- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.801
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim 

kızlar 1.5 haşlanmış mısır yedim çok mu yedim :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyi toprağım benim yaaaaaahoşbulduk kuzum sen nasılsın
8 kişiyiz kızlar üye ziyaretçi
selam canım hoşgeldin nassınnnhu huuu ben geldimmm...
kaynanaya bak beee ne şanslı hatunmuş öle kıymetini bilsinne edim kuzum susuzluk dışında bir sıkıntım yok gündüz susuzlukla geçiyo akşamda çok su içtiğim için patlıycak gibi geziyorum
bakıcı işini kura çektik kaynanaya çıktı![]()
canım akşam tartıl aç karnına bide suyu abartma bence senin kilona 2 litre yeter günlük
yok canım yokk aç tartılıyom zaten ama durdumm ben
evet abartıyorum gereçkten elimde olmadan
hoşgeldin canım
büyük parça olmasa pide sorun yok canım avuç içi kadar yiyebilirsin
işte taze taze görünce dayanamıyom yaaaa
o kadarda eşime alma diyom
makarna fazla olmuş canım
allah kabul etsin canım
şu 4 yemek kaşığı ekmeği anlayamadım
menün güzel canım ama arnavut ciğeri ne kadar![]()
fatoşumun gelmesine az kaldıı bitiyo bu hasretlik sonundaa
gidişi amansız oldu ammmaaaaa dönüşü muhteşem olacak benim canım arkadaşımın![]()
canımcım işte geldim burdayım:):)))bundan sonra 20 mesaj altı yazan tavşan olsun hem de beyazındankızlarr keyfimmm yerine geldi zatiii yerindeydi dee
ablam aradı evdeymişş yanii bizdee baya oldu diyo gelelii eee niye beni aramadın dedimmm süpriz mi yaptınn hııı ahh canım bacumm benimmm
akşama yemekler ablamdann eve gidince aslında yatıp uyusam mı 1 saatama bizim bebeler uyutmazkii teyze diye diye hele ufak olan 5 yaşındaki hiçç susmuyoo süreklii teyze teyze
büyük olann daha sakinn ama oda sürekli kucağımdaikiside oruç tutuyoo tam gün ablama dedim ya tutmasınlarr diye bızımkıler dinlemiy napıyım diyoo sahura bıle kalkıyolarmışş ayyy yawrularımm yaaaa
en değerli iki varlığım benim
yani kızlar bugün eve gidippp koşuşturmuycammmm yahuuu yuppiii oley oleyyy:86::86::101::101::101::101::118::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
evet ara ara ziyaret ettim siteyi ama emin ol bu ben diildimToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
1. aysen_34
ziyaretçilerimizde hiç eksik değil maşallah
ben gideyim uzanayım eccik başım ağrımaya başladı
kızDun domateslerin bir kismini gece 12 ye kadar yaptik, daha bir kutudaha var .
bugun biberleri kavurup dondurucuya koyacagim. ayrica patlicanlarida kizartip dondurucuya koyacagim. 2 kasa da onlar var.
kisliklar hazir gibi :) buarada kizlar, domatesleri konserve yapip , tencerede kaynatmak yerine bulasik makinesinde sicak suda yikadim:) bir blog da okumustum pratik bir bilgi.
bir de her gün yarım saat koşu bandında yürüyorum.malum bebek var yürüyüşe çıkamıyorum.
Aslımmm nazmiyeeeem siz de hoşgeldinizzzz.herkeşlerin ramazanı mübarek oslun.tuttuğumuz oruçları rabbim kabul etsin...
aslı nazomm hoşgeldiniz bacılar :92::92::92::92::92:
hu huuu ben geldimmm...
iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo
tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum![]()
hoşgeldin canım:)evet ama bugün akşam üzeri giriş iznimin çıkması gerekiyodu.olmadı giremedim bi türlü.akşam da misaifrim vardı o yüzden giremedim.daha yeni geldim de hasretgideriiim didim:))sen ne edion?nasıl geçiyo ramazan?
hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsın?hoşgeldin canıım. Üyeler olarak coştuk mu ne :)) Hepiniz hoşgeldiniz :)) Nasılsınız bakalım keyifler nasıll :))
hoşbulduk nasılsın ablacım?ziyaretçileri kaçırdım
hoşgeldin ilkincim
![]()
hoşbuldum cnm ben iyiyim sen nasılsın?selam canım hoşgeldin nassınnn![]()
kızlar ben ufaktan kalkayım kuyruğumu toplim
arka fondaki ses kalın notolara basmaya başladı
öpüyorum![]()
hoşgeldin bacımmmm.oo oplandık yineehu huuu ben geldimmm...
iimiş nası çekiyonuz kurayı bana da de de biz de öğrenelim:))ilerde o kura gerekçek bize de:))))ne edim kuzum susuzluk dışında bir sıkıntım yok gündüz susuzlukla geçiyo akşamda çok su içtiğim için patlıycak gibi geziyorum
bakıcı işini kura çektik kaynanaya çıktı![]()
aslıı kız o 4 yemek kaşığı pilav yanlıi yazmışımm.heyecanıma ver...forumu ne çok özledim yaaaaa anlatamam kızlarrrr.hepinizi ama hepinizi çok ama ççooooookkk özledim ve iiki sizinleyim..can arkadaşlarım benim....canım akşam tartıl aç karnına bide suyu abartma bence senin kilona 2 litre yeter günlük
hoşgeldin canım
büyük parça olmasa pide sorun yok canım avuç içi kadar yiyebilirsn
makarna fazla olmuş canım
allah kabul etsin canım
şu 4 yemek kaşığı ekmeği anlayamadım
menün güzel canım ama arnavut ciğeri ne kadar![]()
aslı yarımı yemiyeydin keşkem ama neyse sodan varsa iç hemencik ya da form çayın yeşil çayın varsa iç hemen.ii gelcek inşkızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim
bu geceki sahurumuda yazayım iftardan sonra alıntı yaparım burdan sonra hatırlaması zor oluyor
1 kase çorba çeyrek pide
1 yumurta 2 çatal peynir 3 zeytin yarım domates
2 bardak çay 1er çaykaşığı reçel bal
form çay bol su
iftarım
2 bardak su
yarım kepçe çorba
2 dilim karpuz
20dk sonra
bir çatal ekşili patlıcan
1 kase yoğurt
3 dilim karpuz
bol su
yarım saat yürüyüş
![]()
öpüyorum![]()
aslıı kız o 4 yemek kaşığı pilav yanlıi yazmışımm.heyecanıma ver...forumu ne çok özledim yaaaaa anlatamam kızlarrrr.hepinizi ama hepinizi çok ama ççooooookkk özledim ve iiki sizinleyim..can arkadaşlarım benim....
aslı yarımı yemiyeydin keşkem ama neyse sodan varsa iç hemencik ya da form çayın yeşil çayın varsa iç hemen.ii gelcek inş
kızlar ben kaçar kociş yukardan avazı çıktığı kadar bağırıyor
kızlar ben kaçar kociş yukardan avazı çıktığı kadar bağırıyor
aslıcım nasılsın?![]()
öpüyorum![]()
hogördük canım...nasıl hayat nasıl ramazan ne alemde?bende de aynı sorun var nedendir anlamadım gitti.çok su içtiğimizden mi oluyo acaba diye düşünmekteyim
hoşgeldin canım:)
hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsın?
hoşbulduk nasılsın ablacım?
hoşbuldum cnm ben iyiyim sen nasılsın?
ya sahurdaki ekmeğini ayrım yerdsin dengelenir o zaman canımcım taklma o zaman.bu arada yeni bişey duydum kilo olacak korkusu ile yenen yemekler hemen beyin tarafından cidden yağ olarak depolanıyoruş.yani telkin yoluyla kendimizie zarar verebiliyomuşuz...o yüzden herhangi bi kaçamak falan yaptığımızda ya da fazla yediğimizde hemen yarın az yiycem dengelencecek kilo almayacağım düşüncesi olmalıymış...bizde özledik seni canım sende iyi ki varsın
ben mısıra dayanamam ya çok seviyorum
sırf mısır yiyecem diye tatlı yemedim![]()
tamam canım ii geceler...kızlar ben kaçar kociş yukardan avazı çıktığı kadar bağırıyor
aslıı kocan olsun kaptancım ama bizimkiler giibi yüksek ssle derdini anlatmasın inşgüle güle canım
benimde bir kocam olsa banada bağırsa olma mı
sağol canım iyiyim sen nasılsın
ilkincim bu aralar senin işin zor canım mesaj saymakla sayfalar doluyor maşallah