- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.601
kızlar akşam
5-6 kaşık bezelye yemeği susuz tabi
salata
1 dilim karpuz yedim
birazdan lessi ile yarım saat spor yapcam şuana kadar pc başındaydım onunla konuşuyordum 4 gün konuşmadıkta özlemişiz![]()
vayy vayy vayyy aşka bakkkkk özlemişşte felanda filandaaa ne güzelll iştee yaaa özlemennn

selam kızlar...ben geldim..sıcak bi günün ardından rahatlamak için yeni oturdum.hem sıcak hem yoğun bi gündü.siz neler yaptınız?yavaş yavaş paylaşımımız eski haline dönüyor inş
kızlar ben yürüyüşe çıkcam yaaa.çok bunladım içerde..eşimin işleri için dua bekliyorum yaaa.adam iice sıyırmak üzere:2::2::2::2:ve hırsını benden alıyo malesef:2::2:üzülmesin die bütün tafralarını görmezden geliyorum ama bunalıyorum sanırım....neyse biraz açık hava faydalı olcekk.kaçtım ben kuzularrrrrr
evet canım benim eski haline döner gibi olmaya başladı

diyetin dışında vurguladığı şeyler,suyun önemi,sporun öenmi,çiğnemek,soğuğun önemi..
odanın ısısının 3 derece aşağı olması
soğuk su içmek
buz kemirmek(aromalı buz yapabiliriz kendimiz)
hafif giyinmek
bunların verdirdiği kaloriyi altatlta toplamıştı yanlış hatırlamııyorsam 400 kalori vardı günde.süper demi. mesela buz kemirmek 6 küp 20 dk spora eş kalori harcatırmış ısınmak için vücut çalılırmış. kitabı okudukça vücudumu makine gibi görmeye başladım. soğuk su içtiğimde sanki içimde dişliler çalışmaya başlıyo aklıma komik komik şeler geliyo. vuuuu diye çıkan ses filan ay kafayı yidim. nede olsa kafada protein
ay çok oturdum bugün çıkıyorum kızlar ben.
kızz gülçinn şuu soğuk su meselesi varya azcikkk anlat bakem sen onuu ben soğuk su içemem kiii

kızlar eylül sonunda bu kilolardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum daha hedefime 9 kilo var inşallah o zamana kadar biter eylül sonu planlarım var...
vuvwwww ne planıymış bunlarrrrrrr