Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.

canımm o kadın bence kafayı yemişşşş:22::22::22: kendini nimetten sanmışş deluuuuuu:60::60::60::60::60::60:
sırf egosunu tatmin etmek için sölemişş bence:22::22::22::22:
balımm benim fac. olmadığı için bakamıyorummmm yaaa hiç birinizi göremiyorummmm:84::84::84::84::84::84: msn verelim bari birbirimize fac olmayanlarıda düşünelim azcıkkk:27::27::27:

selam kızlar. yarın çıkışta misafirim gelecek. motor takıp kıçıma öleee gezecm evde anlaycanız bu akşam. temizliği ikramı masası herşey hazır olmalı. ne yapsamm acabaaa?

hoş geldin gülçinimmm:23::23::23::21::21::21::3::3::3:
canım inan artık misafirdenn gına geldi allah affetsin yaaaa ne hazırlaması ne hizmeti nede sonrasında temizliği bitmiyo ki bacımm :10::10::10::10::10:

hatunlar ben çıkıyorum eve gidimm hemencikkk 30 dakika yürücemm yaniii:10::10::10::10:
bugün allahtan yemek derdim yokk:62::62::62::64::64::64::64: bi salata yapıcam babama belki bende yerimmm kalorimin dolmasına var birazcık daha çünki üstüne bide yeşil çay içerim:68::68::68:
ütülerimi bitiriyim bugünn sonrada spor yapimmm ve duşş alimmm bariiiiii:8::8::8::8::8: ohhh çok mutlu oldum vallaaaaa:51::51::51::51:
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar çıtırlar öpüyorum bayssss.......

selam canlar
annemi pazara gitmeye kandıramadım çok uzak havada sıcak boşver gitmeyelim dedi
ii dedim gitmeyelim bende koşu bandına çıkıp orda yürürüm :8:

ev arkadaşım eve tavşan getirdi :18:

kaç kalori acaba ? pişirip yesen.. bu arada açlıktan ölüyorum. ama bişe yemek istemiyorum bu hafta kilo vermezsem olmaz çünkü takımımız 1. olacak inşallah bu hafta. inşallaah.. 2 gördük 3 çok görüyoruz ama 1 görmedik sanırsam. olsun artık hakettik. 14. takımmmmm:65::65::65::65::65::65::65::65::65: gösterelim kupayıııııı ,,:92::92::92::92: sayfalarımız salanan donlarla dolsun bu cuma olar mı kızlaaar???:74::74::74::74::74:

2011-06-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.3 DİLİM 36.6
[5] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[6] hoşbeş 2 adet 54.74
[7] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[8] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[9] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[10] Domates Salatası 0.5 PORSİYON 63.5
[11] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
Toplam : 923.59 kal.

yoğurdu daha yemedim ilerleyen saatlerde acıkınca yerim ve günü kapatarım :8:

kaç kalori acaba ? pişirip yesen.. bu arada açlıktan ölüyorum. ama bişe yemek istemiyorum bu hafta kilo vermezsem olmaz çünkü takımımız 1. olacak inşallah bu hafta. inşallaah.. 2 gördük 3 çok görüyoruz ama 1 görmedik sanırsam. olsun artık hakettik. 14. takımmmmm:65::65::65::65::65::65::65::65::65: gösterelim kupayıııııı ,,:92::92::92::92: sayfalarımız salanan donlarla dolsun bu cuma olar mı kızlaaar???:74::74::74::74::74:

ben bu hafta vereceğimi umamıyorum nedense :59:
kalori olarak geçmiyorum ama çok düzensiz ve saçma menülerim oldu :58:

:60:
anam kimi görüyom nazco canım nasılsın :3:

ay aslıcım burda diilsin ama genede yazıcam dün içimde kaldı iş yerindeki pc de virüs var herhalde dün bitürlü sana cevap gönderemedim kahroldum:95::95::95:
iyiyim canım :9::9:gene bissürü kilo aldım aranıza gelmek istiycem sanırım:31::31:
öyle sitede bi dolaşıyodum napıyorsunuz diye :71:
gelimmi takımda yer varmı :9:

fadikim ne yapıyon ne ediyon?Çatlak kemik sen ne alemdesin?karar verdin mi iş meselesine?eğer para konusunda sıkıntı yaşatmayacaksa 3-5 ay daha katlan istersen.en azından dersanenin ilk taksidi çıkar.Ya bu arada maşallah yarım günde 20 sayfa yazmışınız:)))epey azmış yani:37:
şimdi ben ailemi hiç olaya dahil etmeden kendim çalışıp kendim ödemeyi düşündüğüm için kişisel bi maddi sıkıntım var :) cv hazırlıycam birazdan. bi gün evden çıkar her yere cv dağıtırım artıkın :))
bende gittiğim zaman ne alacağımı şaşırıyorum valla
zaten eşim doğru düzgün sebze yemez
ıspanak yemez dolma yemez semizotu yemez taze fasulye yemez yemezzde yemezz
allahtan şimdi annemler varda evde yapılıyo sebze yemeği gerçi annemde gidecek yarın ebir gün :59:

var canım
5 kilo olmasada 3 kilo veriyosun ama verdiğin gibide 2 katı olarak dönüyomuş füçutuna :27:
ama denenebilir yani :9:
piki sizin evde ne pişiyo:26:
bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.

