Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

burdayım nazom yaa walla ben anlamadım bana bi haller oldu gittii :43::43::43::43::43::43::43:
sabah durduk yere ağlamaya başladım tam yarım sat susmadan nie böle oldum ben yaaaa :43::43::43::43::43::43::43::43:

yorulmuşsundur canım artık bide tatil beklentin varya zor geçer zaman tatile bi git ortamın bi değişsin sende değişiceksin bak gör kendini daha iyi hissediceksin insanın bi kendini resetlemesi gerekiyo arada yoksa herşey çok birikiyor sonra

yorulmuşsundur canım artık bide tatil beklentin varya zor geçer zaman tatile bi git ortamın bi değişsin sende değişiceksin bak gör kendini daha iyi hissediceksin insanın bi kendini resetlemesi gerekiyo arada yoksa herşey çok birikiyor sonra

evet doğru bii gözlem nazomm yaa çok yoruldum artıkkk en son hayatımı 2,5 sene önce resetlemiştimm tekrar bi ihtiyacım var sanırımm hayatımı düzene koymam gerek saldım iyice kendimi:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

evet doğru bii gözlem nazomm yaa çok yoruldum artıkkk en son hayatımı 2,5 sene önce resetlemiştimm tekrar bi ihtiyacım var sanırımm hayatımı düzene koymam gerek saldım iyice kendimi:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bak nasıl buldun ruh halinin nedenini bu yüzden canını sıkma hiç kendine zaman ver
benim biraz gitmem gerekiyo kociş yanına çağırıyo tanıştırcakları varmış gelirim gene

öldüm bittim :59:
babanneme gittik kızlar temizliğe evini badana yaptırdı halamlar sağolsun işin çoğunu yapmışlar ama geri kalanıda kardeşimle beni öldürdü
gşimdi geldik eve hemen bi bakayım dedim kızlar napıyor

Son düzenleme:
online olan arkadaslar nasilsiniz? kaptancigim nasilsin?? nasil gidiyor tatilin??

canım kusura bakma dün akşam halamlar geldi giremedim görmedim
iyiiym canım tatil şimdilik temizlikle geçiyor :52:
sen nasılsın

irras dukan diyetini sormustum canim? cevap verdinmi gormedim yada kacirdim? ben diyete baslamak istiyorum dukan diyetine. ama kitabim yok acaba kitabini okumadan yapabilirmiyim ki??

dukan diyeti çok karışık bir diyet canım kitabı olmadan biraz zor hatta türkçeye çevrilmiş kitabında bile anlamsızlıklar varmış orjinal dilini bilmek yarar sağlıyormuş

eşimin kötü amellerine alet olmadan kaçtım elinden,küstü yattı oğlunun yanına bende içemediğim yeşilçayımı içiyorum...

yazık değil mi küstürdün adamı :52::52::52:

05.07.2011 günlük mesaj sayıları

Aynalar 24 :71:
rosebbery 8 :69:
çatlak kemmik 25 :nazar:
tritofan 17 :82:
irras 12 :69:
fattma83 10 :77:
urbi seher 9 :74:
aysen34 11
emidaf 18 :nazar:
pinkcat izinli
prenses 5 :47:
nazco 0 :4::4::47:

ellerine sağlık canım

tünaydınlar kuzular

bugün erkenden kalktım abim geldi kahvaltı ettik beraber
akşamada misafirlerim gidiyo çok şkr diğer misafirlerde gelmedi :66:

bu arada annen kızmıyo demişsin fatoşcum anneme belimin ağrıdığını doktora gittiğimi bile söylemedim boş yere üzülmesin ki annemde bel fıtığından çekiyo
çok şkr fıtık değilmiş zaten
zaten kaynanamlar geldi geleli öyle dip köşe temizlik yapmadım hiç kendimi yormamak için sadece günlük sil süpür yaptım artık akşamdan yıkatmaya başlarım herşeyi yarında dip köşe dezenfekte ederim...

