Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kimse yok ben de çıkıyım bare:))bu arada esra annem yeşil elmanın kilosu nie öle yaaaa:((8 lira burda:(((yuh didim.sonra didim ki kilo verdiriyosan feda olsun sana:)))

14. TAKIM 215. ETAP

aynalar ( 97,6 / 97,6 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,1 / 66,1 / 2,0 / -2,95% )
irras ( 87,8 / 88,2 / -0,4 / -0,46% )
aysen_34 ( 71,0 / 69,6 / 1,4 / 1,97%)
catlak_kemmik ( 65,0 / 66,0 / -1,0 / -1,54% )
faTTa83 ( 75,0 / 74,9 / 0,1 / 0,13% )
nazco ( 79,7 / 79,8 / -0,1 / -0,13% )
prenses88 ( 54,5 / 55,0 / -0,5 / -0,91% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 597,2 / 1,5 / 0,25% )

TAKIM SIRALAMASI

1. roseberry - 2 kg :65::65::65::65::65:
2. aysen_34 - 1,4 kg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
3. faTTa83 - 0,1 kg :71::71::71::71::71:

evet kızlar bugünden itibaren daha dört bir elle sarılacam bu işe
dikkat edecem konular şunlar

1. sabah erken kalkmaya çalışıcam
2. su tüketimine dikkat edecem
3. sporu asla aksatmıyacam

insan ilk önce kendisi için kilo vermeli dimi ama bazı şeylerde onu motive eder :17:

kızlarr süpersiniz maşallah yaa. özellikle esra hem sağlıklı verdin hemde tam verdin yani. inşallah her hafta böle olur diyemeyecem çünkü o zaaman çabuk gidersin burdan yaa . sanırım ben uzun zamanlar burdayım çünkü. ayşencim esnide tebrik ediyorum.destek almadan ilaç vs kullanmana rağmen veriyosun maşallah :nazar::nazar::nazar:inşallah nasıl olsa verdim diye pes etmezsin. haftaya da böle verirsin canım. bana gelince ben bugün tartıldım bi değişiklik yok. 2 gündür diyetimi aksatmıyorum. listede dondurma vs hakkım var ama onlardan da yemiyorum yoğurt yiyorum dondurma yerine. bakalım inşallahh haftaya bende geri dönebilirim yaa kilo veriptee. kaptan bide soracam kilo vermeden dönsem de diskalifiye olur muyum 3 hafta kuralından ötürü. hımm bu arada bugün insülin direnci testi için hastaneye gidecem.büyük ihtimalle ondan var dedi doktor ama inşallah yoktur direnç vs.
haa bide bu hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz .şimdi herife hediye almaya gidecem.ne alacağımı da bilmiyorum fekat öle iştee.. kızlaar öpüyorum hepinizi bugün bana da dua edin olur mu. Ya ülkemiz de zor günler geçiriyor duaalarımızda bu terör illetinden de kurtulmayı isteyelim. hepimizin kandili mübarek olsun..:54::54::54:

sağolasın canım
evet inşlh haftayada böyle devam ederim diycem ama malesef hiç sanmıyorum çünkü
regl olucam ve doktora gidip bebek tedavisi için hormon hapı kullanmaya başlıycam
ama tabi ipin ucunu asla bırakmıycam bu kadar yol kat ettim bu kadar zorlandım yarıda bırakmak yok her defasında bıraktığım gibi bu sefer olmuycak allah izin ederse
canım sen daha yeni başladın diyete dur bakalım

hadi bu hafta verde geri dön takıma bak spor yarışmasıda yapıcaz hep beraber

günaydın kızlar dün o kadar yorulmuşum ki sabah erkek uyandım ama yataktan kalkamadım ölü gibiyim tekrara uyudum şimdi bacağıma giren krampla fırladım yataktan bacağım çok kötü ağrıyor

ben listeyi hazırlamaya başlayım
geçmiş olsun canım
sıcak su masajı yap ayağına iyi gelir
:64::64::64::64::64:canım şeytanın bacağını kırdın desene.hadi gözün aydın.çok sevindim.bu hafta esra ve sen takımı göğüslediniz.darısı da benim başıma inş.esranın dietine başladım bugün itibariyle.
gülçinim bu aradahaftaya dönersin zannımca.Ramazan sensiz geçermi yaf:((
ve de HERKESLERİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.

