- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.101
selinayyy oşgeldin beyaaaa.naber kız ne ediyon?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimeeee..... o kadar farkeder mi yaaa:26: sadecene 2 çay bardağı almştım masumcaaaiyiymiş yaf uyku modu.ben hiç anlamam direk dalıyorum çünkü.uykuya geçmem 2 dakka maksimum:))
bu arada anneni uyar bence çünkü ölçülü falan koymuşsa dışarı suyunu fazla kaçırır pilavdan çok lapa olur.Gerçi o zamanda sana yarar bir süre lapa yapmazsın bölece![]()
bu ardaa sen ne gördün kız rüyandaya da rüya gördün mü
gündüz ben pek görmem de
selinayyy oşgeldin beyaaaa.naber kız ne ediyon?
kız boşver o tuz ruhuna bile değmez.bu arada 2 çay abrdağı=1 su bardağı yani epey eder....dimeeee..... o kadar farkeder mi yaaa:26: sadecene 2 çay bardağı almştım masumcaaa
göü kör olasıcayı
bilinçaltıma tuz ruhu dökmek istiyorum:95:
ayyy çin mii kız bizim ark.da ordaydı çok zormuş yaf orda yaşaması.özellikle yemek konusunda.ne ediiiki orda?napam kız erkek kardeşimle mesneden konuşmaya çalışıyom çinde kendisi baya zor oluyo bağlantı.....
sen napan...
kız boşver o tuz ruhuna bile değmez.bu arada 2 çay abrdağı=1 su bardağı yani epey eder....
ayyy çin mii kız bizim ark.da ordaydı çok zormuş yaf orda yaşaması.özellikle yemek konusunda.ne ediiiki orda?
çinin nesi meşhurdu![]()
kız boşver o tuz ruhuna bile değmez.bu arada 2 çay abrdağı=1 su bardağı yani epey eder....
ayyy çin mii kız bizim ark.da ordaydı çok zormuş yaf orda yaşaması.özellikle yemek konusunda.ne ediiiki orda?
çinin nesi meşhurdu![]()
portakallı pekin ördeği vardı.kız bize paket yapıp göndersin de tadına bakak forumcak![]()
iimiş yafff.müdür olmak varmış yafff:)))otelde müdür hiç zorlanmıyo valla....................
tavuk ayağı,bide böcekleri hahhaha.............
hahha gelecek hafta geliyo inşallah 1 aylığına...
buraya gelesiye kadar kurtlanır. :))))portakallı pekin ördeği vardı.kız bize paket yapıp göndersin de tadına bakak forumcak![]()
öznur seni ekleyemiyom faceden..............
buraya gelesiye kadar kurtlanır. :))))
neden kiii
iimiş yafff.müdür olmak varmış yafff:)))
tavuk ayağı yemede yanında yat vall
HUHU MİLLET HAFTAYA YAPACAĞIMIZ KAÇAMAK BELLLİ OLDU PORTAKALLI PEKİN ÖRDEĞİİİ![]()
Yok canım haftaya gelecekmiş abisi zaten.en fazla uçakla 1 günlük yoldur.yok benim canım çekti yani yiycem![]()
Yok canım haftaya gelecekmiş kardeşi zaten.en fazla uçakla 1 günlük yoldur.yok benim canım çekti yani yiycem kurtlu murtlu hak getire![]()
offf 2 gün hem de aktarmalı az buz iş dil yani.Allah sabır verin ne diim kiii....hahaha iğrenç yav...
2 günmüş uçakla aktarmalı....
keşkeee:))kilo veriririk bölece:)))ya cırcır olursak![]()