gözün aydın canım allah kavuştursun :60::60::60::60:

kaynanamların bir kesme hamurları var nokta kadar
onu pişirip makarna gibi sonra yoğurt çırpıp koyuyolar dün tüm gün ondan yedim kase kase başka hiç bişi yemedim :9:
ayran çorbası gibi yane bol bol yaparım kendime artık baya getirmiş kayananam

hem yağsız hem kalorisi az diyet yemeği :6:

canım o çok masum bir yemek değil haberin olsun nihayetinde hamur makarnadan hiçbir farkı yok karbonhidrat bide yoğurtla yersen hiç olmaz
biliyorsun karbonhidrat ve protein aynı anda yenilmesi diyet açısından iyi değil
çok abartmadan yemeni tavsiye ederim canım :54:

kızlarr yaa bu kayınvaldem beni delirticeeek :47::47::47:

noldu canım hayırdır

pert durumdayım bu gün nasıl geçicek bilmiyorum dükkan yoğun oluyo ben hem sistit olmuşum kıvranıyorum bide üstüne regl oldum ikisi birden ölüyorum hangisinin ağrısını çekçem bilemedim bi avuç ilaç içtim sabah ama banamısın demedi midemde bulanıyo offf offf ayyyyy

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin benim belde tutulmak üzere kızlar bu kilolar bana artık hareket etmemi sınırlandırıyor benim bir an önce 70 leri görmem lazım :50:

aman bee bıktım ben bu kadından yahuuu allahım en yakın zamanda kendi evimi versin bana yarabbim yaa aç olsam da olur yeterki ben olayım

amin canım inş allah olmayanlarada versin

eşimle yine dünden beri konuşmuyoruz :27:
zaten gerildim iyice birde onun afrasını tafrasını çekemiyorum tabi kaynana olunca birbirimize çemkiremiyoruz sus pus iyi oluyo aslında birbirimizi susarak yiyoruz :52:

hayırdır canım niye konuşmuyorsunuz

burdayım nazom yaa walla ben anlamadım bana bi haller oldu gittii :43::43::43::43::43::43::43:
sabah durduk yere ağlamaya başladım tam yarım sat susmadan nie böle oldum ben yaaaa :43::43::43::43::43::43::43::43:

canım kendini bırakma böyle sen kardeşinin durumuna üzüldün kötü bir evlilik geçirdin. kardeşininde aynı şeyleri yaşamasını istemiyorsun doğal olarak
allaha dua et herşey yoluna girer inş biz yakınlarımızı korumak için bazı şeyleri engellemek istiyoruz ama herkes kendi hayatını yaşıyor. inş kardeşin doğru olanı görecek kendisini mutsuz edecek bir adım atmayacak

allaha şükür sağ salim gönderdim misafirleri
abimle dondurma yiycez şimdi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım pc min karşısında sigara keyfi yapmayı özlemişim yawww:62::62::62::62:

naber aslıcım nasılsın sende yorulmuşsun güle güle kirletsin babaannen

yaww canımcım o hamur çok minnak bişi birde kocaman tencereye sadece bir bardak konuluyo
çok masum gibi gelmişti oysa bana :37:

eşimlede konuşmamın belirli bir nedeni yok sadece anası burdayken afrasında geçilmedi bende kavga edemedim sustummmm:57:
bakalım şimdi ne yapacak daha ne kadar daha konuşmuycaz :37:

kızlar bugünkü menüm
sabah 11 gibi yaptım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
kk kadar tulum peyniri
3 zeytin
2-3 tane sucuk
1 tatlı kaşığı reçel

ara
bir dilim kavun

16 da yemek yedim çok yoruldum çok açıktım o yüzden abarttım :26:
2 kepçe çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık taze fasulye
salata
3 dilim karpuz
3 dilim ekmek

sağol fadikim hep bu klima yüzünden ama onsuzda uyunmuyo gece bizim oda bii sauna
:9::9::9:

allahım bu kaynanalar ne sinir şeylerya bide utanmadan komşuyla dedikodu yapıyo allah sabır versin bacım

sağol canım sabah eczaneden bi antibiyotik bide antiseptik aldım azcık iyi geldi galiba akşamda içince dahaiyi olurum inş
gittimi sizinkiler? rahata erdinmi biraz? allah kavuştursun diimmi yoksa uzun bi süre kavuşturmasada olurmu !!!!

