- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.641
canım seni de tebrik ediyorum.ya grup bu hafta toparladı çok şükür.sanrım eski motivasyonu kazandık.inş daha da hızlanır....HEH YETİŞTİM SANırım kilom 88,2
genede çok iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni de tebrik ediyorum.ya grup bu hafta toparladı çok şükür.sanrım eski motivasyonu kazandık.inş daha da hızlanır....HEH YETİŞTİM SANırım kilom 88,2
genede çok iyi
kızlarr süpersiniz maşallah yaa. özellikle esra hem sağlıklı verdin hemde tam verdin yani. inşallah her hafta böle olur diyemeyecem çünkü o zaaman çabuk gidersin burdan yaa . sanırım ben uzun zamanlar burdayım çünkü. ayşencim esnide tebrik ediyorum.destek almadan ilaç vs kullanmana rağmen veriyosun maşallahinşallah nasıl olsa verdim diye pes etmezsin. haftaya da böle verirsin canım. bana gelince ben bugün tartıldım bi değişiklik yok. 2 gündür diyetimi aksatmıyorum. listede dondurma vs hakkım var ama onlardan da yemiyorum yoğurt yiyorum dondurma yerine. bakalım inşallahh haftaya bende geri dönebilirim yaa kilo veriptee. kaptan bide soracam kilo vermeden dönsem de diskalifiye olur muyum 3 hafta kuralından ötürü. hımm bu arada bugün insülin direnci testi için hastaneye gidecem.büyük ihtimalle ondan var dedi doktor ama inşallah yoktur direnç vs.
haa bide bu hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz .şimdi herife hediye almaya gidecem.ne alacağımı da bilmiyorum fekat öle iştee.. kızlaar öpüyorum hepinizi bugün bana da dua edin olur mu. Ya ülkemiz de zor günler geçiriyor duaalarımızda bu terör illetinden de kurtulmayı isteyelim. hepimizin kandili mübarek olsun..![]()
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar dün o kadar yorulmuşum ki sabah erkek uyandım ama yataktan kalkamadım ölü gibiyim tekrara uyudum şimdi bacağıma giren krampla fırladım yataktan bacağım çok kötü ağrıyor
ben listeyi hazırlamaya başlayım
canım şeytanın bacağını kırdın desene.hadi gözün aydın.çok sevindim.bu hafta esra ve sen takımı göğüslediniz.darısı da benim başıma inş.esranın dietine başladım bugün itibariyle.
gülçinim bu aradahaftaya dönersin zannımca.Ramazan sensiz geçermi yaf(
ve de HERKESLERİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.
sağol canım evet benim diyetimi uygula valla yaptığı yemeklerin dahi tadına bakmadım inşallah bundan sonrada böyle güzel gider nugün çok merak ediyorum ne vericek diye inşallah sıcak yemek verir yoksa içimden ot ağaçları çıkacak...
QUOTE=aysen_34;20100859]günaydın kızlar
yeni kilommmmmmmmmmmm
69.6
giden 1 400 gram![]()
evet kızlar bugünden itibaren daha dört bir elle sarılacam bu işe
dikkat edecem konular şunlar
1. sabah erken kalkmaya çalışıcam
2. su tüketimine dikkat edecem
3. sporu asla aksatmıyacam
insan ilk önce kendisi için kilo vermeli dimi ama bazı şeylerde onu motive eder![]()
geçmiş olsun canım
sıcak su masajı yap ayağına iyi gelir
evet canım bak sende kaç haftadır yerinde sayıyosun artık hareketlen
hadi göreyim seni canım istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok biraz zor biraz engebeli bir yol ama sonunda muhteşem olmak var
bugünden başlıyoruz dimi sporları kaydetmeye :92:
sağol canım şimdi daha iyi
birazdan kalkıp lessi ile yürüyüş yapcam bundan sonra sporu bırakmak yok benim en büyük sorunum hareketsizlik bunu çözmem lazım önce yanımada yarım litrelik şişelere su doldurdum hepsi karşımda göreyim ki suyu ihmal etmeyim
evet canım başlıyoruz ben birazdan başlayacam spora![]()
hadi kolay gele canım
ben hala yengemlerdeyim ordan giriyorum artık ben sporu akşama eve gidince yaparım
öpüyoruım![]()
bu net beni iki gündür deli etti ne bu yahu saatlerimi alıyo :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: