Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam
5-6 kaşık bezelye yemeği susuz tabi
salata
1 dilim karpuz yedim

birazdan lessi ile yarım saat spor yapcam şuana kadar pc başındaydım onunla konuşuyordum 4 gün konuşmadıkta özlemişiz :17:

vayy vayy vayyy aşka bakkkkk özlemişşte felanda filandaaa ne güzelll iştee yaaa özlemennn:69::69::69::69::69::69::69:

selam kızlar...ben geldim..sıcak bi günün ardından rahatlamak için yeni oturdum.hem sıcak hem yoğun bi gündü.siz neler yaptınız?yavaş yavaş paylaşımımız eski haline dönüyor inş

kızlar ben yürüyüşe çıkcam yaaa.çok bunladım içerde..eşimin işleri için dua bekliyorum yaaa.adam iice sıyırmak üzere:2::2::2::2:ve hırsını benden alıyo malesef:2::2:üzülmesin die bütün tafralarını görmezden geliyorum ama bunalıyorum sanırım....neyse biraz açık hava faydalı olcekk.kaçtım ben kuzularrrrrr

evet canım benim eski haline döner gibi olmaya başladı:4::4::4::4:. sen nie sıkılıyoun bakimm hee inan hep dualarımda varsın canım arkadaşım benim. eşin şu dönem evet iş konusunda sıkıntısı varyaa ee adam napsınn sevdiği insana nazının geçtigine naz yapacak yani, sana:52::52::52::52::52::52::52: sen şimcikk bu hafta kiloları verrde bakk nasıl motive olcennn ben inanıyomm :29::29::29::29::29::29::29::29: üzme kendiniii tamam mı canım:16::16::16::16:

diyetin dışında vurguladığı şeyler,suyun önemi,sporun öenmi,çiğnemek,soğuğun önemi..

odanın ısısının 3 derece aşağı olması
soğuk su içmek
buz kemirmek(aromalı buz yapabiliriz kendimiz)
hafif giyinmek

bunların verdirdiği kaloriyi altatlta toplamıştı yanlış hatırlamııyorsam 400 kalori vardı günde.süper demi. mesela buz kemirmek 6 küp 20 dk spora eş kalori harcatırmış ısınmak için vücut çalılırmış. kitabı okudukça vücudumu makine gibi görmeye başladım. soğuk su içtiğimde sanki içimde dişliler çalışmaya başlıyo aklıma komik komik şeler geliyo. vuuuu diye çıkan ses filan ay kafayı yidim. nede olsa kafada protein
ay çok oturdum bugün çıkıyorum kızlar ben.

kızz gülçinn şuu soğuk su meselesi varya azcikkk anlat bakem sen onuu ben soğuk su içemem kiii:63::63::63::63::63::63:

kızlar eylül sonunda bu kilolardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum daha hedefime 9 kilo var inşallah o zamana kadar biter eylül sonu planlarım var...

vuvwwww ne planıymış bunlarrrrrrr :23::23::23::23::23::23::86::86::86::86::86::86::86:

Günaydın çıtır bayanlarrr :71:
Nasılsınız ?
Keyifler yerindedir umarım, valla sabahtan beri bekliyorum etrafımdan dağılsınlarda rahat edeyim bi yazayım diye ya.
Dün akşam gelecektim sohbete açtım pc yi internet sayfaları açılmıyor ttnet sayfası açılıyor sürekli halledemedim onu bir türlü gelemedim.
Hemen dün ki yediklerimi yazayım değerlendirin bakalım :61:
Kalkınca: 2 bardak su
Sabah: yulaf ezmesi 5 kaşık, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 bardak süt yedim.
Ara: 4-5 tane parmak galeta, türk kahvesi,
Öğlen : 2 adet zeytinyağlı biber dolması bir bardak ayran,
Ara: 4-5 tane galeta yine,
Akşam : 2 bardak su, bol salata, bir küçük baget tavuk eti günü böyle kapattım.

Spor: biraz hareket yaptım, 30 dk da leslie ile yürüdüm o kadar yavaş yavaş programımı hızlandırırım inş. veririm ya...:16:

iyi akşamlar kızlar
misafirler geldi habersiz
daha doğrusu eşime haber vermişlerde akşam saati bana söyledi nasıl iki ayağım bi pabuca girdi allahtan temizlik yapmıştım bugün
eşim arayıncada hemen ilave yemek yaptım öle atlattım ama sinir oldum eşime
hep aynı şeyi yapıyo
:41::41::41::41::41::41::41:

