Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk kuzum sen nasılsın :52::52::52::52::52::52::52:
8 kişiyiz kızlar üye ziyaretçi
bende iyi toprağım benim yaaaaaa:29::29::29::29::29:

hee zaten ziyaretçi ne zaman gelsme eksik değil mübarek :52::52::52::52:
hu huuu ben geldimmm...
selam canım hoşgeldin nassınnn:16:
ne edim kuzum susuzluk dışında bir sıkıntım yok gündüz susuzlukla geçiyo akşamda çok su içtiğim için patlıycak gibi geziyorum
bakıcı işini kura çektik kaynanaya çıktı:60::60::60::60::60::60::60:
kaynanaya bak beee ne şanslı hatunmuş öle kıymetini bilsin :63::63::63:
canım akşam tartıl aç karnına bide suyu abartma bence senin kilona 2 litre yeter günlük

yok canım yokk aç tartılıyom zaten ama durdumm ben :57:
evet abartıyorum gereçkten elimde olmadan
hoşgeldin canım :54::54::54:

büyük parça olmasa pide sorun yok canım avuç içi kadar yiyebilirsin

işte taze taze görünce dayanamıyom yaaaa
o kadarda eşime alma diyom :41:

makarna fazla olmuş canım

allah kabul etsin canım
şu 4 yemek kaşığı ekmeği anlayamadım :52:

menün güzel canım ama arnavut ciğeri ne kadar :34:

:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

fatoşumun gelmesine az kaldıı bitiyo bu hasretlik sonundaa :52::52::52::52::52::52:
gidişi amansız oldu ammmaaaaa dönüşü muhteşem olacak benim canım arkadaşımın:29::29::29::29::29::29::29::29:

kızlarr keyfimmm yerine geldi zatiii yerindeydi dee:1::1::1::1::1:

ablam aradı evdeymişş yanii bizdee baya oldu diyo gelelii eee niye beni aramadın dedimmm süpriz mi yaptınn hııı ahh canım bacumm benimmm:52::52::52::52::52::52::52:
akşama yemekler ablamdann eve gidince aslında yatıp uyusam mı 1 saat:27::27::27::27::27::27: ama bizim bebeler uyutmazkii teyze diye diye hele ufak olan 5 yaşındaki hiçç susmuyoo süreklii teyze teyze:4::4::4::4::4:
büyük olann daha sakinn ama oda sürekli kucağımda :4::4::4::4: ikiside oruç tutuyoo tam gün ablama dedim ya tutmasınlarr diye bızımkıler dinlemiy napıyım diyoo sahura bıle kalkıyolarmışş ayyy yawrularımm yaaaa:4::4::4::4::4::4: en değerli iki varlığım benim :4::4::4::4::4::4::4:

yani kızlar bugün eve gidippp koşuşturmuycammmm yahuuu yuppiii oley oleyyy:32::32::86::86::101::101::101::101::118::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canımcım işte geldim burdayım:):)))bundan sonra 20 mesaj altı yazan tavşan olsun hem de beyazından:1::1::1:
bu arada ablan acayip süper jest yapmış.ve yeğen sevgisi ap ayrı emin ol hiç bişey yerini tutmuyo....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1. aysen_34

ziyaretçilerimizde hiç eksik değil maşallah :27::27::27:

ben gideyim uzanayım eccik başım ağrımaya başladı
evet ara ara ziyaret ettim siteyi ama emin ol bu ben diildim:1::1::1::1:

Dun domateslerin bir kismini gece 12 ye kadar yaptik, daha bir kutudaha var .

bugun biberleri kavurup dondurucuya koyacagim. ayrica patlicanlarida kizartip dondurucuya koyacagim. 2 kasa da onlar var.

