorumm 69 görücemm ya aa başka yoluu yokk yanii:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

canım kaptanımm bide şu yediklerimizi mi değiştirsek acaa eer metabolizma vücut yada alıştıysa bunlaraa farklı bişey yapalım bizdee olmadı kendine gelsin diyee:57::57::57::57: aç kalma kaptann ye bişeylerrr gerçi sana söylüyorumm ama bende sinirden daha biraz önce yaptım kahvaltımı:59::59::59::59:

kız ne diyon sen 3 kilo :53: kendine gel bacum
yediklerimiz derken :52:
canım sen çoğu öğünü atlıyorsun diğer öğünlerdede çok az yiyordun vücut buna alıştı nerdeyse yemiyordun o yüzden bir kaç fazla bişey yesen hemen etki etti
bide canım senin kilo verme olayını kendime yakın buluyorum. düğüne kadar bütün kilolarından kurtulmak istiyorsun buda olumsuz etkiliyor düğünü unut sen sağlıklı olmak için kilo vermek iste. kilon çok fazla değil boyunda kısa değil ben inanıyorum ki şuan fiziğin güzeldir ama takıntı yapmış durumdasın sen kendini daha iyi tanırsın neleri seviyon ya da sevmiyon buna göre sağlıklı bir diyet listesi hazırlayalım sana onu uygula ama öyle haftada 3 kilo vercem şeklinde değil her hafta yarım kilo ideal dediğim gibi düğünü unut sen düğün için değil sağlıklı olmak için kilo veriyorsun tamam mı canım haa şimdi sen niye uygulamıyorsun diyeceksin bunları terzi kendi söküğünü dikemez meselesi hocanın dediğini yap yaptığını yapma tamam mı canım :52:

ben hem severim hem döverim :60::60:

sağol yavrimm elma diyetim sadeec isimde kalsada 1 kilo verdim
ve dün gece yatmadna önce iki tane poğaça götürdüm
pişmanlıktan uyuyamadım sabah kalkınca wc ye bile gitmeden gözlerimi bile açamadan tartıda buldum kendimi :60::60::60:

ya bırak sen elma diyetini bide 2 poğaça yedim diyo inat yapar gibi :63:

tamam canım yazarım

adam mesaide yoruluyo dedim ama sonuna öyle bir ifade koymuşsun ki gelde yanlış düşünme :27:

annem bugün hamsili ekmek yapacak valla ne olursa olsun yiycem çok sefiyom çokda özledim ama akşam yemeği niyetine tabisi :27:

ye canım hakkın senin :46:

bu hafta sondan birinci oluruz herhalde :27:
haftayada inşlh birinci :65:

canım reklamın iyisi kötüsü olmaz 1. değilmiyiz sonuçta :52:
şaka bir yana bu hafta başta ben iyi bir toparlanmalıyız

havalar ısındı inşallah iştahımız azalır doğumdan önce yazın ne güzel zayıflardım ama şimdi hormonlarım mı değişti ne kendimi paralıyorum anca gidiyor .....

evet canım havaların ısınmasıyla en azından su içme işkencesi bitecek benim için

öğle yemeğimi geç olsada yedim önce 1 büyük bardak form ve yeşlçay arkasından küçük bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği.....

yemeğimi hazırlarken aklıma yusufu kreşe götürdüğüm yerdeki öğrtemeni benle yaşıt bir bayandı çıtı pıtı bir kadın gün geçtkçe zayıfladı ve kendisine söylediğimde ekmeği azalttım 5 kilo verdim demişti ekmeği azaltmayla 5 kilo anam ben neleri azalttm daha 8 kilo verdim kaç aydır yaş ilerleyincede kilo zor gidiyor allah yardımcımız olsun...