eklemediğim için bilmiyorum:19::19::19:

bugün ilk defa evden dışarı çıkıp annemin zoruyla kızılaya gittik aman allahım danalar sezonu açmış lömbür lömbür yürüyolardı sokakta:53::53::53: yuh dedim yaaa o pörtleyen etleriyle daracık daracık şeyler giymişler

kaptan senden bugün için izin istiyorum.. kardeşim üniversşteden geldi de akşam annemlerde olacağız.. günlük ileti sayılarını yarın yayınlayabilirim ancak

şimdi ben ailemi hiç olaya dahil etmeden kendim çalışıp kendim ödemeyi düşündüğüm için kişisel bi maddi sıkıntım var :) cv hazırlıycam birazdan. bi gün evden çıkar her yere cv dağıtırım artıkın :))

piki sizin evde ne pişiyo:26:
hergün eşime pilav yapıyorum yapmadığım gün nadirdir o derece
benimde prinç pilavından midem bulandı ne yapasım ne yiyesim geliyo sayesinde
o değil bi gün kapıdan içeri girdiğinde gözleri çekilmiş bir japonlu görücem diye korkuyorum :60::60:

pilav yanına barbunya nohut kuru fasulye karnıyarık köfte bezelye felan
kışın karnıbaharda yer sağolsun :27:

eklemediğim için bilmiyorum:19::19::19:

bugün ilk defa evden dışarı çıkıp annemin zoruyla kızılaya gittik aman allahım danalar sezonu açmış lömbür lömbür yürüyolardı sokakta:53::53::53: yuh dedim yaaa o pörtleyen etleriyle daracık daracık şeyler giymişler

bende öyle yakından göremedim bi kere eklemişti gülçin buraya ama hatırlayamıyorum

görsemde ona göre yapsam yanii demi ama :4::4:

ayy evet bende tiksiniyorum öyle insanlardan neylerine güvenip giyiyolar hayret bişi :27:
koca koca memeler füze misali
iğrenç selülit dolu kollar bacaklar göz zevkimi bozuyolar yahu :86:

çizelgeme bakınnn :60::60::60::60::60::60::60::60:
beceremedim:26::26::27::27:

olmuşya kıs

haha benim halamda benden 5 kilo fazla n-benden ince olduğunu
iddaa ediyo ne gerek var eleştiri yapmaya anlamıyorum...

ben bu hafta vereceğimi umamıyorum nedense :59:
kalori olarak geçmiyorum ama çok düzensiz ve saçma menülerim oldu :58:
.
aynen yaaa....

bende öyle yakından göremedim bi kere eklemişti gülçin buraya ama hatırlayamıyorum

görsemde ona göre yapsam yanii demi ama :4::4:

ayy evet bende tiksiniyorum öyle insanlardan neylerine güvenip giyiyolar hayret bişi :27:
koca koca memeler füze misali
iğrenç selülit dolu kollar bacaklar göz zevkimi bozuyolar yahu :86:

o kadar çok süzdüm ki az kalsın sapık muamelesi görüp kafaya çanta yicektim:22::22::9::9::9::9:

anammm kimsecikler yokkkkkkk yinee :24::24::24:

bende babama yemek hazırladım balkonda oturduk baba kız yedik beraberrr:64::64::64::64:
kızlarr ben babamlayken okadar mutluyum kiii inannın yemek yapsamam bile çay getiriyimm yanına kahvaltılık yinede hiç şikayet etmezz ellerine sağlık kızım derr ayyy canım babam benimmm:emir_bebek::emir_bebek:
şimdide masayı topladımmm daha bulaşıklar duruyo amaaaa olsunn hemen mezdeke açtımm oynamaya başladım spor şarttt :8::8::8::8:

anammm kimsecikler yokkkkkkk yinee :24::24::24:

bende babama yemek hazırladım balkonda oturduk baba kız yedik beraberrr:64::64::64::64:
kızlarr ben babamlayken okadar mutluyum kiii inannın yemek yapsamam bile çay getiriyimm yanına kahvaltılık yinede hiç şikayet etmezz ellerine sağlık kızım derr ayyy canım babam benimmm:emir_bebek::emir_bebek:
şimdide masayı topladımmm daha bulaşıklar duruyo amaaaa olsunn hemen mezdeke açtımm oynamaya başladım spor şarttt :8::8::8::8:

babanda çok şanslıymış sende :)

Back
X