:53::53:
biraz sakinleştim gidip yatım bari çok yoruldum zaten
eşim kavga uzamasın diye onlar gidergitmez yattı bende hırsımı yarına saklıyorum
:53:

houytttttt benimmm nazomuuuuu nasıll üzerr bu nazonun eşi abi:1::1::1: ona sormadan nasıııııllllll misafirr getirir :57::57::57::57::57::1::1::1::1::1::1: valllaaa gelirimm taaaa oralaraaaa alır nazommm çekerrr 1 ay tatile götürürümm kalırr nazosuzz sonra yok misafir mi getirir yoksaa kendisi mi gider bilemem :1::1::1::1: haa tabii ufaklığıda alırımm unuttum sölemeyi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimm canımm nazommm boşver sen takma işte erkekler böyle bazenn böylee çokk düşencesiz oluyolarr aslında . gereksiz konularda bizee sen bunu düşenemezsinn ama bak ben düşünbürüm derler ( mesela kıskançlık) ama böyle konulardaa heçç düşenmezlerrr:20::20::20::20: boşverrr annemmm takma kafana sennn :6::6::6::6::6::6:

Nasılsınız ?
Keyifler yerindedir umarım, valla sabahtan beri bekliyorum etrafımdan dağılsınlarda rahat edeyim bi yazayım diye ya.
Dün akşam gelecektim sohbete açtım pc yi internet sayfaları açılmıyor ttnet sayfası açılıyor sürekli halledemedim onu bir türlü gelemedim.

Spor: biraz hareket yaptım, 30 dk da leslie ile yürüdüm o kadar yavaş yavaş programımı hızlandırırım inş. veririm ya...:16:

houyyyy yanlışmı görüyomm hulkk gelmişşşş:53::53::53::53::53::53::53::53:

kızz sennnn nirelere gittin bakimmm heeeee :52::52::52::52::52:

çıtırlaaarrrr hepinize günaydınn vee hepimizeee KALORİSİZ BİR 24 SAAT DİLİYORUM:1::1::1::1::1::1::1::1:

sabah kahvaltım 1 lt su 2. kuru incir 2.dilim ekmek . 2.dlim kaşar peyniri şekersiz çayyy:56::56:

Nasılsınız ?

ooo süpersin ya maşallah. inşallah bugününde böle sağlıklı olur. keteni nezamandır kullanıyosun kız faydaı var mı sindirime filan?

houyyyy yanlışmı görüyomm hulkk gelmişşşş:53::53::53::53::53::53::53::53:

kızz sennnn nirelere gittin bakimmm heeeee :52::52::52::52::52:

:60:ya bi ara yoğunluktan yazamıyorum size mahcup olmayım diye çekildim ama dayanamadım canım geldim geri :1:

ooo süpersin ya maşallah. inşallah bugününde böle sağlıklı olur. keteni nezamandır kullanıyosun kız faydaı var mı sindirime filan?

Canım keten tohumunu aslında diyetisyen bana nesfitle verdi kahvaltı da ama ben yulafla yemeye başladım ya sindirme faydası oluyo kanımca ben tohum aldım öğütülmüş daha faydalı olur kanımca:1:

:60:ya bi ara yoğunluktan yazamıyorum size mahcup olmayım diye çekildim ama dayanamadım canım geldim geri :1:

Canım keten tohumunu aslında diyetisyen bana nesfitle verdi kahvaltı da ama ben yulafla yemeye başladım ya sindirme faydası oluyo kanımca ben tohum aldım öğütülmüş daha faydalı olur kanımca:1:

iyi yapmışsın canım.iyikide gelmişsin.

kızlarrrr günaydıııınnnn
gülçin dün bahsetmiştim ya 3 kilo aldım bu hafta hatta 3,2 diye 1,8 vermişim :74::74::74::74::74::74::74:
höööyyttt çok mutlu oldummmmm :74::74::74::74:

süpersin canım :nazar:

canım sakın karb. alma . bu diyeti 1 kere bile delmemek gerekiyor. delersende sınırsız protein hakkımız gidiyor kalori hesabındaki gibi oluyor. anlatamadım ama kitabı okuduysan orda anlatıyo.ayy bende 500 gram gidiyor günde yaa.