sağolasın gülümmmm
darısı sana ve tekrar tekrar hepimize olsun :66:

sağol canım evet benim diyetimi uygula valla yaptığı yemeklerin dahi tadına bakmadım inşallah bundan sonrada böyle güzel gider nugün çok merak ediyorum ne vericek diye inşallah sıcak yemek verir yoksa içimden ot ağaçları çıkacak...

QUOTE=aysen_34;20100859]günaydın kızlar
yeni kilommmmmmmmmmmm
69.6:64::64::64::64::64::64::64::64:
giden 1 400 gram :62::62::62::62::62::62::62:

bravo ayşecim harikasın .....:46::46::46::46::46::46:

gülom daha iki gün oldu hemen farketmez sıkma canını birden gidecek,nice güzel yıllara diyorum ....[/QUOTE]

esracım tebrikler canım
inşlh beraber mezun oluruz burdan
emeklerimiz boşa gitmedi çok şükür

evet kızlar bugünden itibaren daha dört bir elle sarılacam bu işe
dikkat edecem konular şunlar

1. sabah erken kalkmaya çalışıcam
2. su tüketimine dikkat edecem
3. sporu asla aksatmıyacam

insan ilk önce kendisi için kilo vermeli dimi ama bazı şeylerde onu motive eder :17:

evet canım bak sende kaç haftadır yerinde sayıyosun artık hareketlen :20:
hadi göreyim seni canım istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok biraz zor biraz engebeli bir yol ama sonunda muhteşem olmak var

bugünden başlıyoruz dimi sporları kaydetmeye :92:

geçmiş olsun canım
sıcak su masajı yap ayağına iyi gelir

sağol canım şimdi daha iyi
birazdan kalkıp lessi ile yürüyüş yapcam bundan sonra sporu bırakmak yok benim en büyük sorunum hareketsizlik bunu çözmem lazım önce yanımada yarım litrelik şişelere su doldurdum hepsi karşımda göreyim ki suyu ihmal etmeyim

evet canım bak sende kaç haftadır yerinde sayıyosun artık hareketlen :20:
hadi göreyim seni canım istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok biraz zor biraz engebeli bir yol ama sonunda muhteşem olmak var

bugünden başlıyoruz dimi sporları kaydetmeye :92:

evet canım başlıyoruz ben birazdan başlayacam spora :8::8::8:

sağol canım şimdi daha iyi
birazdan kalkıp lessi ile yürüyüş yapcam bundan sonra sporu bırakmak yok benim en büyük sorunum hareketsizlik bunu çözmem lazım önce yanımada yarım litrelik şişelere su doldurdum hepsi karşımda göreyim ki suyu ihmal etmeyim

eevt canım bende su olayını öyle yapıyorum
1 lt lik petlere koyuyorum yanıma alıyorum
hadi bakalım bu hafta sıkı tutarsan rahat 2 kilo verirsin çünkü kaç haftadır vermedin vücut direncini bırakır artık

offf sanırım yetişememişim listeyi vermişsin aslıcım zaten azcık vermiştim o kadar önemli değil ama aslıcım esranın yüzdesini eksi olarak yazmışsın bi sorun olmaz umarım bi bak istersen

bu net beni iki gündür deli etti ne bu yahu saatlerimi alıyo :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam canım.telekomu ara.hemen gelip hallediyolar.tamir konusunda çok iiler.bizimkinin sorunu inattan kaynaklı aramamaydı.o yüzden evde bağlantı sıkıntılıydı.ama genel olarak aradığının ertesi günü geliolar.

BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gecesi Beraat gecesidir.

Aslı "Berâettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu geceyi hakkıyla geçirebilmek dileğiyle...

Eki Görüntüle 225385

Back
X