Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldi:nazar: onun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.

kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldum:37: neyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun.ailen telaştan hatırlmamamış.kızma onlara.

yediklerini yazdın mı? spor yaptın mı mesela?

kıs yediklerimi yazmiyim burdan tee senin eve kadar yol olabilir :1::1::1::1::1:
spor olarakda bu allahın sıcağında ütü , temizlik ve az öncede sahilde ufak çaplı yürüyüş yaptımmm

kız gülçin esas seni gördüğüm iyi oldu nasıl dukan diyeti

aslı kıs nası geçti düğün :1:

kıs yediklerimi yazmiyim burdan tee senin eve kadar yol olabilir :1::1::1::1::1:
spor olarakda bu allahın sıcağında ütü , temizlik ve az öncede sahilde ufak çaplı yürüyüş yaptımmm

kız gülçin esas seni gördüğüm iyi oldu nasıl dukan diyeti

aslı kıs nası geçti düğün :1:

bugün çok yemen iyi olmuş.özlemessin dukana başlayınca. yarın dukana başlıyorsun okey mi? ben bugün başladım güzel geçti. ve topikleri takip edersen baya kilo veren olmuş. bende vereceğimize inanıyorum. başlarsan yarın beraber ilerleriz. senin kion daha fazla olduğu için hemen haftada 5-6 kilo verebilirsin.

Son düzenleme:
bugün çok yemen iyi olmuş.özlemessin dukana başlayınca. yarın dukana başlıyorsun okey mi? ben bugün başladım güzel geçti. ve topikleri takip edersen baya kilo veren olmuş. bende vereceğimize inanıyorum. başlarsan yarın beraber ilerleriz. senin kion daha fazla olduğu için hemen haftada 5-6 kilo verebilirsin.

ben kitabın başlarındayım daha ya üff bilmiyorum tam anlayamadım topikleri takip ediyorum yemek tariflerini fln ama tam kurallar ne anlamış değilim ..
ne yedin bugun yazsana tamamıylan

ben kitabın başlarındayım daha ya üff bilmiyorum tam anlayamadım topikleri takip ediyorum yemek tariflerini fln ama tam kurallar ne anlamış değilim ..
ne yedin bugun yazsana tamamıylan

tamam canım ben yazarım senle de okuduklarımı paylaşırım yeterki beraber zayıflayalım.

sabah kahavaltı 1 haşlanmış yumurta,biraz peynir(az yağı tercih etmek lazımmış) şekersiz çay

baya tok tuuttu taa 1 e kadar acıkmadım bu arada 1.5 lt su bitmişti.

öğle kıymalı yumurta(kıyma az yağlı)
dukan krebi yapabilirsin yanına değişik tarifler var benimki tavaya yapıştı ama farklı tarif buldum yarın onu deneyecem
1 kase yoğurt

1 bardak süt içtim

akşam balık yedim folyoya sardım pişirdim.üstünede azcık kaşar(kaşar serbest mi bilmiyorum ama yasak diye duymadım)

1 bardak süt

canım böyle yapıp haftasında 6 kilo veren de olmuş. ama bu kişi 100 kilonun üstündeymiş.

sabah kahavaltı 1 haşlanmış yumurta,biraz peynir(az yağı tercih etmek lazımmış) şekersiz çay

baya tok tuuttu taa 1 e kadar acıkmadım bu arada 1.5 lt su bitmişti.

öğle kıymalı yumurta(kıyma az yağlı)
dukan krebi yapabilirsin yanına değişik tarifler var benimki tavaya yapıştı ama farklı tarif buldum yarın onu deneyecem
1 kase yoğurt

1 bardak süt içtim

akşam balık yedim folyoya sardım pişirdim.üstünede azcık kaşar(kaşar serbest mi bilmiyorum ama yasak diye duymadım)

1 bardak süt

canım böyle yapıp haftasında 6 kilo veren de olmuş. ama bu kişi 100 kilonun üstündeymiş.

tamam o zaman yarın başlıyorum ..
benim tek korkum aralarda acıkmam
mesela arada acıktım diyelim sütle aram yok ancak kakao olursa içerim .
ara öğün olarak 1 kk oeynir yesem
galeta fln olmuyor sanırım dimi

iyilik senden naber? nasıl geçti düğün.

düğün sıkıcıydı çok sevmem düğünleri helede ev düğünü ise 13.30 da kırıkkaledeydik boş boş akşama kadar oturduk akşam güzel oldu oynadık,halaylar çektik işte
akrabaları gördük
dün köye gittik annemin mezarını ziyaret etmeye ama ben çok kötü oldum ağlamamak için kendimi çok zor tuttum bi başlasam kolay kolay susmayacaktım biliyorum diğer tanıdıkların mezarındada dua etmek istedim ama aklım o kadar karışık ki hep karıştırdım o yüzden hepsine topluca niyet edip çıktım mezardan babmla kardeşim daha sonra geldiler onlarıda daha fazla üzmek istemedim ağlamamak için aklıma başka şeyler getirdim işte ama iyi oldu annemin mezarını ziyaret etmem
dün akşam ankaraya geldik halamlara gittik orda kaldık, diğer halamın oğlu yurt dışında yeni evli çocuğu olmuştu şuan 26 günlük onlar süpriz yapıp gelmişlerdi çocuğu görmek için oraya gittik akşamda evimize geldik baya yorulmuşum canım

tamam o zaman yarın başlıyorum ..
benim tek korkum aralarda acıkmam
mesela arada acıktım diyelim sütle aram yok ancak kakao olursa içerim .
ara öğün olarak 1 kk oeynir yesem
galeta fln olmuyor sanırım dimi

galetayı yulaf kepeği ile kendin yapabilrsin ama yulaf kepeği ile.
acıktıkça istediğin kadar light ürün kullan. sınırsız protein ama yağ oranı 100 de 10 u geçmeyecekmiş.etiketlerine bakmadan almıyorum bende. aktivia ye mesela 1 kutu. light kola serbestmiş ben sevmem kola ama. hatta light cartedor dondurma var ondan da yiyebilirisn ama ataktan sonra yemek daka iyi olur sanırsam.sen şimdi 6 gün atak yapsan yeter sanırım.

galetayı yulaf kepeği ile kendin yapabilrsin ama yulaf kepeği ile.
acıktıkça istediğin kadar light ürün kullan. sınırsız protein ama yağ oranı 100 de 10 u geçmeyecekmiş.etiketlerine bakmadan almıyorum bende. aktivia ye mesela 1 kutu. light kola serbestmiş ben sevmem kola ama. hatta light cartedor dondurma var ondan da yiyebilirisn ama ataktan sonra yemek daka iyi olur sanırsam.sen şimdi 6 gün atak yapsan yeter sanırım.

sen nerde buldun yulaf kepeği migrosa baktım ben orda bile yok
internetten sipariş vericem sanırım

nasıl kıs yüzde 10u geçmcekmiş mesela ligt süt aldım oda yüzde 8 yağlı paketin üstüne bakıp alcam demiii

Back
X