günde 500 gidiyo diye üzülüyon mu sen ben mi yanlış anladım canım :52:

vayy vayy vayyy aşka bakkkkk özlemişşte felanda filandaaa ne güzelll iştee yaaa özlemennn:69::69::69::69::69::69::69:

vuvwwww ne planıymış bunlarrrrrrr :23::23::23::23::23::23::86::86::86::86::86::86::86:

canım benim özlemem konuşamamaktan 4 gün konuşamadık
evinde hem kendi arkadaşalrı hem kızkardeşinin arkadaşları misafir akşam o yüzden konuşamadık
şimdide konuşamıyoruz mesaj bırakmış fabrikada aletler arızalanmış yine yok yine konuşamıyoruz :27:

ben esranın planını öğrendim Emir Bebek

Son düzenleme:
süpersin canım :nazar:

günde 500 gidiyo diye üzülüyon mu sen ben mi yanlış anladım canım :52:

canım benim özlemem konuşamamaktan 4 gün konuşamadık
evinde hem kendi arkadaşalrı hem kızkardeşinin arkadaşları misafir akşam o yüzden konuşamadık
şimdide konuşamıyoruz mesaj bırakmış fabrikada aletler arızalanmış yine yok yine konuşamıyoruz :27:

ben esranın planını öğrendim :emir bebek:

bende nisanda düşünüyorum ama esraya dediydim beraber anne olak diye beni beklemeyecek demekki.
kız herkes daha fazla veriyor atakta o açıdan üzüldüm. ama atakta spor yapmayın halsiz hissedersiniz diyor dukan amca ben dün 20+20 spr yaptım belkimde spor yaptığım için su tutuyordur.olsun spordan vazgeçmememm.1 santimde incelmişim 2 günde. off lan ben niye daha önce öğrenmedim kii. bmımda heemn 27 lere düştü. uzun süre verememiş biri olarak mutluluğumu tarif edemeem. sabah herifte şaşırdı ne bu neşe diye kalktım ona gözleme yaptım sabah sabah yedimmi ben hayıırrr.:66::66::66:

günaydın kızlar mide bulantım hala devam ediyor
kahvaltımı yazayım
kk kadar peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3-4 tane sucuk
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay

bende nisanda düşünüyorum ama esraya dediydim beraber anne olak diye beni beklemeyecek demekki.
kız herkes daha fazla veriyor atakta o açıdan üzüldüm. ama atakta spor yapmayın halsiz hissedersiniz diyor dukan amca ben dün 20+20 spr yaptım belkimde spor yaptığım için su tutuyordur.olsun spordan vazgeçmememm.1 santimde incelmişim 2 günde. off lan ben niye daha önce öğrenmedim kii. bmımda heemn 27 lere düştü. uzun süre verememiş biri olarak mutluluğumu tarif edemeem. sabah herifte şaşırdı ne bu neşe diye kalktım ona gözleme yaptım sabah sabah yedimmi ben hayıırrr.:66::66::66:

süpersin bacım tebrik ederim :9:

iyi yapmışsın canım.iyikide gelmişsin.

Bence de iyi ki gelmişim kilo vermeye başladığım da ben de katılırım listeye :34:
Ya ramazan da yiyip yatmasam işe nasıl gelcem yesem yatsam kiloyu nasıl engelliycem kaç gündür düşünüyorum iftarı çok hafif geçirip, iyi bir yürüyüş şart vermem lazım hemen aldıklarımı ya verelim hepimiz bu ramazanda böyle bir tokluk hissi gelsin bizeee :52:

merhaba kızlar,başağrısıyla uyandım sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlamak için,sabah 1 galeta incecik ve 30 gr. peynir,domates,salatalık ve çayyy

başım ağrıyor ya migrenim mi anlayamadım inşallah geçer ila kullanmak istemiyorum...

merhaba kızlar,başağrısıyla uyandım sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlamak için,sabah 1 galeta incecik ve 30 gr. peynir,domates,salatalık ve çayyy

başım ağrıyor ya migrenim mi anlayamadım inşallah geçer ila kullanmak istemiyorum...

geçmiş olsun canım

çok sevindim gülom meton çalışmaya başladı sen rahat ol kilolar gidecek kendini buna şartla,kız eylülde sanki hemen hamile mi kalıcam daha çıtır olarak gezicem eşim istiyor ama ben istemiyorum açıkcası kilo vermek çok zor yine manda gibi şişersem diye korkuyorum...

Bu dukan diyeti olayını pek çözmüş değilim ama ramazandan sonra mutlaka bende yapcam günde 500 süper yaa :1:

geçmiş olsun canımmm dikkat et sıcaklardandır:nazar:

çok sevindim gülom meton çalışmaya başladı sen rahat ol kilolar gidecek kendini buna şartla,kız eylülde sanki hemen hamile mi kalıcam daha çıtır olarak gezicem eşim istiyor ama ben istemiyorum açıkcası kilo vermek çok zor yine manda gibi şişersem diye korkuyorum...

kendi adıma artık ağzım okadar yandı ki kilo aldığım dönemde yaptığım mallıkları yapmam sanırım birdaha.:9::9:evet esracım meto çalıştı. hem sen diyordun ya aban hep stres yapma diye bende gerçketen stres yapmaktan vazgeçmiştim belkide ondandır. canım arkadişim benim.

Back
X