kisliklar hazir gibi :) buarada kizlar, domatesleri konserve yapip , tencerede kaynatmak yerine bulasik makinesinde sicak suda yikadim:) bir blog da okumustum pratik bir bilgi.
kız :nazar::nazar:ne marifetli bi çiftsiniz...kızlar kış tatiline nereye gitcemiz belli oldu:3::3:

bir de her gün yarım saat koşu bandında yürüyorum.malum bebek var yürüyüşe çıkamıyorum.

canım senin başka çaren yok yine yarım saat yürüyorsun ne güzel

Aslımmm nazmiyeeeem siz de hoşgeldinizzzz.herkeşlerin ramazanı mübarek oslun.tuttuğumuz oruçları rabbim kabul etsin...

hoşbulduk canım sende hoşgeldin
seninde ramazanın mübarek olsun allah orucunu kabul etsin

aslı nazomm hoşgeldiniz bacılar :92::92::92::92::92:

hoşbuldum canım nasılsın

hu huuu ben geldimmm...

hoşgeldin canım nasılsın

bu geceki sahurumuda yazayım iftardan sonra alıntı yaparım burdan sonra hatırlaması zor oluyor
1 kase çorba çeyrek pide
1 yumurta 2 çatal peynir 3 zeytin yarım domates
2 bardak çay 1er çaykaşığı reçel bal
form çay bol su
:66::66::66::66::66::66::66:
iftarım
2 bardak su
yarım kepçe çorba
2 dilim karpuz
20dk sonra
bir çatal ekşili patlıcan
1 kase yoğurt
3 dilim karpuz
bol su
yarım saat yürüyüş
:52::52::52::52::52::52::52:

iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo :37:

tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum :50:

bende de aynı sorun var nedendir anlamadım gitti.çok su içtiğimizden mi oluyo acaba diye düşünmekteyim
evet ama bugün akşam üzeri giriş iznimin çıkması gerekiyodu.olmadı giremedim bi türlü.akşam da misaifrim vardı o yüzden giremedim.daha yeni geldim de hasretgideriiim didim:))sen ne edion?nasıl geçiyo ramazan?
hoşgeldin canım:)
hoşgeldin canıım. Üyeler olarak coştuk mu ne :)) Hepiniz hoşgeldiniz :)) Nasılsınız bakalım keyifler nasıll :))
hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsın?
ziyaretçileri kaçırdım
hoşgeldin ilkincim
:10::10::10::10::10::10::10:
hoşbulduk nasılsın ablacım?
selam canım hoşgeldin nassınnn:16:
hoşbuldum cnm ben iyiyim sen nasılsın?

hu huuu ben geldimmm...
hoşgeldin bacımmmm.oo oplandık yinee:64::64::64:ya ama bi fadikim yok yafffff:(:(:(nese o bu gece zatene yeğenleriyleydi...

ne edim kuzum susuzluk dışında bir sıkıntım yok gündüz susuzlukla geçiyo akşamda çok su içtiğim için patlıycak gibi geziyorum
bakıcı işini kura çektik kaynanaya çıktı:60::60::60::60::60::60::60:
iimiş nası çekiyonuz kurayı bana da de de biz de öğrenelim:))ilerde o kura gerekçek bize de:))))

canım akşam tartıl aç karnına bide suyu abartma bence senin kilona 2 litre yeter günlük

hoşgeldin canım :54::54::54:
büyük parça olmasa pide sorun yok canım avuç içi kadar yiyebilirsn
makarna fazla olmuş canım
allah kabul etsin canım
şu 4 yemek kaşığı ekmeği anlayamadım :52:
menün güzel canım ama arnavut ciğeri ne kadar :34:
aslıı kız o 4 yemek kaşığı pilav yanlıi yazmışımm.heyecanıma ver...forumu ne çok özledim yaaaaa anlatamam kızlarrrr.hepinizi ama hepinizi çok ama ççooooookkk özledim ve iiki sizinleyim..can arkadaşlarım benim....
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim :54::54::54:

kızlar 1.5 haşlanmış mısır yedim çok mu yedim :26:
aslı yarımı yemiyeydin keşkem ama neyse sodan varsa iç hemencik ya da form çayın yeşil çayın varsa iç hemen.ii gelcek inş

