- Konu Sahibi Pinarbartu
- #31.841
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen geçmişe bakıp geliyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar evdeyim sonunda çok dolu bir gün geçirdim ölüyorum yorgunluktan
menümü yazıyım
sabah 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, peynir domates salatalık şekersiz çay
öğlen işlerim çk yoğundu anca 2 de yiyebildim biraz yogurtlu makarna az yağda haşlanmış tavuk 1 kase mercimek çorbası
ara öğün hiç yapmadım bu gün yapılmıo işte zaten ama meyve falan belki yarın yiyebilirim
akşam 1 dilim kepek ekmekle 1 kepçe sütlü şehriye çorbası, 1 tane biber dolması
çok mu yemişim bu gün ideal mi anlamadım makarna gözümde büyüyor sanırsam
aaa bizim emidaf ta hukukçu avukt yanında. ne güzel.
canım dondurma çekiyor ama yemeyecem. light sütlü tarçın yapayım bende tatlı isteğim gitsin defolsun s..tir olsun. zaten ne geldiyse şuu tatlı hevesimden geldi başımaa.bu hafta vermem şart. hepimizin vermesi şart. bu kadar kalabalık bi grupla 6. olmak hiiiiç yakışmadı bize . tekrar ilk 3 e girdiğimiz günlere dönmeliyiz. aslı sende bu hafta vermezsen diskalifiye oluyosun bende çatlakta..3 ümüz özellikle vermeliyiz.. ASLI BENİ DUYDUN MU. MOTİVASYONU KAYBETMEK YOK BAK ANLAŞMAMIZI UNUTMA. KALK SPOR YAPALIM OSMANA KADAR..
durgun olabildiğince durgun
sen nassın kaptan
haa yeni geçti elime.cumadan sonra başlaycam canım. hem kilo ne kadar gitti bilirim.
ben geldim......
cildiyeye gittim kurdeşen tıp dilinde ürtiker olmuşum sıkıntı stres dışarı vurmuş bir liste verdi yenmemesi gerekenler diye iğne ve ilaç verdi daha sonra kadın doğuma gittim özlemişim alttan baktırmayısmear yapılacak bir ay sonra PMS yani adet öncesi sendromu varmış östörejen seviyem tavan yapıyormuş buda benim aşırı gerin aynı gün içinde sevinç ve üzüntülü olma durumu yapıyor başım ağrıyor neyse 2 tane sgk nın ödemediği ilaç verdi adetime 10-12 gün kala kafein,tuz,sigara asla kullanma dedi şu 2 haftadır para saçıyorum hastanelere......
ordan hastanenin yanında alişveriş merkezi var oraya gittik oğlanı traş ettirdim aman allahım öyle yakışıklı oldu ki bayıldık saat 3 gibi soya soslu tavuk yedim yanında ki erişteyi yemedim salata yedim ekmek de yemedm şiimdi karnım taş gibi tok birazdan yeşilçay içerim...
valla bende 16 temmuzda koca bulup nikah yapıp ağustos eş durumuna yetişmek istiyom ama her istediğimiz olmuyor işte
hehehehe kaptann valla bende yaza gülçinin profilindeki hatun gibi girmek istiyodum ammaaaa olmuyo işteeeebenim yaş 25 30 olmama şurda ne kaldı ki 5 senem varr 5 senede birini bulupp çocuk yaparım heral dimiii
inş canım![]()
ne zamandır iş arıyodum ya hani bide hemşireliği istiyodum. onun bi akrabasının kızı sağlık meslek lisesi çıkışlı.teyze beni o kızla tanıştırda bi kaç bişi sorcam dedim. neyse kızla konuştuk bu sefer başka bi akrabası oda hemşire bu sefer onu aradı. bide diyo ki yazık bu mezun oldu durumlarını biliyosun falan bnm direk sinirlerim zıpladı çok çabuk bana iş bulması için kadın kıçından saçma sapan şeyler uyduruyo hasbinallah dedim sonradan tutuşturdu elime telefonu. manyak kadın ya ne biçim teyzem var bnm yaaa
bişilerin hız kazanması için araya acındırmasyon karıştıranlara sinir oluyorum he.![]()
canım sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo verebilirsin ben daha önce 3 ayda 21 kilo vermişt
tşk edrm canım eskidendi o ama![]()
,ne kadar odun erkekler işte
nerde çirkinler var hep onlarda
ay inşallah bende verebilirim bırakmak istemiyorum engel olun kızlar bana bırakmaya kalkarsam falan
bir kadın her zaman sexy olmayı bilir:82:
yok canım ya bence kilo engelliyor insanın kendine güvenini engelliyor başta
ebru şallı bir ara kilolu bayanlar güzel değildir demişti haklı bence güzellik bir bütündür
ne derler dost başa düşman ayağa bakar... erkekler dostumuz değil bir kez daha ortaya çıktı
pazar gunu turkiyeden arkadasim geliyor![]()
2 ayligina turkiyeye gitmisti , esi burda kaldi, ozledim yaa, hergun mesajlasirdik mesajlasmayi bile ozledim onunla![]()
öznur esra şahin akkan ekle kabul ediyim..
