Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

annemin müdahaleleriyle istediğim bişi olması zor gözüküyo :/ bi hayalimde şey bnm arklarımla rockn coke a gitmek :
cnm bak ben kaç yaşındayım üni okudum ailemden uzak bir yerde.ama ailem bana da izin vermez buna.belki verirlerse bile baya zorlanırım açıkçası.

günaydınn canımm iyi dielim iyi olalımm işteyim bendee:126::126: sen nasılsın?

ben de aynen senin gibi.havalardan mıdır nedir hiçbişey yapasım yok sıcakta cok yorucu oluyo çocuklarla ugrasmak ve cocuklar da bu havada sınıfta oturup ders işlemek istemiyolar haklı olarak.sınavları da bitirdiimiz için ders işleyemiorz.

ya bu alıntılar bir garip oldu bende..öznurdan alıntı yaptım ama fadimeden yapmısım gibi gösterio yanlış bişey yapmısım heralde:D

cnm bak ben kaç yaşındayım üni okudum ailemden uzak bir yerde.ama ailem bana da izin vermez buna.belki verirlerse bile baya zorlanırım açıkçası.

ben de aynen senin gibi.havalardan mıdır nedir hiçbişey yapasım yok sıcakta cok yorucu oluyo çocuklarla ugrasmak ve cocuklar da bu havada sınıfta oturup ders işlemek istemiyolar haklı olarak.sınavları da bitirdiimiz için ders işleyemiorz.

sabah evden işe gelene kadar resmen su gibi oluyorum ookadar nem var ki anlatamam canım:27::27:
hiç birşey yapasım yokk akşam iş çıkışı kıyafet bakmam lazım arkadaşıma veda partisi yapıcaz yer ayarlamam lazım amaa çok sıkılıyorumm içimden bişey yapmak gelmiyo kii :35::35::35:
bu arada ahhh keşke tekrar lisede olsammm diyorumm 10 sene öncesine geri dönsemm ne güzel olurduuu ahhhh ahhhh:97::97::97::97:

alıntılara hakkattenn bi garip oldu ya anlamadım bendee :53::53:

slm kızlar nasılsınız,ben temizliğe başladım cam perde gelip bakarım arada öpüyorum hepinizi...

günaydın kızancıklar neediniz:)
ben biraz buruğum.çok eski bi komşumuz vardı o taşınıyo.Çocukluğumun hatıraları teker teker yanımdan ayrıliii.Yaşlanıyom beyaf:))

yok bacım burdayım en fazla yemek için kalkarım yoksa bugün burdayım inş

Back
X