• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadım:50:üstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa:50:dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle:52::52::52::52:ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz.:53::53:ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.

cnm benim hayırlı olsun çok sevindim:))

cnm benim hayırlı olsun çok sevindim:))
hoşgeldin canımcım.keyifler nasıl?sağol canım ya inş isteyen herkese nasip olur.bakalım heyecan var epey.Bi de dün kafile arkadaşalrıyla tanıştık.yaş ortalaması 60 üstü.kimse bizim de gittiğimizie inanamıyo herkes dedemizi,ninemizi yazdrıamya geldik sanıyodu:1:

:52::52::52::52::52::52:
fadikkkk hoşgeldin vurcam seni yaaaaaaa.telini de vermedin geçen gün.bendeki noyu da kaybettim ne diye kaydettiğimi bulamyorum ya da kaydetmmeişim en son onu anladım.nasıl oldun yaaa:50::50::50:çok merak ettim anlat çabuk düzeldin mi?düğün ve kına nasıldı?ne giydin?herrrr şeyiii anlatattttt çok meraklandım yaaaaaa:50::50::50:

kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadım:50:üstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa:50:dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle:52::52::52::52:ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz.:53::53:ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.

canımmmm benimmmm çok özledim ben seni biliyormusunnn:5::5::5::5::5:
çok geçmiş olsunn kuzummm dikkat et kendine bakk salgın varmışş bu sıra bol sıvı tüket olurmu canım meyva ye en güzel vitamin hemen tparlar seni.ve inan ki canım arkadaşım benim çok sevindim hacca gitmenize inan ki kendim gidecekmişim kadar hemde çok mutlu oldum inşallah bizede nasip olur. bende çok istiyorumm ama bakalım inşallah bizede nasip olur. ama bilemiyorumm yaa çok mutlu oldum senin adına ne yazıcağımıda şaşırdımm çok güzel bi haber bu:)))

kızlar sabahları kimse olmuyo konuşcak:50:ya ben bide fadiki çok merak ediyorum yaaaa:50:kaç gündür haber alamıyorum ben:50:

ben varım ya sabahlarııı fatoşummm burdayım geldimm yittiimm gayriiiii:)))
ben daha iyiyim canım halaa bi kırgınlık var ama en azından kafamı masaya koyup dinlenebiliyorum:())))
bende seni merak ettim dünnn arıcaktım ama dedim acaba müsait mi değill elime tel. eldım geri bıraktımm sürekli. aklım sendeydi yani :)))

hoşgeldin canımcım.keyifler nasıl?sağol canım ya inş isteyen herkese nasip olur.bakalım heyecan var epey.Bi de dün kafile arkadaşalrıyla tanıştık.yaş ortalaması 60 üstü.kimse bizim de gittiğimizie inanamıyo herkes dedemizi,ninemizi yazdrıamya geldik sanıyodu:1:

:)) ne güzel gençken gidiyorsunuz..bende keyifler fena değil.form çayımı yudumluyorum kahvaltı yapmadım.malum isveç diyeti yapıyorum.kardeşim açma alıp getirmiş gözüm üstünde.ama her saat bası bir lokma yicem o bir lokmayı 1 saatte eritirim herhalde:52:

:52::52::52::52::52::52:
fadikkkk hoşgeldin vurcam seni yaaaaaaa.telini de vermedin geçen gün.bendeki noyu da kaybettim ne diye kaydettiğimi bulamyorum ya da kaydetmmeişim en son onu anladım.nasıl oldun yaaa:50::50::50:çok merak ettim anlat çabuk düzeldin mi?düğün ve kına nasıldı?ne giydin?herrrr şeyiii anlatattttt çok meraklandım yaaaaaa:50::50::50:

hooşşbuldukk kuzummmmm :70::70::70::70::70::70::70::70::70::38::38::38::38::38::38::38::29::29::29::29::29::29::29::4::4::4::4::4::4::4::7::7::7::7::7::16::16::16::16::16::16::87::87::87::86::86::86::86::82::82::82:

tel. evet yaa okadann kötüydüm ki inan veremedimm ayyy neleride merak ediyo bak bak bakk:9::9::9::9::9::9::9::9:
hemen anlatcam bakkk uzunn uznnn:10::9::9::9::9::9:

canımmmm benimmmm çok özledim ben seni biliyormusunnn:5::5::5::5::5:
çok geçmiş olsunn kuzummm dikkat et kendine bakk salgın varmışş bu sıra bol sıvı tüket olurmu canım meyva ye en güzel vitamin hemen tparlar seni.ve inan ki canım arkadaşım benim çok sevindim hacca gitmenize inan ki kendim gidecekmişim kadar hemde çok mutlu oldum inşallah bizede nasip olur. bende çok istiyorumm ama bakalım inşallah bizede nasip olur. ama bilemiyorumm yaa çok mutlu oldum senin adına ne yazıcağımıda şaşırdımm çok güzel bi haber bu:)))

ben varım ya sabahlarııı fatoşummm burdayım geldimm yittiimm gayriiiii:)))
ben daha iyiyim canım halaa bi kırgınlık var ama en azından kafamı masaya koyup dinlenebiliyorum:()))):70:
bende seni merak ettim dünnn arıcaktım ama dedim acaba müsait mi değill elime tel. eldım geri bıraktımm sürekli. aklım sendeydi yani :)))
inş canım yaaaa.her isteyene nasip olur.bu arada sen bana ömden nonu atsana bi daha.ya ben nasıl olduysa kaydetmedim.öm kutusu çok dolu olunca da nasılsa kaydettim diye kutuyu boşalttım ve nona ulaşamadım.sordum sana herhalde okuyamadın .kızlara da sordum nonu yokmuş kimsede.öle olunca da ulaşamadım.bi de düğün falan ansıl geçti anlatsana.aaaayyyyyy çoookkk özlemişimmm beeeeeee.:70::70::70::70:

kız gülçin izinli olduğum halde 8 mesaj yazmışım dün hahaha yanlış saymışsın.............

inş canım yaaaa.her isteyene nasip olur.bu arada sen bana ömden nonu atsana bi daha.ya ben nasıl olduysa kaydetmedim.öm kutusu çok dolu olunca da nasılsa kaydettim diye kutuyu boşalttım ve nona ulaşamadım.sordum sana herhalde okuyamadın .kızlara da sordum nonu yokmuş kimsede.öle olunca da ulaşamadım.bi de düğün falan ansıl geçti anlatsana.aaaayyyyyy çoookkk özlemişimmm beeeeeee.:70::70::70::70:

ayy bende nasıl özledimmm anlatammm anlatacak bi sürü şeyy varrr:9::9::9::9::9::9::9:
acaba hangisinden başlasammmmm:86::86::86::86:86:

selam kızlar yetitm gari :52::52::52:
kaynana tesbih çekiyo fırsat bu fırsat dedim

kaynanam acayip zayıflamışsın en fazla 5 kilo daha ver daha verme diyo :66::66:
özlemişik birbirimizi habire çene yapıyoz kadınla :9::9:
tek kötü taraf sivasın etli ekmeği meşhurdur ondan yaptırmış getirmiş dün akşam ondan yedim biraz neyse tek kaçamağım o olsun bu hafta sizler nassınız bakem geçmiş okuyamadım tabisi

merhabalar hanımlar,anca girebildim sabah saat 9 da 1 dilim kepek ekmeği peynir 3 zeytin

henüz bişey yemedim ne yesem acep kuru kayısı yesem 3 tane üstünede 2 bardak su

fatoşcum hayırlı olsun ne kadar şanslısın genç yaşta farz olan ibadetinizi yapmak nasip olmuş çok sevindim adınıza...

aaa fatoşcummmmmm haca mı gidiyosun canım ayyyy çok sevindimm yaaaaaaaaa gerçekten
ne kadar güzel bende çok istiyorum gitmeyi ama....

kız haca gidenler çocukları olmayanlar için bişey yapıp getiryolar diye duymuştum sende istesemmiki acep :93:

ayşemdeee gelmişşşşş ayşemde gelmişşşşş :3::3::3::3::3::3

hoş geldinnnnnn sefalar getirdinnnn şekerimmmmm anlat bakim nasılsınnn :7::7::7::7::7::7:

kızlarr bu arada sabah kahvaltımı paylaşmadım unutuyorum hep ya ahh bennn :57::57::57::57

3 çatal b.peynir yarım gözleme ve şekersiz çayy
gözlemeyi mecburen yedim kızlarr başımda yengem duruyoduu anca yarım yiyerek kurtuldumm:43::43::43::43::43:

Back
X