bu geceki sahurumuda yazayım iftardan sonra alıntı yaparım burdan sonra hatırlaması zor oluyor
1 kase çorba çeyrek pide
1 yumurta 2 çatal peynir 3 zeytin yarım domates
2 bardak çay 1er çaykaşığı reçel bal
form çay bol su
:66::66::66::66::66::66::66:
iftarım
2 bardak su
yarım kepçe çorba
2 dilim karpuz
20dk sonra
bir çatal ekşili patlıcan
1 kase yoğurt
3 dilim karpuz
bol su
yarım saat yürüyüş
:52::52::52::52::52::52::52:

karpuzu bende seviyorum canım ama şişkinlik yapıyormuş diyetteyken uzak durmak gerekiyormuş şaşırıdm :53:

kızlar ben ufaktan kalkayım kuyruğumu toplim :60:

arka fondaki ses kalın notolara basmaya başladı :52:

öpüyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

güle güle canım :54:

aslıı kız o 4 yemek kaşığı pilav yanlıi yazmışımm.heyecanıma ver...forumu ne çok özledim yaaaaa anlatamam kızlarrrr.hepinizi ama hepinizi çok ama ççooooookkk özledim ve iiki sizinleyim..can arkadaşlarım benim....

aslı yarımı yemiyeydin keşkem ama neyse sodan varsa iç hemencik ya da form çayın yeşil çayın varsa iç hemen.ii gelcek inş

bizde özledik seni canım sende iyi ki varsın :54::54::54::54::54:
ben mısıra dayanamam ya çok seviyorum
sırf mısır yiyecem diye tatlı yemedim :37:

kızlar ben ufaktan kalkayım kuyruğumu toplim :60:

arka fondaki ses kalın notolara basmaya başladı :52:

öpüyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:60::60::60::60::60:kızım senle insan hiç yaşlanmaz heeee.alemsin vallaaa.tamam benim soprano da birazdan gelir..sen git ben arkadan yetişirimm....

bende de aynı sorun var nedendir anlamadım gitti.çok su içtiğimizden mi oluyo acaba diye düşünmekteyim

hoşgeldin canım:)

hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsın?

hoşbulduk nasılsın ablacım?

hoşbuldum cnm ben iyiyim sen nasılsın?
hogördük canım...nasıl hayat nasıl ramazan ne alemde?

bizde özledik seni canım sende iyi ki varsın :54::54::54::54::54:
ben mısıra dayanamam ya çok seviyorum
sırf mısır yiyecem diye tatlı yemedim :37:
ya sahurdaki ekmeğini ayrım yerdsin dengelenir o zaman canımcım taklma o zaman.bu arada yeni bişey duydum kilo olacak korkusu ile yenen yemekler hemen beyin tarafından cidden yağ olarak depolanıyoruş.yani telkin yoluyla kendimizie zarar verebiliyomuşuz...o yüzden herhangi bi kaçamak falan yaptığımızda ya da fazla yediğimizde hemen yarın az yiycem dengelencecek kilo almayacağım düşüncesi olmalıymış...

kızlar ben kaçar kociş yukardan avazı çıktığı kadar bağırıyor
tamam canım ii geceler...

güle güle canım
benimde bir kocam olsa banada bağırsa olma mı :60::60::60::60::60:

sağol canım iyiyim sen nasılsın
aslıı kocan olsun kaptancım ama bizimkiler giibi yüksek ssle derdini anlatmasın inş:1::1:

benim yediklerim:43::43::43:
Sahur
1 haşlanmıs yumurta
4 tane sigara böreği
Yarım domates
1 bardak form çay
1.5 lt fln su
ve ve ve iftar Allahım yediklerimi yazmaya utanıyorum yaa:14::14::14:
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak patlıcan oturtma
3 kaşık haşlanmış yoğurtlu makarna

Back