canım uzmanlar açıklamıştı geçende sağlıklı yiyecek olarak görünenler kişiden kişiye göre değişiyormuş. belki o sağlıklı yiyecekler sana iyi gelmiyor. o öğretmen için ekmek zararlı bişeymiş kesmiş kilo vermiş. senin için acaba ne zararlı onu bulmak lazım

bide şöyle bişeyde olabilir belki o öğretmen ilaç kullanmıştır ama kimseye bunu söylemiyordur ekmeği kestim diyordur buda olamaz mı canım sen canını sıkma iyi gidiyorsun her bünye aynı değil

kaptan ben bu hafta 1200 verdim . yeni kilom 75.6

bu arada arkadaşımda kalıyorum. okuma bayramım v-berbattı aksilikler üstüste geldi. müdür kalktı gitti bişe demedne. ama sonra düzeldi bilgisayar ve devam edebildik.ama ben kötü olunc arkadaşta aklı kalmış eve geldi aldı beni. öpüldünüz baayy. 7 mesajı geçmedim ben ceza aldımmı şimdi kaptan. yaa şu cezadan nefret ediyorum bana başka ceza versen.

canım üzüldüm okuma bayramında aksiliklerin olmasına ama senin elinde olan bişey değil bu üzme sakın kendini

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin :46::46::46:

bu cezayı konuşalım canım başka bir ceza ne olabilir önerilerinizi bekliyorum

02.06.2011 mesaj sayısı

aynalar - 18
pinkcat87 - 13
triptofan - yok
roseberry - 7
irras - 7
fdm - 8
selinay2002 - 14
aysen_34 - 8
emidaf - 37
catlak_kemmik - 17
faTTa83 - yok
Hulk - yok

gülçin, fatma ve hulk cezalı duruma düştüler :50:

hulk nerde acaba 3 gün oldu ve bugün bildirim yapmadı diskalifiye olcak malesef:59:

kız ne diyon sen 3 kilo kendine gel bacum
yediklerimiz derken
canım sen çoğu öğünü atlıyorsun diğer öğünlerdede çok az yiyordun vücut buna alıştı nerdeyse yemiyordun o yüzden bir kaç fazla bişey yesen hemen etki etti
bide canım senin kilo verme olayını kendime yakın buluyorum. düğüne kadar bütün kilolarından kurtulmak istiyorsun buda olumsuz etkiliyor düğünü unut sen sağlıklı olmak için kilo vermek iste. kilon çok fazla değil boyunda kısa değil ben inanıyorum ki şuan fiziğin güzeldir ama takıntı yapmış durumdasın sen kendini daha iyi tanırsın neleri seviyon ya da sevmiyon buna göre sağlıklı bir diyet listesi hazırlayalım sana onu uygula ama öyle haftada 3 kilo vercem şeklinde değil her hafta yarım kilo ideal dediğim gibi düğünü unut sen düğün için değil sağlıklı olmak için kilo veriyorsun tamam mı canım haa şimdi sen niye uygulamıyorsun diyeceksin bunları terzi kendi söküğünü dikemez meselesi hocanın dediğini yap yaptığını yapma tamam mı canım

evet kaptan haklısın ben bu düğüne çok takıldım kaldımm hani güzel olmak istiyorum beni görennn senn 27 yaşında olamzsın felan diyoo yuzden küçük gösteriyorumm amma kiloluda demiyolar doğruu sadece eski halimi kazanmak istiyorum kaptan gerçektenn eskisi gibi olmak ve inan düşündüm taşındımm sağlıklı ve geri gelmeyecek şekilde zayıflamak en güzeli haftada 1 gitse yeter olmadı bayramda çıtır olurumm yanii fenamı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
vee benim güzel kaptanımm:69::69::69::69::69::69::69:
ben sebze tüketebiliyorum et yemem çünkiii:63::63::63: nasıl bi liste hazırlasak bana acabaaa:27::27::27::27:

02.06.2011 mesaj sayısı

aynalar - 18
pinkcat87 - 13
triptofan - yok
roseberry - 7
irras - 7
fdm - 8
selinay2002 - 14
aysen_34 - 8
emidaf - 37
catlak_kemmik - 17
faTTa83 - yok
Hulk - yok

gülçin, fatma ve hulk cezalı duruma düştüler :50:

hulk nerde acaba 3 gün oldu ve bugün bildirim yapmadı diskalifiye olcak malesef:59:

bu arada kaptann kilo vermede değilde msj payalşımında birinci olmuşumm yineee:69::69::69::69: olsun buda güzel bişeyy:52::52::52::52:

Back
X