- Konu Sahibi Pinarbartu
- #31.501
kızlar bu ara çok duygusalım ya biri dokunsa ağlayacağım ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bol meyva ye kendine bak vucüt direnci düşünce hastalık yapışıyor insana vitamin falan al yine çok geçmiş olsun..
boğaz ağrısı öksürük bizdede var sanırım salgın yeğenlerimde aynı kimi görsem hasta geçmiş olsun canım...
kendini ezdirme normal konuşmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuş senin adına sevindim inşallah aklı başına gelir....
bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
houyyy kıyamam ki ben sanaaevett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama
(
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
erkek milleti işteçok sıkta bu giderim haaa demek iyi olmuyomuş. gidersen git senle mi uğraşcam tepkisi alanlar çokmuş :)
houyyy kıyamam ki ben sanaaçokk geçmiş olsun.
emidafın dediği gibi regl. eş,çocuk ta eklenince duygusal patlama olmuştur. sakın tatlı görme yemeğe başlarsın sonraya bide saçma gelebilirde yusuf düğüne falan gitti ya belki göz falan değmiştir bi kurşun döktürülse iyi olmaz mı?:44:
saat kaç olmuş bizimkiler daha uyanmadı. çay koydumda annemi uyandırdım şimdi![]()
bu arada kabak şeysi güzel gidiyo. hiç kaçamak yapmadım. dün gözümün önünde dondurma yedikleri halde. neyse kendiminkini sakladım yarın yicem![]()
çokkk mutluyumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım en çok istediğim şey olduuuu yaaaaaaaaaaaaa
BRUNO MARS türkiyeye konsere geliyor oley oley oleyyyy tey tey tey:64
ayyyyy halim olsa kalkıp oynucam resmen yaaaaaaaaaa
maroon five konserine gidememiştim okadar üzülmiştim kiiiii en sevdiğim gruptur çünki:43
amaaaa inşallah allah izin verirseee hastalık kaza bela olmazsaaa bekle beniiii BRUNO MARSSSSSSSSSSS
AYYYY halay çekesim var yaaaaaaa:64
ohhh afiyet olsun....
kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti.....
anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım
ayşem gelmiş ayşem gelmişş gördümmm:3
hoş geldinnn kuzummmmm:34
fadik naber canım nasıl oldun bakayım
zaten hastalansan rejim yapıyoruz diye hemen anneler doktorlar ona yoruyo
benimde sol bacağımda varis oldu geçen gece ağrıdan uyuyamadım eşimde diyo tamma bırakıyosun sporuda rejimide
diyete girdiğinden beri olmayan hastalıklar çıktı sende diye çıkışıyo![]()
hoşbulduk yaralı ceyalanım :98:
eşim kaynanamları almaya gitti
bende si süpür yaptım
yemekleri yaptım
şimdi 5 1 yerde çayımı içiyorum kendimi duşa atıcam![]()