sağol fadikim hep bu klima yüzünden ama onsuzda uyunmuyo gece bizim oda bii sauna

allahım bu kaynanalar ne sinir şeylerya bide utanmadan komşuyla dedikodu yapıyo allah sabır versin bacım
sağol canım sabah eczaneden bi antibiyotik bide antiseptik aldım azcık iyi geldi galiba akşamda içince dahaiyi olurum inş
gittimi sizinkiler? rahata erdinmi biraz? allah kavuştursun diimmi yoksa uzun bi süre kavuşturmasada olurmu !!!!
sağol canım bende bi geçmiş yapım dedim anam 20 sayfa birbuçuk günde gelen gidenden tamda okuyamadım atlaya atlaya işte

anam okadar pilavı nasıl yapçan kız aşçılar gibi bravo valla sana çok beceriklisin boşuna yakanı bırakmıyo bu insanlar senin herkeze lazımsın
canım okadar sıkma canını herşey olcağına varır herkez kaderindekini yaşar vardır bi hayır yanlız bence bu akşam git kardeşinlegözünle gör kızı kardeşinide karşına alma sakın sakin sakin inada bindirmeden hallet herşeyi hiç değilse nişan süresini biraz uzun tutma konusunda ikna et aileni zamanla olup olmucanı herkez anlar sizin oğlanda az yavaş olsun bakem bu yaşta ne bu acele