sağol canım bende bi geçmiş yapım dedim anam 20 sayfa birbuçuk günde gelen gidenden tamda okuyamadım atlaya atlaya işte
:1::1::1:

anam okadar pilavı nasıl yapçan kız aşçılar gibi bravo valla sana çok beceriklisin boşuna yakanı bırakmıyo bu insanlar senin herkeze lazımsın

canım okadar sıkma canını herşey olcağına varır herkez kaderindekini yaşar vardır bi hayır yanlız bence bu akşam git kardeşinlegözünle gör kızı kardeşinide karşına alma sakın sakin sakin inada bindirmeden hallet herşeyi hiç değilse nişan süresini biraz uzun tutma konusunda ikna et aileni zamanla olup olmucanı herkez anlar sizin oğlanda az yavaş olsun bakem bu yaşta ne bu acele

biz kadınların işi ne zor yaaa habire çekiyoz malum yerimizden :1:
neyse antibiyotik çabuk geçirir canım

ayy valla 15 kilo yapmıştım en çok 25 kiloyu yapmak için sabah ezandan önce başlamam lazım :37:

her eve lazım hakket anam bir kızım olsada artık o bana hizmet etse :27:

doğru diyosun annem yaa ben bi allah izin verirse taile bi gidim kafamı dinleyimm o zman rahatlıcam heralde herşeyden sıkıldım walla yok sınavdı okuldu v.s v.s :43::43::43::43::43:

canım evet sende benim gibi bunladın tatil şart bize
sessizlik ve dinlenmekkkkkkkk en iyi gelecek şey bize
sende çık iznede bir an önce kafanı dinle

naber aslıcım nasılsın sende yorulmuşsun güle güle kirletsin babaannen

yaww canımcım o hamur çok minnak bişi birde kocaman tencereye sadece bir bardak konuluyo
çok masum gibi gelmişti oysa bana :37:

eşimlede konuşmamın belirli bir nedeni yok sadece anası burdayken afrasında geçilmedi bende kavga edemedim sustummmm:57:
bakalım şimdi ne yapacak daha ne kadar daha konuşmuycaz :37:

sağol canım inş babannem dua etti alalh gönlünüze göre versin diye bil bakalım nasıl dua ettim bende :27::27::27:
canım bende severim o hamuru ama malesef masum değil işte :50:
eşin annesi gelince çocuk olası tuttu galiba merak etme akşama geri büyür :52::52::52:

sağol canım inş babannem dua etti alalh gönlünüze göre versin diye bil bakalım nasıl dua ettim bende :27::27::27:
canım bende severim o hamuru ama malesef masum değil işte :50:
eşin annesi gelince çocuk olası tuttu galiba merak etme akşama geri büyür :52::52::52:

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana canımcım hayırlı bir şekilde

heeee göstercem ben ona çocukluğu nasıl oluyomuş bakalım :47::47::47::47::47::47:

kızlar bugünkü menüm
sabah 11 gibi yaptım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
kk kadar tulum peyniri
3 zeytin
2-3 tane sucuk
1 tatlı kaşığı reçel

ara
bir dilim kavun

16 da yemek yedim çok yoruldum çok açıktım o yüzden abarttım :26:
2 kepçe çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık taze fasulye
salata
3 dilim karpuz
3 dilim ekmek

valla bende bugün abarttım gibi yawww:5::5::5::5:

sabah
bir dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel

öğle
yumurtasız menemen yarım tabak
3 dilim ekmek :59:

akşam
3 kaşık patlıcan oturtma
1 dilim ekmek
4 kaşık pilav
1 dilim karpuz

ahanda şimdide küçük kornetto 171 kaloriymiş :37::37::37::37:

bu hafta kesin artı olucam yarın oruçmu tutsam acep :5:

kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.

kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.

valla benimde bugün geçmişe bakınca canım sıkıldı benim yaptığım yoruma karşı
tartışmaya gerek yok ben rahatsızlık duydum yazıdm yazmış birisiiiiiiiiii
hiç cezaya kalmadım ama yinede çok zoruma gitti yazılanlar doğrusu

bence uygun canım 30 değilde belki 20 olur :1:
20 yide yazmak insanı gıcık debilir iyi düşünmüşsün :9::9::9:

kızlar kiraz sapı kaynatıp içicem
sabah akşam aç karnınamı içmem gerekiyo başliyim bugünden :28::28::28::28:

canım bende bir ara deneyim dedim kiraz saplarını birirktiriyordum bir ara biriksinde kaynatıp içeyim diye. mutfakta bir tabakta duruyordu. gittim baktım tabak boş. biri çöpe dökmüş. gittim içeri kiraz saplarını çöpe kim attı dedim babam ben onu çöp sandım dökeyim dedim demişti o günden beri hala yapcam ben onu :52::52::52:

ben şimcik kalkıyorum bir duş alayım kendime geleyim
yıkanacakları yıkatıyorum bugün
yarında sil süpür yapar evimi paklarım inşlh :87::87:

Back
X