• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu ardaa sen ne gördün kız rüyanda:1:ya da rüya gördün mü:1:gündüz ben pek görmem de

iyiymiş yaf uyku modu.ben hiç anlamam direk dalıyorum çünkü.uykuya geçmem 2 dakka maksimum:))
bu arada anneni uyar bence çünkü ölçülü falan koymuşsa dışarı suyunu fazla kaçırır pilavdan çok lapa olur.Gerçi o zamanda sana yarar bir süre lapa yapmazsın bölece:9::9:
dimeeee..... o kadar farkeder mi yaaa:26: sadecene 2 çay bardağı almştım masumcaaa:17:
bu ardaa sen ne gördün kız rüyanda:1:ya da rüya gördün mü:1:gündüz ben pek görmem de

göü kör olasıcayı:68:
bilinçaltıma tuz ruhu dökmek istiyorum:95:

dimeeee..... o kadar farkeder mi yaaa:26: sadecene 2 çay bardağı almştım masumcaaa:17:

göü kör olasıcayı:68:
bilinçaltıma tuz ruhu dökmek istiyorum:95:
kız boşver o tuz ruhuna bile değmez.bu arada 2 çay abrdağı=1 su bardağı yani epey eder....

napam kız erkek kardeşimle mesneden konuşmaya çalışıyom çinde kendisi baya zor oluyo bağlantı.....

sen napan...
ayyy çin mii kız bizim ark.da ordaydı çok zormuş yaf orda yaşaması.özellikle yemek konusunda.ne ediiiki orda?

kız boşver o tuz ruhuna bile değmez.bu arada 2 çay abrdağı=1 su bardağı yani epey eder....

ayyy çin mii kız bizim ark.da ordaydı çok zormuş yaf orda yaşaması.özellikle yemek konusunda.ne ediiiki orda?

otelde müdür hiç zorlanmıyo valla....................

çinin nesi meşhurdu:60:

tavuk ayağı,bide böcekleri hahhaha.............

portakallı pekin ördeği vardı.kız bize paket yapıp göndersin de tadına bakak forumcak:1::1:

hahha gelecek hafta geliyo inşallah 1 aylığına...

otelde müdür hiç zorlanmıyo valla....................

tavuk ayağı,bide böcekleri hahhaha.............

hahha gelecek hafta geliyo inşallah 1 aylığına...
iimiş yafff.müdür olmak varmış yafff:)))
tavuk ayağı yemede yanında yat vall:37::37::37:
HUHU MİLLET HAFTAYA YAPACAĞIMIZ KAÇAMAK BELLLİ OLDU PORTAKALLI PEKİN ÖRDEĞİİİ:52::52:

iimiş yafff.müdür olmak varmış yafff:)))
tavuk ayağı yemede yanında yat vall:37::37::37:
HUHU MİLLET HAFTAYA YAPACAĞIMIZ KAÇAMAK BELLLİ OLDU PORTAKALLI PEKİN ÖRDEĞİİİ:52::52:

hahaha iğrenç yav...

Yok canım haftaya gelecekmiş abisi zaten.en fazla uçakla 1 günlük yoldur.yok benim canım çekti yani yiycem:37::37:

2 günmüş uçakla aktarmalı....

kızlar ben çıkıyorum yaaa.bilgisayar sırası var burda:(((bu arada mesaj sayan kimdi hatırlamıyom ama sanırım bu mesajla birlikte benim 14 etti.ya aslında herkes kendi emsajını bildirse gün içinde de mesajı hazırlayan kişi onları bi araya toplasa olmamı mesela?aynı kilo bildirimindeki gibi..

Back
X