kocişimle konuştuk bana kontör lira yolladı çoook özlemiş bizi cuma günü burda inşallah...
iyi canım ya bakım yapayom kendime. ürünlerim geldi ya görgüsüz gibi herşeyi deniyorum. 3 tanede hediye göndermişler yanında ruj vs. çok sevdim ben orfilamei. inşallah alerji filan yapmıyordur. sağlık bakanlığı onaylı diyolar ama ben onayı göremedim kutularda. öle işte şimdide maske yapacam yüzüme. kocamla bugün 5 dk konuşmadık toplam. iş yemeği vardı bu akşam kuruçeşme sortiye gideceklerdi. neyse aramaz aramaz tam maske sürerim şimdi arar..
merhaba kızlar,biz biraz sonra çıkıcaz kahvaltıya gidicez akşam erken gelebilirsem girerim,fadik iyiyim canım sen yapıyorsun..
kabağın sonucları ne cnm? iyi geceler bu arada:76:
öyle olsa bol bol fotolarım olur.14.takımda herkes mi güzel olur maşallah öznur çok güzel bir kız hiçde kilosu yok kompleks yapıyor bence fıstık gibi maşallah diyeyim ....
Cay iciyorum yanindada special k bar yiyorum, canim cok tatli cektide..
ben geldim......
cildiyeye gittim kurdeşen tıp dilinde ürtiker olmuşum sıkıntı stres dışarı vurmuş bir liste verdi yenmemesi gerekenler diye iğne ve ilaç verdi daha sonra kadın doğuma gittim özlemişim alttan baktırmayısmear yapılacak bir ay sonra PMS yani adet öncesi sendromu varmış östörejen seviyem tavan yapıyormuş buda benim aşırı gerin aynı gün içinde sevinç ve üzüntülü olma durumu yapıyor başım ağrıyor neyse 2 tane sgk nın ödemediği ilaç verdi adetime 10-12 gün kala kafein,tuz,sigara asla kullanma dedi şu 2 haftadır para saçıyorum hastanelere......
ordan hastanenin yanında alişveriş merkezi var oraya gittik oğlanı traş ettirdim aman allahım öyle yakışıklı oldu ki bayıldık saat 3 gibi soya soslu tavuk yedim yanında ki erişteyi yemedim salata yedim ekmek de yemedm şiimdi karnım taş gibi tok birazdan yeşilçay içerim...
canım çok vakit geçiriyorum orda o yüzden ekle beni canım dur özelden atayım linki ben
canım sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo verebilirsin ben daha önce 3 ayda 21 kilo vermiştim
tşk edrm canım eskidendi o ama![]()
sık dişini kız ne kaldı şurda 1 temmuza çabucak geçecek siz ankaraya taşınmıştınız dimi kuzu oraya gitçencanım sağol moralim bozuk değilde sıkıldım 1 temmuza kadar okulda kalmak zorundayız eve gitmek istiyorum artık
bide bu yazda şişkoyum onuda takıyom kafama![]()
öznur esra şahin akkan ekle kabul ediyim..
yaa insan sinir ola ola izler mi yaa. üzülüyom ama kapatamıyom. hiç bi dizi beni kendine bu kaa bağlamamıştı.
hadi gözün aydın canımkocişimle konuştuk bana kontör lira yolladı çoook özlemiş bizi cuma günü burda inşallah...
nazco izinli miii? 1 saat kaldı kız nazzz gelde yazzz...pek kafiyeli oldu bu kadar da olmazzzz.![]()
kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadımüstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa
dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle
ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz.
ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.
daha yeni kakltım sayılırşimdi
haşlanmış yumurta ve nesfit yiyoğğrum